Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Masallah saglikla kucaginiza almak nasip olsun.

Sagol canım Allah razı olsun hepımız güzel sonuc alalım bakalım su an araştırma ıcerısındeyız bı de alı osman koyuncuoğlu var aklımda hayırlısı nerdeyse orada olsun
merhaba.ben de Ali Osman KOyuncuğlunda tedavi görüyorum.çok iyi bi doktor.ilk tedavim kimyasall asonuçlandı ama.çok memnunum.bu işi sadece para için yapmıyor..şimdi 2 .deneme için beklemedeyim yine onda yaptırıcam

Geçmiş olsun canım Neden kimyasal oldu araştırdımı

Ben de devlette yaptirmistim cnm ama saglik ocakları hepsini yapmıyor diye biliyorum
Sabah devlet hastanesine gittim ama cok kalabalıktı geri ciktim ya yarın bir gösteriyim asmye yapanı yapsın o zaman geri kalanını özelde yaptirayim

canımm selammm, ben sıslı memorıalı arastııryorum da tup bebek ıcın fıyat nedır acaba memnun musun? muayane ucretı nedır bırde yanıtlarsan cok sevınırım

canımm selammm, ben sıslı memorıalı arastııryorum da tup bebek ıcın fıyat nedır acaba memnun musun? muayane ucretı nedır bırde yanıtlarsan cok sevınırım

Sabah devlet hastanesine gittim ama cok kalabalıktı geri ciktim ya yarın bir gösteriyim asmye yapanı yapsın o zaman geri kalanını özelde yaptirayim
Evt bazilarını yapıyor zaten, sen randevusuz mu gittin devlete? Yakınında arastirma hastanesi varsa aile hekimligi bölümü oluyo orda bi cok seye bakiyolar ve randevu da oluyo genelde yarina falan

Evt bazilarını yapıyor zaten, sen randevusuz mu gittin devlete? Yakınında arastirma hastanesi varsa aile hekimligi bölümü oluyo orda bi cok seye bakiyolar ve randevu da oluyo genelde yarina falan
Hayir cnm randevulu gittim ama cok kalabalıktı virüs açısından korktum girmemle geri ciktim gittiğim araştırma hastanesiydi hic aile hekimliğini duymadım yarın sabah semtimdeki sağlık ocağına gidicem bi eğer olmuyorsa araştırma hastanesinin aile hekimliğine bakayım o da olmazsa artik mecbur özelde uaptircam

Merhabalar.şuan güncel fiyatları hiç bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olur canım.muayene ücreti yok.pakete dahil muayene ücreti.ben çok memnun kaldım.

Merhabalar.şuan güncel fiyatları hiç bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olur canım.muayene ücreti yok.pakete dahil muayene ücreti.ben çok memnun kaldım.
Canım ben de fiyat listesi var

Eklentiler

• C3FEB78F-14BD-4037-B03C-1C73840F0EBB.webp
    124,3 KB · Görüntüleme: 110
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…