aynen benim de tanıdıklarım var dr ne isterlerse onu yapmış ben çok rica ettim ama 35 yaş altına yasal değil dediler bişey diyemedim iyi ki 2 tane olmamış ikisinide kaybederdik dedi sonra doktorum bakalım yani ilerleyen zaman da yine düşüncemYani ben böyle bir şeyi memoria de gördüm çok kişiye soruyorum bi tane arkadaşım var 25 yaşında 2 tane embriyo transferi etmişler her yer yapıyor memoria yapmıyor
Oeda bırakma bence embriyonu mozaik embriyo ile sağlıklı dogum yapanlar varBen de nisan ayında opu için başlıcam 2. Kez ama bugün instagramda gördüm , mozaik emb. %50 ye kadar transfer ediyolarmış ben de bilemedim acaba son kalan bi embriyo var onu mu transfer ettirsem ya da onu imha ettirsem mi ? Dondurdular onu ama emin değilim siz olsanız ne yapardınız ? Benm embriyom da %50 mozaik , aslında benm düşüncem opu olup inşallah oluşan embriyolar için sonra pgt yaptırıp dondurmak eğer gerekirse mozaizm olanı koydurmak
Canım ilk önce beril hoca bana dedi belki sana 3 gün transfer yaparız bende 5 embriyo toplandı sonra taze transfer oldum kimyasal oldu zaten ben ilk gittim dede benim bir düşüğüm var ilk başta dedi pgt yapalım sonra dediler gerek yok senin yaşın kaç biz 35 den sonra pgt yapıyoruz o yüzden yapmadı 3 tane dondurdu şimdi kaldı iki tane biri kaliteli 5ab diyeri 6cc bu ikisi bir tüpde dondurmuşlar ikisi bir transfer olucakmış bu sefer bana düşük kalite transfer Etiler yani bu işlem bedava yapmıyorlar para veriyoruz iyi olanı yapmıyorlar kötü olanda umut bağlıyorlar zaten hamile kalamıyorum normal yorlarle olsa kötü olan normal hamile kalırım zatenŞuan çok şaşkınım normalde en sona saklanır düşük kalite embriyolar benim iki tane düşük kalite embriyom vardı onları 5a embriyolarla beraber dondurmuşlardı. Hatta pgt için ikisi beraber çözüldü düşük kalite olanı tekrardan dondurmadılar. Merkezde en kızdığım nokta hastalara pgt hakkında yorum yapılmaması bilgi verilmemesi. Her hastaya tedavi öncesi pgt yapılması yönünde uyarı yapılsa ve destek verilse yapılması için. Aşırı saçma olmuş canım düşük kaliteyi transfer etmeleri. Aklıma şu geliyor sıralamayı yanlış yapıp çözdürdükten sonra mı farkettilerde çaktırmıyorlar
Sizdeki problem neydi canım? İkisi beraber neden dondurulmuş ki 6 cc kalitesiz mi oluyo acaba bence ikisini beraber transfer edeceklerdirCanım ilk önce beril hoca bana dedi belki sana 3 gün transfer yaparız bende 5 embriyo toplandı sonra taze transfer oldum kimyasal oldu zaten ben ilk gittim dede benim bir düşüğüm var ilk başta dedi pgt yapalım sonra dediler gerek yok senin yaşın kaç biz 35 den sonra pgt yapıyoruz o yüzden yapmadı 3 tane dondurdu şimdi kaldı iki tane biri kaliteli 5ab diyeri 6cc bu ikisi bir tüpde dondurmuşlar ikisi bir transfer olucakmış bu sefer bana düşük kalite transfer Etiler yani bu işlem bedava yapmıyorlar para veriyoruz iyi olanı yapmıyorlar kötü olanda umut bağlıyorlar zaten hamile kalamıyorum normal yorlarle olsa kötü olan normal hamile kalırım zaten
Ben 5 yıldır evliyim çocuğum olmuyor yumurta rezervim düşük dedi doktor başka hiç bir rahatsızlığım yok 5ab 6cc ikisi bir den tıransfer olucak zaten 6cc bozulmasın diye 5 AB beraber birleştirmişlerSizdeki problem neydi canım? İkisi beraber neden dondurulmuş ki 6 cc kalitesiz mi oluyo acaba bence ikisini beraber transfer edeceklerdir
İnşAllah normal yolla olur canım yaşın çok genç. Olmasa bile asla pes etme öbür donmuş emriyolarını muhakkak transfer ettirBen 5 yıldır evliyim çocuğum olmuyor yumurta rezervim düşük dedi doktor başka hiç bir rahatsızlığım yok 5ab 6cc ikisi bir den tıransfer olucak zaten 6cc bozulmasın diye 5 AB beraber birleştirmişler
