Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Yani ben böyle bir şeyi memoria de gördüm çok kişiye soruyorum bi tane arkadaşım var 25 yaşında 2 tane embriyo transferi etmişler her yer yapıyor memoria yapmıyor
aynen benim de tanıdıklarım var dr ne isterlerse onu yapmış ben çok rica ettim ama 35 yaş altına yasal değil dediler bişey diyemedim iyi ki 2 tane olmamış ikisinide kaybederdik dedi sonra doktorum bakalım yani ilerleyen zaman da yine düşüncem

Oeda bırakma bence embriyonu mozaik embriyo ile sağlıklı dogum yapanlar var

Canım ilk önce beril hoca bana dedi belki sana 3 gün transfer yaparız bende 5 embriyo toplandı sonra taze transfer oldum kimyasal oldu zaten ben ilk gittim dede benim bir düşüğüm var ilk başta dedi pgt yapalım sonra dediler gerek yok senin yaşın kaç biz 35 den sonra pgt yapıyoruz o yüzden yapmadı 3 tane dondurdu şimdi kaldı iki tane biri kaliteli 5ab diyeri 6cc bu ikisi bir tüpde dondurmuşlar ikisi bir transfer olucakmış bu sefer bana düşük kalite transfer Etiler yani bu işlem bedava yapmıyorlar para veriyoruz iyi olanı yapmıyorlar kötü olanda umut bağlıyorlar zaten hamile kalamıyorum normal yorlarle olsa kötü olan normal hamile kalırım zaten

Sizdeki problem neydi canım? İkisi beraber neden dondurulmuş ki 6 cc kalitesiz mi oluyo acaba bence ikisini beraber transfer edeceklerdir

Sizdeki problem neydi canım? İkisi beraber neden dondurulmuş ki 6 cc kalitesiz mi oluyo acaba bence ikisini beraber transfer edeceklerdir
Ben 5 yıldır evliyim çocuğum olmuyor yumurta rezervim düşük dedi doktor başka hiç bir rahatsızlığım yok 5ab 6cc ikisi bir den tıransfer olucak zaten 6cc bozulmasın diye 5 AB beraber birleştirmişler

Ben 5 yıldır evliyim çocuğum olmuyor yumurta rezervim düşük dedi doktor başka hiç bir rahatsızlığım yok 5ab 6cc ikisi bir den tıransfer olucak zaten 6cc bozulmasın diye 5 AB beraber birleştirmişler
İnşAllah normal yolla olur canım yaşın çok genç. Olmasa bile asla pes etme öbür donmuş emriyolarını muhakkak transfer ettir

Canım hayırlısı olsun üzülme sakın pes etme bak daha iki transfer oldun ben 6.transferimde hamile kalabildim azla pes etmedim senin yaşın çok genç rabbim ol dedikten sonra ne kaliteye bakar ne başka birseye sen sadece inan ve elinden geleni yap gerisi takdiri ilahi moralini bozma isyan etme hakkında hayırlısı

Amin allah razı olsun buda benim sınavım inşallah bir gün bende annem olurum

Kalitesi nasıldı dı iyi araştır canım hakkında hayırlısı olsun

Aynen her yer yapıyor bilmiyorum bir daha yapmam memoria de. Tüp bebek kalan embriyorumu alıcam kapatıcam artık orayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…