Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Iyi bari atlatmissin son anda Aminn cnm insallah senden de güzel haberler bekliyoruz Allah in izniyle

Yok cnm yaparlar mi hic. Iste bizim fiyatlarimız böyle almak zorundayiz falan diyecekler. Ama okkali bi indirim istemek hakkin bence
Onların fiyatı öyleyse kendine öyle devam etsin ben başka bi merkeze gidicem derim orayı kapıcam embriyomu almicam imha etsinler diyicem çıkıcam yeniden başlarım daha kaliteli yumurta çıkar

Ya maşallah allah bağışlasın nasip demeki 3 denemeymiş allah sana bağışlasın beril hoca da hep diyor takılma kaliteye bizim düşük kalite de birsürü gebe kalan hastamız var diyor
Ya seni anlıyorum ben kaliteli olsa şansın daha yüksek olur ama nasip gercekten pes etme benim oğlumda 3.de oldu bende 2.de dedim artık yeter gelmiyorum ama iyi ki bırakmamisim yoksa oglum olmazdı

Ya maşallah allah bağışlasın nasip demeki 3 denemeymiş allah sana bağışlasın beril hoca da hep diyor takılma kaliteye bizim düşük kalite de birsürü gebe kalan hastamız var diyor
Sende pes etme ben oğlumda her muayenede yücel hocaya boşuna beni ikna ettiniz yoruyorsunuz boşuna diyordum hoca bana inat olcak diyordu iyi ki beni bırakmamış iyi ki ısrar etmiş

Onların fiyatı öyleyse kendine öyle devam etsin ben başka bi merkeze gidicem derim orayı kapıcam embriyomu almicam imha etsinler diyicem çıkıcam yeniden başlarım daha kaliteli yumurta çıkar
Senin tek embriyobmu var dondurulmus 2 embriyo mu? Yani 5. Gün ve kaliteli bi embriyo da imha ettirmek dogru mu bilemedim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…