Canım hayırlısı olsun üzülme sakın pes etme bak daha iki transfer oldun ben 6.transferimde hamile kalabildim azla pes etmedim senin yaşın çok genç rabbim ol dedikten sonra ne kaliteye bakar ne başka birseye sen sadece inan ve elinden geleni yap gerisi takdiri ilahi moralini bozma isyan etme hakkında hayırlısıBen 5 yıldır evliyim çocuğum olmuyor yumurta rezervim düşük dedi doktor başka hiç bir rahatsızlığım yok 5ab 6cc ikisi bir den tıransfer olucak zaten 6cc bozulmasın diye 5 AB beraber birleştirmişler
İnşallah şimdi bitkisel denicem biraz iyi olana kadarİnşAllah normal yolla olur canım yaşın çok genç. Olmasa bile asla pes etme öbür donmuş emriyolarını muhakkak transfer ettir
Amin allah razı olsun buda benim sınavım inşallah bir gün bende annem olurumCanım hayırlısı olsun üzülme sakın pes etme bak daha iki transfer oldun ben 6.transferimde hamile kalabildim azla pes etmedim senin yaşın çok genç rabbim ol dedikten sonra ne kaliteye bakar ne başka birseye sen sadece inan ve elinden geleni yap gerisi takdiri ilahi moralini bozma isyan etme hakkında hayırlısı
Mfk takip et cnmİnşallah şimdi bitkisel denicem biraz iyi olana kadar
Cnm o mfk da cok olumsuz yorum da var yani aktarlarda satilan ürünlerin benzerlerini cok yuksek fiyatlara satıyor gibi geldi banaMfk takip et cnm
Aaa ben hiç görmedim nerde yazıyor o yorumlar cnm okuyayimCnm o mfk da cok olumsuz yorum da var yani aktarlarda satilan ürünlerin benzerlerini cok yuksek fiyatlara satıyor gibi geldi bana
Kendi sayfasindaki gonderi altindaki yorumlarda bile gördüm ben cnmAaa ben hiç görmedim nerde yazıyor o yorumlar cnm okuyayim
Bakayım o zaman ben sagol cnmKendi sayfasindaki gonderi altindaki yorumlarda bile gördüm ben cnm
Evet ben de guruba katıldım ama bence çok palı mfk yöntemi benim gittiğim yer daha uygunCnm o mfk da cok olumsuz yorum da var yani aktarlarda satilan ürünlerin benzerlerini cok yuksek fiyatlara satıyor gibi geldi bana
Kalitesi nasıldı dı iyi araştır canım hakkında hayırlısı olsunBen de nisan ayında opu için başlıcam 2. Kez ama bugün instagramda gördüm , mozaik emb. %50 ye kadar transfer ediyolarmış ben de bilemedim acaba son kalan bi embriyo var onu mu transfer ettirsem ya da onu imha ettirsem mi ? Dondurdular onu ama emin değilim siz olsanız ne yapardınız ? Benm embriyom da %50 mozaik , aslında benm düşüncem opu olup inşallah oluşan embriyolar için sonra pgt yaptırıp dondurmak eğer gerekirse mozaizm olanı koydurmak
Aynen her yer yapıyor bilmiyorum bir daha yapmam memoria de. Tüp bebek kalan embriyorumu alıcam kapatıcam artık orayıaynen benim de tanıdıklarım var dr ne isterlerse onu yapmış ben çok rica ettim ama 35 yaş altına yasal değil dediler bişey diyemedim iyi ki 2 tane olmamış ikisinide kaybederdik dedi sonra doktorum bakalım yani ilerleyen zaman da yine düşüncem
Aminn insallah . Sen naaptin canım nasil gidiyorİnşallah canım. Yinede istiyolar test evetİnşallah biran önce iyileşirsin ve bu sefer sıkıntısız atlatırsın bu süreci
Hakkında hayırlısı olsun cnm bende bi kere daha deneyip olmazsa başka yere gideceğimAynen her yer yapıyor bilmiyorum bir daha yapmam memoria de. Tüp bebek kalan embriyorumu alıcam kapatıcam artık orayı
İnşallah tutar gerek kalmaz başka bir yereHakkında hayırlısı olsun cnm bende bi kere daha deneyip olmazsa başka yere gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?