- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
Memorial yapmıyor ki öyle benim ilk iki transfer fiyasko 3.de de tek koydularCanım ya üzüldüm ama vakti zamanı var herseyin unutma. Dondurulmusun var mıydı? bi daha cift transfer hakkın oluyor artık
Bende Bahçelievler Memorıalda yaptırdım ama maalesef negatif oldu Dr. tek transfer yaptı yaşın tutmuyor diye 2 tane daha var dondurulmuş bekleyen ama kafam karışık yaptırıp yaptırmama konusundaMemorial yapmıyor ki öyle benim ilk iki transfer fiyasko 3.de de tek koydular
Oznur hanımda mi denedinizBende Bahçelievler Memorıalda yaptırdım ama maalesef negatif oldu Dr. tek transfer yaptı yaşın tutmuyor diye 2 tane daha var dondurulmuş bekleyen ama kafam karışık yaptırıp yaptırmama konusunda
Benimde bu merkezde son denemem olcak olmazsa bruksel tup bebek merkezine gecicem büyük ihtimalleBende Bahçelievler Memorıalda yaptırdım ama maalesef negatif oldu Dr. tek transfer yaptı yaşın tutmuyor diye 2 tane daha var dondurulmuş bekleyen ama kafam karışık yaptırıp yaptırmama konusunda
Hayırlısı olsun canımMaalesef yine olmadı
Canım yani memorial bırakıpta oralarda boşa kürek çekme benceBenimde bu merkezde son denemem olcak olmazsa bruksel tup bebek merkezine gecicem büyük ihtimalle
Melih Gündüz de denedimOznur hanımda mi denediniz
Neden memoriali bu kadar büyütüyorsun kuzum sanki burda olmazsa başka yerde mümkün değil gibi düşünmek doğru değilCanım yani memorial bırakıpta oralarda boşa kürek çekme bence
Onu tanımıyorum ama oznur hanıma spiral çıkartmak için gitmiştim hekimliğini bilmiyorum ama insan olarak çok beğenmiştimMelih Gündüz de denedim
acıbadem den yeni geçmişti zaten bende dr memnun kaldım ama neden olmadı bilmiyorum ben dondurulmuş transfer olmuştum sizin taze transfer mi olduOnu tanımıyorum ama oznur hanıma spiral çıkartmak için gitmiştim hekimliğini bilmiyorum ama insan olarak çok beğenmiştim
Hayir cnm hep dondurulmuş transfer oldumacıbadem den yeni geçmişti zaten bende dr memnun kaldım ama neden olmadı bilmiyorum ben dondurulmuş transfer olmuştum sizin taze transfer mi oldu
bizede nasip olur umarım ne diyelim demek ki vakti saati varHayir cnm hep dondurulmuş transfer oldum
3.transferde oglum oldu benim pes etmeyin ama ilk 2 transferim tam bir fiyaskoydu yine de pes etmedikbizede nasip olur umarım ne diyelim demek ki vakti saati var
Allah bağışlasın .pcos var bende ama adetlerim düzenli sizin ne sorun vardı3.transferde oglum oldu benim pes etmeyin ama ilk 2 transferim tam bir fiyaskoydu yine de pes etmedik
Var ama çok yoruldum yaCanım ya üzüldüm ama vakti zamanı var herseyin unutma. Dondurulmusun var mıydı? bi daha cift transfer hakkın oluyor artık
Neden ilk 2 fiyaskoydu canım3.transferde oglum oldu benim pes etmeyin ama ilk 2 transferim tam bir fiyaskoydu yine de pes etmedik
Yani ben böyle bir şeyi memoria de gördüm çok kişiye soruyorum bi tane arkadaşım var 25 yaşında 2 tane embriyo transferi etmişler her yer yapıyor memoria yapmıyorBende Bahçelievler Memorıalda yaptırdım ama maalesef negatif oldu Dr. tek transfer yaptı yaşın tutmuyor diye 2 tane daha var dondurulmuş bekleyen ama kafam karışık yaptırıp yaptırmama konusunda
Ilk transferimde ben transfer öncesi tüm pıhtılaşma bağışıklık sistemi ile ilgili testlerimi yaptırdım perinatolog sadece 100 mg coraspin dedi 7 aylık bebegim vefat etti benim Semra hoca tutturdu senin kaybın cok büyük risk alamam ignr ve aspirin almak zorundasın perinatologu dinlemedi ilk transferim tuttu 1 kere cok yoğun kanama atlattım 2.kanamayi atlatamadim yücel hocanın odasında dusuk yaptim 2.transferimde bu sefer natural siklus deneyelim dediler daha şansın yüksek olcak dediler transferin 5.gunu regl oldum umut bey sevgili umut doktor bana adet olmusum sen hamilesin bence diyor yani bir beni mi buldu bunlar bilmiyorum 3.transferimi orda denemicektim Semra hoca yücel hoca aradılar beni baya konuştular dedim bu son artık bi daha denemicem burda bunu demeyince bırakalım artık dedim oğlum oldu şimdi yine denemek istiyorum ama orda mi denesem başka yerde mi bilmiyorum beril hoca ile görüştüm gercekten odasına girerken bile eşime diyordum o bir embriyomj alıp ya bruksele ya atasehir memoriale geçelim beril hocayı görünce vazgeçtim bana güven verdi umarım güzel sonuçlanır son bir kere orda deneyeceğim bu arada benim son kalan embriyomsa 5ab ama oglum 4bc neden 5ab dururken 4bc koymuşlar hic bir fikrim yok salı günü Semra hanımla randevum var bunu soracağımNeden ilk 2 fiyaskoydu canım
Sebebi daha belli değilmiş cnm Semra hanım tip daha senin sorununu çözemedi dediAllah bağışlasın .pcos var bende ama adetlerim düzenli sizin ne sorun vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?