Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ya şans bence beril hoca iyi ama araştırma yok benim düşüğüm var bana diyor senim embriyon da kromozom sıkıtısı ola bilir madem öyle o embriyolarımı imha et yeniden tedaviye başlicam dedim yok diyor ben anlamıyorum şimdi beni aramalarını bekliyorum ordan dosyamı isticem yapmam bir daha orda

Ya imha değilde donmuslara pgt yapılabilir ama şöyle birsey var saha once kaybın filan oldu mu ya da çok fazla negatif denemen ondan ilk negatifte yapmazlar diye düşünüyorum

Yani ben böyle bir şeyi memoria de gördüm çok kişiye soruyorum bi tane arkadaşım var 25 yaşında 2 tane embriyo transferi etmişler her yer yapıyor memoria yapmıyor
Evt cnm malesef memorial asiri derecede prosedür uyguluyor. Bence bi yerde artik hastalarinin maddi manevi kayiplarini da ele almasi sart. Benim ogluma hamile kaldigimda hakkim yoktu cift embriyo transferine, ama sagolsun doktorum medipolde cift embriyo transfer etti cok sükür biri tuttu. Yani bi sor seninde artik resmi olarak bu hakki elde etmis olman gerekiyor.

Neden memoriali bu kadar büyütüyorsun kuzum sanki burda olmazsa başka yerde mümkün değil gibi düşünmek doğru değil
Gözümde büyütmekle alakası yok. Çok merkez değiştirdim o yüzden söylüyorum. Elbette olur olmaz demedim. Memoriali kıyaslamam bile hiç Bi merkezle. Ki bnm yaşadıklarımıda biliyorsun. Burda yaşadıklarım devede kulak misali. bide önemli olan güven duymak. Gerisi geliyo

Ne biliyim kuzum ya sende çok şey yaşadın bilmiyorum inan bende geçmişi düşününce ayaklarım geri gidiyor sende şu enerji keske bende de olsa herseye rağmen pozitif olman çok güzel bi senin bi beril hocanın enerjisi ile gidicem

Cnm bu cok sacma ya bunu doktora sor daha kaliteli embriyolar dururken daha düsük kaliteyi koyma sebepleri ne lütfen sorgula. Hic boyle bisey duymadim

Cnm bu cok sacma ya bunu doktora sor daha kaliteli embriyolar dururken daha düsük kaliteyi koyma sebepleri ne lütfen sorgula. Hic boyle bisey duymadim
Ya beril hoca bana geçen gün diyor ki bazen kalitesi düşük olan bile tutuyor onda takılma nasıl takılmiyim şimdi kaliteli tutmuyor kalitesi düşük olan nasıl tutar anlamadım ben

Ya beril hoca bana geçen gün diyor ki bazen kalitesi düşük olan bile tutuyor onda takılma nasıl takılmiyim şimdi kaliteli tutmuyor kalitesi düşük olan nasıl tutar anlamadım ben
Pazartesi arkadaşım transfer oldu ona da kaliteli olanları dururken dusuk olanı transfer edin diye gönül hanım talimat vermiş tatile çıkmış embriyolog arkadasimin eşinin tanıdığı o neden böyle diye müdahale etmiş kalitelileri mi koydular geri soramadin

Ya neden öyle yapıyorlar ben anlamıyorum daha fazlamı para vermek lazım ne yapmam lazım yoruluyoruz artık denemekden umudum kalmıyor artık çok acı bir şey 26 yaşın biriyim çocuğum olmayacak düşüncesi

Şuan çok şaşkınım normalde en sona saklanır düşük kalite embriyolar benim iki tane düşük kalite embriyom vardı onları 5a embriyolarla beraber dondurmuşlardı. Hatta pgt için ikisi beraber çözüldü düşük kalite olanı tekrardan dondurmadılar. Merkezde en kızdığım nokta hastalara pgt hakkında yorum yapılmaması bilgi verilmemesi. Her hastaya tedavi öncesi pgt yapılması yönünde uyarı yapılsa ve destek verilse yapılması için. Aşırı saçma olmuş canım düşük kaliteyi transfer etmeleri. Aklıma şu geliyor sıralamayı yanlış yapıp çözdürdükten sonra mı farkettilerde çaktırmıyorlar

Kafayı yemişler

Sorduğumuzda bizi de bilgilendirir misiniz rica etsem ? Merak içindeyim ben de

Ya tamam o dogru bazen kalitesi dusuk olan da tutuyor. Ama buna yüzdesel olarak bakarsak kalitelinin tutma sansi daha yüksek. Cok mantiksiz bu yapılan

Boyle bisey de benim aklıma direk ticari dusunuyolar gelir. Insallah oyle degildir

Ben de nisan ayında opu için başlıcam 2. Kez ama bugün instagramda gördüm , mozaik emb. %50 ye kadar transfer ediyolarmış ben de bilemedim acaba son kalan bi embriyo var onu mu transfer ettirsem ya da onu imha ettirsem mi ? Dondurdular onu ama emin değilim siz olsanız ne yapardınız ? Benm embriyom da %50 mozaik , aslında benm düşüncem opu olup inşallah oluşan embriyolar için sonra pgt yaptırıp dondurmak eğer gerekirse mozaizm olanı koydurmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…