- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
Hakkında hayırlısı olsun cnmİlki de aynı kaliteydi tutmadı bAkalım semra hoca ne diyor
AminHakkında hayırlısı olsun cnm
Canimm nasılsın? Nasıl gidiyor hamişlik ? Hep aklımdasınYani benim pazar kontrolüm olmuştu Yücel Bey vardi. Hatta transferim pazar günü yapıldı Yücel Bey yaptı. Danışmakta fayda var bir sey değişmediyseresmi tatillerde de randevu veriyorlar ben 29 ekimde görüşmüştüm mesela yine Yücel Bey ile
Şu an fiyat nedir acabaEkimde denedim kasımda dusuk yaptim şubatta denedim nisanda denedim o zaman fiyatla boylr degildi transfer 3 bin liraydı ama su an çok uçmuş
Gecen ay 8 bin dediler bende net bilmiyorum cnmŞu an fiyat nedir acaba
Vay beeGecen ay 8 bin dediler bende net bilmiyorum cnm
Fiyatlar rezillikVay bee
Rabb'im bu yolda olanların hepsine yardım etsin. Her şey ne kadar da zorlaştıFiyatlar rezillik
Amin gercekten cok zorRabb'im bu yolda olanların hepsine yardım etsin. Her şey ne kadar da zorlaştı
Ins güzel güzel 5.gune gelip saglikli bir evlat olurlarMerhaba kızlar hatırlarsınız belki ocak tedavimde covid pozitif olduğum için iptal olmuştu. Sonra yeniden başladık, bugün opu yapıldı. 7 yumurta toplandı. Bakalım bundan sonrası sağlıkla ilerler inşallah. Size haber vermek istedim
Evet canım hatırladım hayırlısı olsun inşallah sağlıklı yumurtalar gelişirMerhaba kızlar hatırlarsınız belki ocak tedavimde covid pozitif olduğum için iptal olmuştu. Sonra yeniden başladık, bugün opu yapıldı. 7 yumurta toplandı. Bakalım bundan sonrası sağlıkla ilerler inşallah. Size haber vermek istedim
Evt kader arkadasım hatirlamazmiyızMerhaba kızlar hatırlarsınız belki ocak tedavimde covid pozitif olduğum için iptal olmuştu. Sonra yeniden başladık, bugün opu yapıldı. 7 yumurta toplandı. Bakalım bundan sonrası sağlıkla ilerler inşallah. Size haber vermek istedim
Ahh inşallah heyecanla bekliyorumIns güzel güzel 5.gune gelip saglikli bir evlat olurlar
Amin inşallah canımEvet canım hatırladım hayırlısı olsun inşallah sağlıklı yumurtalar gelişir
Evt kader arkadasım hatirlamazmiyıznasil gecti agri sızı var mı? masallah gayet guzel cnm insallah kaliteli kaliteli embriyolarin olsun evlat olsunlar. Diger iptal olan tedavinde kac yumurta gorünmustü aynı mı?
Çok güzel inşallah hepsi 5.güne gitsinlerKızlar aradılar 7 taneden 6sı döllenmiş
Çok güzel inşallah hepsi 5.güne gitsinler
Canım bu senin ikinci tedavinmiKızlar aradılar 7 taneden 6sı döllenmiş
Canım bu senin ikinci tedavinmi
Hıı anldım sağlıkla ilerlesin inşallahİlki toplama olmadan covid pozitif cıktım iptal oldu. Bu ikinci ama ilk defa toplamam oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?