Masallah saglikla kucaginiza almak nasip olsun.Geçen yıl Mart ‘ta düşük yaptım, kalp atışını alamadık hiç. 8. Haftada kürtaj oldum. Sonra toparlanma süreci. Hadi Biontech olalım, ikinci aşıyı bekle derken , kilo vereyim dedim. Ama hiç öyle bir şey olmadı. Yıl bitti. Özel bir şey yapmadım. Sadece akıntılarımı takip ettim. Aslında hamile olduğumu anlamadım başta, hatta regl oldum diye gidip üçüncü aşıyı vuruldum. Çünkü regl kanaması gibi kanamam oldu. 7 gün boyunca. Regl olmam gereken gün başlamıştı. Ama geçmiyordu bir türlü ağlamaklı hallerim, göğüslerim şişti. Evde test yaptım şüphelenip . Pozitif çıkınca şoke oldum tabi, uzun süren bir kanama durumu olduğu çıktı ortaya, acile gittim. İğne vurdular. Tutundu bir şekilde. Umarım öyle devam eder. Hiç bir gebelik diğerine benzemiyor. Herkese bu zorlu yolculukta kolaylıklar diliyorum.
Not: Ben ikili test için , cevap arıyordum. Anahtar kelime ile girdim bu topiğe. Bir forum üyesi cevap verdi sağolsun. Ben de sorunuzu cevapsız bırakmak istemedim.
İnşallahCnm zaten belirti bazilarinda oluyo bazisinda hic olmuyor insallah guzel haberler vereceksin
merhaba.ben de Ali Osman KOyuncuğlunda tedavi görüyorum.çok iyi bi doktor.ilk tedavim kimyasall asonuçlandı ama.çok memnunum.bu işi sadece para için yapmıyor..şimdi 2 .deneme için beklemedeyim yine onda yaptırıcamSagol canım Allah razı olsun hepımız güzel sonuc alalım bakalım su an araştırma ıcerısındeyız bı de alı osman koyuncuoğlu var aklımda hayırlısı nerdeyse orada olsun
Geçmiş olsun canım Neden kimyasal oldu araştırdımımerhaba.ben de Ali Osman KOyuncuğlunda tedavi görüyorum.çok iyi bi doktor.ilk tedavim kimyasall asonuçlandı ama.çok memnunum.bu işi sadece para için yapmıyor..şimdi 2 .deneme için beklemedeyim yine onda yaptırıcam
yok araştırılmadı.embriyo sağlıksız olabilir dedi.2.kez denedikten sonra yine olmazsa genetike göndericez inşallahGeçmiş olsun canım Neden kimyasal oldu araştırdımı
Ben de devlette yaptirmistim cnm ama saglik ocakları hepsini yapmıyor diye biliyorumKizlar su merkezin istediği rutin kan testleri hepatitler filan asm de yapılıyor mu
Sabah devlet hastanesine gittim ama cok kalabalıktı geri ciktim ya yarın bir gösteriyim asmye yapanı yapsın o zaman geri kalanını özelde yaptirayimBen de devlette yaptirmistim cnm ama saglik ocakları hepsini yapmıyor diye biliyorum
canımm selammm, ben sıslı memorıalı arastııryorum da tup bebek ıcın fıyat nedır acaba memnun musun? muayane ucretı nedır bırde yanıtlarsan cok sevınırımBiz de çok araştırdık , ilk kez Semra hanımda denedik 2 embriyo oluştu, 1 transfer oldum tek embyodan ikize dönünce 9. Haftada kalpleri durdu tekrar devam edicez lab. Falan çok iyi diğeryerleri bilemem ama burda tedavi görmek çok farklı diye düşünüyorum ben de sağlıkcıyım ayrıca .
canımm selammm, ben sıslı memorıalı arastııryorum da tup bebek ıcın fıyat nedır acaba memnun musun? muayane ucretı nedır bırde yanıtlarsan cok sevınırımMerhaba canım.bende başka bir merkezde negatifi gördüm.10 yumurta toplanılmasına rağmen dondurulmuş embriyom kalmamıştı.2.tedaviyi Şişli Memorial’da oldum 11 yumurta toplandı .4 embriyo 5.gün olarak donduruldu.bu arada bizim problemde morfoloji 1 di.sayı da 9 milyondu.ilk tedaviden bir oğlum oldu.şuan 2.transferi oldum yine hamileyim.inşallah sizde olumlu sonuç alacaksınız
Evt bazilarını yapıyor zaten, sen randevusuz mu gittin devlete? Yakınında arastirma hastanesi varsa aile hekimligi bölümü oluyo orda bi cok seye bakiyolar ve randevu da oluyo genelde yarina falanSabah devlet hastanesine gittim ama cok kalabalıktı geri ciktim ya yarın bir gösteriyim asmye yapanı yapsın o zaman geri kalanını özelde yaptirayim
Hayir cnm randevulu gittim ama cok kalabalıktı virüs açısından korktum girmemle geri ciktim gittiğim araştırma hastanesiydi hic aile hekimliğini duymadım yarın sabah semtimdeki sağlık ocağına gidicem bi eğer olmuyorsa araştırma hastanesinin aile hekimliğine bakayım o da olmazsa artik mecbur özelde uaptircamEvt bazilarını yapıyor zaten, sen randevusuz mu gittin devlete? Yakınında arastirma hastanesi varsa aile hekimligi bölümü oluyo orda bi cok seye bakiyolar ve randevu da oluyo genelde yarina falan
Merhabalar.şuan güncel fiyatları hiç bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olur canım.muayene ücreti yok.pakete dahil muayene ücreti.ben çok memnun kaldım.canımm selammm, ben sıslı memorıalı arastııryorum da tup bebek ıcın fıyat nedır acaba memnun musun? muayane ucretı nedır bırde yanıtlarsan cok sevınırım
Canım ben de fiyat listesi varMerhabalar.şuan güncel fiyatları hiç bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olur canım.muayene ücreti yok.pakete dahil muayene ücreti.ben çok memnun kaldım.
Cnm bu liste guncel fiyatlar degil mi ben unutmusum. Bu arada sen nasılsın ne zaman test yapacaksınCanım ben de fiyat listesi var
Evet canım geçen hafta verdiler banaCnm bu liste guncel fiyatlar degil mi ben unutmusum. Bu arada sen nasılsın ne zaman test yapacaksın
Cnm bu liste guncel fiyatlar degil mi ben unutmusum. Bu arada sen nasılsın ne zaman test yapacaksın
Yarın test günüm iyim çok şükür
Hayirlisi olsun ins bir sonraki güzel olur Allah yardımcımız olsunMaalesef yine olmadı
Canım ya üzüldüm ama vakti zamanı var herseyin unutma. Dondurulmusun var mıydı? bi daha cift transfer hakkın oluyor artıkMaalesef yine olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?