Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bende Bahçelievler Memorıalda yaptırdım ama maalesef negatif oldu Dr. tek transfer yaptı yaşın tutmuyor diye 2 tane daha var dondurulmuş bekleyen ama kafam karışık yaptırıp yaptırmama konusunda
Benimde bu merkezde son denemem olcak olmazsa bruksel tup bebek merkezine gecicem büyük ihtimalle

Bende Bahçelievler Memorıalda yaptırdım ama maalesef negatif oldu Dr. tek transfer yaptı yaşın tutmuyor diye 2 tane daha var dondurulmuş bekleyen ama kafam karışık yaptırıp yaptırmama konusunda
Yani ben böyle bir şeyi memoria de gördüm çok kişiye soruyorum bi tane arkadaşım var 25 yaşında 2 tane embriyo transferi etmişler her yer yapıyor memoria yapmıyor

Ben anlamıyorum benim ilki 5 AB kalitesi vardı ilki tutu düştü bu ikicisi buda 3ba hiç tutmadı daha iki tane var onlarda 5 AB onarı transfer etmediler gittiler 3ab kaliteli tutmuyor nasıl bunun tutmasını bekliyorlar anlamadım

Neden ilk 2 fiyaskoydu canım
Ilk transferimde ben transfer öncesi tüm pıhtılaşma bağışıklık sistemi ile ilgili testlerimi yaptırdım perinatolog sadece 100 mg coraspin dedi 7 aylık bebegim vefat etti benim Semra hoca tutturdu senin kaybın cok büyük risk alamam ignr ve aspirin almak zorundasın perinatologu dinlemedi ilk transferim tuttu 1 kere cok yoğun kanama atlattım 2.kanamayi atlatamadim yücel hocanın odasında dusuk yaptim 2.transferimde bu sefer natural siklus deneyelim dediler daha şansın yüksek olcak dediler transferin 5.gunu regl oldum umut bey sevgili umut doktor bana adet olmusum sen hamilesin bence diyor yani bir beni mi buldu bunlar bilmiyorum 3.transferimi orda denemicektim Semra hoca yücel hoca aradılar beni baya konuştular dedim bu son artık bi daha denemicem burda bunu demeyince bırakalım artık dedim oğlum oldu şimdi yine denemek istiyorum ama orda mi denesem başka yerde mi bilmiyorum beril hoca ile görüştüm gercekten odasına girerken bile eşime diyordum o bir embriyomj alıp ya bruksele ya atasehir memoriale geçelim beril hocayı görünce vazgeçtim bana güven verdi umarım güzel sonuçlanır son bir kere orda deneyeceğim bu arada benim son kalan embriyomsa 5ab ama oglum 4bc neden 5ab dururken 4bc koymuşlar hic bir fikrim yok salı günü Semra hanımla randevum var bunu soracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…