- 25 Ekim 2013
- 511
- 217
- 73
Parmagimizin ucu bile azicik kesilse is yaparken sizisi rahatsiz eder, evet gorunurde gobek deliginden kesik ama sonucta oraya yapilan bir mudahale var, hirpalanma var. Ufak bir hareketin bile ordaki rahatsizligi hissetmene neden olur. Ki sen daha iyi bilirsin, cok daha buyuk biroperasyon gecirmissin canim. Bikac gun sonra daha iyi hissedeceksin insallah kendini. Allah beterinden korusun canim, icin rahat olarak ilerleyeceksin artik bu yolda. Cok sukur umudumuz artti dimi canim bunu dusunelim.Allah sinavimizi kolaylastirsin insallah, herseyin hayirlisiNi versin.Hayirlisi ise nasip etsin bize anne, baba olmayi, hep boyle dua ediyorum.Amin insallah canim hep bebegim icin bu agri sanci cok canim yaniyor ya gobegimin deligi kesik cok sancim varcok zorlaniyorum bide gazla sisiriyorlar ya karni gerilmis davul gibi karnim biseyler donup duruyor bi delik dedim ama agrisi sizisi bitmedi
Aynen canim artik daha rahatim daha iyi olucak hersey dun esim kabak yine bana patladi deyince cok uzuldum simdi tek hasta kendini suclu hissediyor halbuki ben ona hic sitem etmedim hic lafini etmiyorum nasipse hayirliysa olucak diyorum onun kendini suclamasida beni cok uzuyor Rabbim onada sifa versin saglik versin o hic uzulmesin saglikla hayirla olsun evlatlarimiz insallahParmagimizin ucu bile azicik kesilse is yaparken sizisi rahatsiz eder, evet gorunurde gobek deliginden kesik ama sonucta oraya yapilan bir mudahale var, hirpalanma var. Ufak bir hareketin bile ordaki rahatsizligi hissetmene neden olur. Ki sen daha iyi bilirsin, cok daha buyuk biroperasyon gecirmissin canim. Bikac gun sonra daha iyi hissedeceksin insallah kendini. Allah beterinden korusun canim, icin rahat olarak ilerleyeceksin artik bu yolda. Cok sukur umudumuz artti dimi canim bunu dusunelim.Allah sinavimizi kolaylastirsin insallah, herseyin hayirlisiNi versin.Hayirlisi ise nasip etsin bize anne, baba olmayi, hep boyle dua ediyorum.
Canim cok üzüldüm senin için girip bakmistim her şeyde bir hayır vardır ama sakın vazgeçme elbet bir gün olacakkizlar ben test yaptirdim sonuc negatif cikti.
cok tesekkur ederim canim.Allah dermensiz dert vermesin.ne yapalim bizimde imtihanimiz bu.yok canim vazgecmek yok asla :) ben Allahtan sabirla istemeye devam edecegim elimden geleni yapacagim insallah :)Canim cok üzüldüm senin için girip bakmistim her şeyde bir hayır vardır ama sakın vazgeçme elbet bir gün olacak
kizlar ben test yaptirdim sonuc negatif cikti.
Amin bitanem inşallah Allah hepimize sağlıkla hayırlısıyla kucağımza almayı nasip etsin, yavrularımza hayırlı uzun ömürler versin. Bakalım cnm daha kese bile görmedim inşallah o günler de gelir. Çok çoook tesekkür ederim cnm. Sen naptın ?? En yakın zamanda güzel haberlerini alırız inşallahCanim hayirli olsun, Allah saglikla kucagina alacagin gunleri de gostersin insallah. Cok sevindimben sana demistim ama guzel dusun guzel olsun, Allah in izniyle oylede oldu. Rabbim nasip etti bu ay sana, sirada insallah bizler variz
Pes etmek,yılmak yok yola devam biz elimizden gelen herşeyi yapalım gerisi Allahın takdiri ilahi...buda bizim sınavımız hayırlısıyla bizlerde kucağımıza aldığımız günleri göreceğiz sadece vakti zamanı var Allah hepimize annelik duygusunu nasip etsin inşallahkizlar ben test yaptirdim sonuc negatif cikti.
