Ben de bu sefer öyle diyicem madem öyle bu sefer yapın tutarsa paranı vericek tutmasa herkes kendi yoluna bakalım ne diyicemYa onu denemek istedilerse o zaman ücretini almasınlar açıklamaya bak
Ben de bu sefer öyle diyicem madem öyle bu sefer yapın tutarsa paranı vericek tutmasa herkes kendi yoluna bakalım ne diyicem
AminAllah yardımcımız olsun cnm merhametliler ile karsilastirsin
4bc cnm oglumAminben söylicem ama hayata yapmazlar biliyorum senin tutan embriyo kalitesi neydi
Yok cnm yaparlar mi hic. Iste bizim fiyatlarimız böyle almak zorundayiz falan diyecekler. Ama okkali bi indirim istemek hakkin benceAminben söylicem ama hayata yapmazlar biliyorum senin tutan embriyo kalitesi neydi
Iyi bari atlatmissin son andaAynen benimde tam 10.000 tl gitmiş oldu. Bu sefer ekstra dikkat ettim kimseyle görüşmedim ama şansa kayınvalidem pozitif çıktı. Allahtan bana bulaşmamış bu sefer. Antikor falan oldu herhalde
Senin içinde hayırlısı olsun nasıl huzurlu hissedeceksen öyle yap tabi
5ab üstümü oluyor ben fazla anlamıyorum kalite den4bc cnm oglum
Onların fiyatı öyleyse kendine öyle devam etsin ben başka bi merkeze gidicem derim orayı kapıcam embriyomu almicam imha etsinler diyicem çıkıcam yeniden başlarım daha kaliteli yumurta çıkarYok cnm yaparlar mi hic. Iste bizim fiyatlarimız böyle almak zorundayiz falan diyecekler. Ama okkali bi indirim istemek hakkin bence
Evet 5ab daha kaliteli olutor5ab üstümü oluyor ben fazla anlamıyorum kalite den
Ya maşallah allah bağışlasın nasip demeki 3 denemeymiş allah sana bağışlasın beril hoca da hep diyor takılma kaliteye bizim düşük kalite de birsürü gebe kalan hastamız var diyorEvet 5ab daha kaliteli olutor
Iyi bari atlatmissin son andaAminn cnm insallah senden de güzel haberler bekliyoruz Allah in izniyle
Ya seni anlıyorum ben kaliteli olsa şansın daha yüksek olur ama nasip gercekten pes etme benim oğlumda 3.de oldu bende 2.de dedim artık yeter gelmiyorum ama iyi ki bırakmamisim yoksa oglum olmazdıYa maşallah allah bağışlasın nasip demeki 3 denemeymiş allah sana bağışlasın beril hoca da hep diyor takılma kaliteye bizim düşük kalite de birsürü gebe kalan hastamız var diyor
Sende pes etme ben oğlumda her muayenede yücel hocaya boşuna beni ikna ettiniz yoruyorsunuz boşuna diyordum hoca bana inat olcak diyordu iyi ki beni bırakmamış iyi ki ısrar etmişYa maşallah allah bağışlasın nasip demeki 3 denemeymiş allah sana bağışlasın beril hoca da hep diyor takılma kaliteye bizim düşük kalite de birsürü gebe kalan hastamız var diyor
Senin tek embriyobmu var dondurulmus 2 embriyo mu? Yani 5. Gün ve kaliteli bi embriyo da imha ettirmek dogru mu bilemedim cnmOnların fiyatı öyleyse kendine öyle devam etsin ben başka bi merkeze gidicem derim orayı kapıcam embriyomu almicam imha etsinler diyicem çıkıcam yeniden başlarım daha kaliteli yumurta çıkar
Sen 3 tedavi için ara verdinmi yoksa hemen heptınmıYa seni anlıyorum ben kaliteli olsa şansın daha yüksek olur ama nasip gercekten pes etme benim oğlumda 3.de oldu bende 2.de dedim artık yeter gelmiyorum ama iyi ki bırakmamisim yoksa oglum olmazdı
2 tane kaldı embriyo biri 5ab diyeri 6cc ikisi bir tüpde iki embriyo transfer yapıcaklarSenin tek embriyobmu var dondurulmus 2 embriyo mu? Yani 5. Gün ve kaliteli bi embriyo da imha ettirmek dogru mu bilemedim cnm
Ekimde denedim kasımda dusuk yaptim şubatta denedim nisanda denedim o zaman fiyatla boylr degildi transfer 3 bin liraydı ama su an çok uçmuşSen 3 tedavi için ara verdinmi yoksa hemen heptınmı
Denemelisin bence 5ab cok güzel2 tane kaldı embriyo biri 5ab diyeri 6cc ikisi bir tüpde iki embriyo transfer yapıcaklar
Çok palı olduEkimde denedim kasımda dusuk yaptim şubatta denedim nisanda denedim o zaman fiyatla boylr degildi transfer 3 bin liraydı ama su an çok uçmuş
İlki de aynı kaliteydi tutmadı bAkalım semra hoca ne diyorDenemelisin bence 5ab cok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?