Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İyimi orası canım Brüksel tüp bebek merkezi senin donmuş embriyon yokmu
Arkadaşım çok memnun ordan cok hemde daha önce maslak acibademde olumsuz denemelri oldu memorialle ve burayla görüşmüş buraya karat vermiş cok sukur oğlu vsr ve cok zor vakaa idi dünyada sadece 200 kişide olan bir hastalığı tasiyordu özel genetik için kitler filan kurulmuştu o dönemde

Ben baktım da dediğin doktora uzman doktor bide bürsel tüp bebek merkezin de kimse memnun değil gibi yorum yapmışlar

Ben baktım da dediğin doktora uzman doktor bide bürsel tüp bebek merkezin de kimse memnun değil gibi yorum yapmışlar
Memorialdekiler profesör mu sanki benim yakın arkadaşım gitti cok zor vakaa idi ve başka merkezden gitti başka merkrz gereksiz yere bir suru şey istemiş en son histeroskopi yapmak istemiş maslaktaki doktor oda yücel karamani bulmuş rahim üstüne turkiyede en iyi diye sadece ameliyat için gitmiş beğenince oraya geçip bastan tedavi ilk transferinden oğlu var cok memnun kendisi 2.5 yıl oldu her konusu açıldıginda tek kotu birsey söylemez Memorialin sikayetvar sitesindeki yorumlara bakarsak oraya da gitmememiz lazım ya da benim hiç gitmemem lazım bana yapılanlardan sonra ben sadece herseyin nasip olduğunu düşünüyorum ben eşimi ikna etsem hic memorialde baslsmak bile istemiyorum çünkü her gittiğimde yaşadıklarım geliyor aklıma

Merhaba kızlar. Progestan iğne ve lutinus fitil 10. Haftaya kadar diyor hastane. 10. haftadan sonra takipte oldugunuz doktorlar farklı progesteron ilaç verip devam ettirdiler mi yoksa yeterli mi gördüler?

Yani profesör olan da olmayan da yani her şey nasip kimin tutuyor kimin tutmuyor ama ben de senin yerinde olsam gitmem benim ikinci denemem tutmadı ya ben bile gitmek istemiyorum şuan sadece orda embriyom var diye giderim belki ben ilk tedaviye başladığım da beril hocaya dedim kaliteli olanı tıransfer yap diyerini imha et yeni den başlarım ama çok yer araştırdım hiç bir yer memoria gibi ilgi alaka yok benim arkadaşım bahçeçiye gitti Mustafa bahçeçi de tedavi gördü diyor tedavim tutmadı doktor hiç ilgilendirmedi ola bilir diyip kesti memoria de hemen ikinci tedaviye başlıyor arkadaşım ilk tüp bebek tutmadı 6 ay ara verdi beril hoca diyor denelere devam ben kime diyorsam diyorlar ara vermek lazım ama memoria de kimse beklemeye gerek yok diyor ben anlamadım gitti

Senin hikayen benim gibi ilk transferim tuttu düştü 2.transferim negatif bile alamadan 5.gunu regl oldum ben gelmiyorum artık dedim Semra hoca aradı yücel hoca aradı oyle gittim ve oglum oldu 3.de ya bilmiyorum hem çok kızgınım oraya hem iyiki aramışlar diyorum ama simdi cok korkuyorum aklım çıkıyor aynı şeyleri yaşamaktan o yüzden diyorum başka yere gideceğim ama düşününce nasipte varsa olcak zaten nereye de gitsek ama o güvensizliğimin verdiği stresten kurtulurum belki diyorum

Beni beril hoca aradı geçmiş olsun dedi ben de dedim siz bilerek o düşük kaliteyi tıransfer etiniz dosyamı hazırlayın ben gelmicem istemiyorum artık beril hoca randevu düzenledi semra hoca 28 de ğidicem konuşmaya olmasa dosyamı alıp çıkıcam

Benimde salı günü beril hanım ve semra hanım ile randevum var bakalım ne olcak siz öyle deyince beril hoca ne dedi?

Mantikli bi aciklama yapti mi yani kaliteli embriyo dururken neden daha düsük kaliteyi koymuslar

Amin inşallah canım

Çok teşekkür ederim. Evet malesef hala istiyolar Büyük korkularla gittik test olduk neyseki negatif.
Ay cnm o stres bende de var sırf bu yüzden Memorial dan vazgecebilirim yani. Covid test stresi yuzunen, bi daha pozitif cikarsa tekrar tedavi olamam sonucta maddi olarak 10 bin tl bosa gitti.

Benimde salı günü beril hanım ve semra hanım ile randevum var bakalım ne olcak siz öyle deyince beril hoca ne dedi?
Beril hocam embriyo kalitesine takılma diyor o iyi kalite gelişimi yavaş onu denemek istedik zaten biz de deneme tahtası oldu ödemeye gelincede yapa bilicek bir şey yok senin sıkıntın ne

Mantikli bi aciklama yapti mi yani kaliteli embriyo dururken neden daha düsük kaliteyi koymuslar
Bana hiç mantıklı gelmedi beril hoca hep bana diyor yumurta kalitesine takılma ben takılıyorum işte bana dedi kötü değil o embriyo gelişimi yavaş sadece dedi kapatı

Ay cnm o stres bende de var sırf bu yüzden Memorial dan vazgecebilirim yani. Covid test stresi yuzunen, bi daha pozitif cikarsa tekrar tedavi olamam sonucta maddi olarak 10 bin tl bosa gitti.

Aynen benimde tam 10.000 tl gitmiş oldu. Bu sefer ekstra dikkat ettim kimseyle görüşmedim ama şansa kayınvalidem pozitif çıktı. Allahtan bana bulaşmamış bu sefer. Antikor falan oldu herhalde
Senin içinde hayırlısı olsun nasıl huzurlu hissedeceksen öyle yap tabi

Beril hocam embriyo kalitesine takılma diyor o iyi kalite gelişimi yavaş onu denemek istedik zaten biz de deneme tahtası oldu ödemeye gelincede yapa bilicek bir şey yok senin sıkıntın ne
Ya onu denemek istedilerse o zaman ücretini almasınlar açıklamaya bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…