amin canim kesinlikle ayni fikirdeyim seninlePes etmek,yılmak yok yola devam biz elimizden gelen herşeyi yapalım gerisi Allahın takdiri ilahi...buda bizim sınavımız hayırlısıyla bizlerde kucağımıza aldığımız günleri göreceğiz sadece vakti zamanı var Allah hepimize annelik duygusunu nasip etsin inşallah
Kızlar günaydın. Bu sabah tuvalette silinirken yoğun akıntının içinde damar şeklinde pembe kan ve kahverengi kalıntı kan vardı. Neden olmuş olabilir? Sadece silindiğimde farkettim. Acaba crinone jel tahriş mi yaptı vajinada çünkü ufak lekeler oldu kağıtta. Çamaşırımda olmuyor. Başına gelen var mı çok korkuyorum
Canim hayirlisi olsun kaçıncı drnemeydi insallah en kisa zamanda kavusuruzPes etmek,yılmak yok yola devam biz elimizden gelen herşeyi yapalım gerisi Allahın takdiri ilahi...buda bizim sınavımız hayırlısıyla bizlerde kucağımıza aldığımız günleri göreceğiz sadece vakti zamanı var Allah hepimize annelik duygusunu nasip etsin inşallah
Bu bitkisel kürlerin gerçekten faydası var ben çok araştırdım ramazan bitince de başlicam aynı zamanda bal+polen+arı sütü karışımıda yumurta kalitesini artırıyor denemekten zarar gelmez Allah hepimize hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin inşallah.Arkadaslar çörek otu bal tarcin karisimi deneyen var mi ananas tutunmayi güçlendirir fiyen var rahim duvarini inceltiyor diyen var deneyen varmi birde arinma diyetini uygulayan varmi denemelerden once vücudu temizlemek icin uygulayip guzel sonuclar alankar olmus aramizdada varsa paylasalim mantıklı geldi bana ama
Canım çörekotu+bal+ tarçın karışımı hersabah 1 kaşık alıcan. Çörekotunu aktardan toz halinde al yada çektir. Yerken de ısırarak yememeni öneririm çnkü çok acı bi tad bırakıo ağızda. Balla birlikte yut. Saraçoğlunun sitesinde testere dişli aslan pencesi bitkisinin kaynatarak içmek gerek diye yazıyor yumurta kalitesi için. Bunlar yeterli oluyor. Ama bunlar kadar önmli birsey daha var ki, süt, yumurta, peynir, yoğurt yemek, kırmızı eti de çok tüketmemek. Kırmızı et yumurtaları inatçılaştıruyormuş direnç oluşturuyormuş. Baklagil yemek ve de meyve!! Özellikle havuç ve suyu hem erkekler hem kadınlar için çok iyi bu dönemde. Bunları yaparsanız yumurta kaliteniz olabildiğince artar Allahın izniyle. Hepsi Allahın bize lütfu ilaçlar kadar faydalıArkadaslar çörek otu bal tarcin karisimi deneyen var mi ananas tutunmayi güçlendirir fiyen var rahim duvarini inceltiyor diyen var deneyen varmi birde arinma diyetini uygulayan varmi denemelerden once vücudu temizlemek icin uygulayip guzel sonuclar alankar olmus aramizdada varsa paylasalim mantıklı geldi bana ama
Çok güzel bir haber Allah yüzünü güldürsün hep canım. En yakın zamanda güzel haberlerini alırız inşallah.bencede kürleri deneyin ben kendimden örnek vereyim benim 5 deneme sonucu kromozom bozukluğu olduğu tespit edildi 2 denemede pgt yapıldı ve kromozom bozukluğu çıktı ara ara burdan yazmışımdır neyse en son deneme öncesi bal+polen karışımını kullandım,incir kürü yapdım,birde coenzim ve biestoron dhea yı kullandım 8 denemem sonucunda daha yeni yapdık dün doktorum ardı 1 tane embriyoyunuz temiz çıktı pgt temiz çıkmıi okadar mutluyumki artık bu kullandıklarımdan biri yaradı Allah a Hamd olsun inşallah temmuz yada ağustoda da transferdede tutunur ben şimdiden çok mutluyum herkesle paylaşmak isdiyorum mutlaka deneyin diyorum birde ben hergün meryem süresini okudum halada devam ediyorum
canım acaba bu kürü uygularken aynı zamanda testere dişli aslan pençesi çayınıda bi taraftan tüketebilirmiyiz ki bilgin varmıCanım çörekotu+bal+ tarçın karışımı hersabah 1 kaşık alıcan. Çörekotunu aktardan toz halinde al yada çektir. Yerken de ısırarak yememeni öneririm çnkü çok acı bi tad bırakıo ağızda. Balla birlikte yut. Saraçoğlunun sitesinde testere dişli aslan pencesi bitkisinin kaynatarak içmek gerek diye yazıyor yumurta kalitesi için. Bunlar yeterli oluyor. Ama bunlar kadar önmli birsey daha var ki, süt, yumurta, peynir, yoğurt yemek, kırmızı eti de çok tüketmemek. Kırmızı et yumurtaları inatçılaştıruyormuş direnç oluşturuyormuş. Baklagil yemek ve de meyve!! Özellikle havuç ve suyu hem erkekler hem kadınlar için çok iyi bu dönemde. Bunları yaparsanız yumurta kaliteniz olabildiğince artar Allahın izniyle. Hepsi Allahın bize lütfu ilaçlar kadar faydalı
Canım ben öyle yapıyordum ama arada zaman bırakıyordum. Sabah bal karışımını alırken öğleden sonra ve akşam kürü yapıyordum. Günde 2 adet incir yemeni de öneririm. Güzel beslen kürlerini yap gerisini Allaha bırak. Benim pko olmama rağmen çok yumurtam olmadı ama bu dediklerimin hepsini yaptım. 8 yumurta toplandı, 7 si olgun dedi doktor. 6 sı döllendi. 5. Güne 6 sı da geldi. Çok şükrettim hiç umudum yoktu. Rabbim yardım etti ve bence kürlerin faydası oldu. Allah tamamına erdirsin hepimizi, kucaklarımızı doldursun inşallahcanım acaba bu kürü uygularken aynı zamanda testere dişli aslan pençesi çayınıda bi taraftan tüketebilirmiyiz ki bilgin varmı
inşallah canım sana bayaa faydası olmuş bu kürlerin maşallah yumurtaların hemen hemen hepsi olgunmuş eşim dün bana canını sıkmak istemiyorum ama bu kürler herkese aynı etkiyi gösterecek işe yarayacak değildir o bilinçle yap dedi canım sıkıldı moralim bozuldu ama yapıcam sen bal karışımını uygularken öğleden sonra ve akşam hangi kürü uyguluyodun biraz daha açarmısın birde ben incir yiyemiyorum prolaktin hormonu yükseltiyor zaten yüksekCanım ben öyle yapıyordum ama arada zaman bırakıyordum. Sabah bal karışımını alırken öğleden sonra ve akşam kürü yapıyordum. Günde 2 adet incir yemeni de öneririm. Güzel beslen kürlerini yap gerisini Allaha bırak. Benim pko olmama rağmen çok yumurtam olmadı ama bu dediklerimin hepsini yaptım. 8 yumurta toplandı, 7 si olgun dedi doktor. 6 sı döllendi. 5. Güne 6 sı da geldi. Çok şükrettim hiç umudum yoktu. Rabbim yardım etti ve bence kürlerin faydası oldu. Allah tamamına erdirsin hepimizi, kucaklarımızı doldursun inşallah
İnşalah işe yarar canım ben de yaramıycak diyerekten yapıyordum. Bazen unutuyordum bazen çok düzensiz yapıyordum. Bal, çörekotu, tarçın sabah aç karnına 1 kaşık. Kahvaltını güzelce yumurtayla peynirle zeytinle yapıp öğleden sonra ve akşam yatarken kürü içebilirsin. Meyve sebze ye fındık fıstık kurıyemiş:) herseyi ye mutlaka. Cips kola fast food herseyden uzak dur. İncir östorojeni yükseltiyo diye biliorm. Yumurtaların büyümesi için de ösyrojen gerekli. Bi e2 ni ölçtürüp doktor az görürse estrofem diye bi ilaç veriyo çözülüyo olay. Yani birden çok şey etkili bu yumurta olayında. Benim ilk aylarda hiç büyümezdi adet göremezdim e2 yani östrojenime baktırdı doktor 47 çıktı aşırı düşük. Ondan büyümüyo yumurtalar dedi. Sonraki ay incir kürü yaptım hep bu kürlerle birlkte işe yaradı. Tabi tüp bebek tedavisinde incire galiba çok da gerek yok çnkü yeterince iğne oluyorz zaten. Senin de çok iyi olucak incir dışnda dediklerimi yapmanı önerirm. E2 ni de ölçtürmeni. Allah hepimzin yardımcısı olsuninşallah canım sana bayaa faydası olmuş bu kürlerin maşallah yumurtaların hemen hemen hepsi olgunmuş eşim dün bana canını sıkmak istemiyorum ama bu kürler herkese aynı etkiyi gösterecek işe yarayacak değildir o bilinçle yap dedi canım sıkıldı moralim bozuldu ama yapıcam sen bal karışımını uygularken öğleden sonra ve akşam hangi kürü uyguluyodun biraz daha açarmısın birde ben incir yiyemiyorum prolaktin hormonu yükseltiyor zaten yüksek
tamam canım dediklerini yapıcam benim yumurta oluşumunda bi sorun yok yumurtayla sperm birleşince yani embriyo haline gelince sıkıntı oluyo yavaş gelişiyo ve döllenmede de problem var çok az yumurta dölleniyo 13 yumurtadan sadece 2 tane bu büyük problemİnşalah işe yarar canım ben de yaramıycak diyerekten yapıyordum. Bazen unutuyordum bazen çok düzensiz yapıyordum. Bal, çörekotu, tarçın sabah aç karnına 1 kaşık. Kahvaltını güzelce yumurtayla peynirle zeytinle yapıp öğleden sonra ve akşam yatarken kürü içebilirsin. Meyve sebze ye fındık fıstık kurıyemiş:) herseyi ye mutlaka. Cips kola fast food herseyden uzak dur. İncir östorojeni yükseltiyo diye biliorm. Yumurtaların büyümesi için de ösyrojen gerekli. Bi e2 ni ölçtürüp doktor az görürse estrofem diye bi ilaç veriyo çözülüyo olay. Yani birden çok şey etkili bu yumurta olayında. Benim ilk aylarda hiç büyümezdi adet göremezdim e2 yani östrojenime baktırdı doktor 47 çıktı aşırı düşük. Ondan büyümüyo yumurtalar dedi. Sonraki ay incir kürü yaptım hep bu kürlerle birlkte işe yaradı. Tabi tüp bebek tedavisinde incire galiba çok da gerek yok çnkü yeterince iğne oluyorz zaten. Senin de çok iyi olucak incir dışnda dediklerimi yapmanı önerirm. E2 ni de ölçtürmeni. Allah hepimzin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?