Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canimm nasılsın? Nasıl gidiyor hamişlik ? Hep aklımdasın
Valla devam ediyoruz canim ya 31 haftalık şuan 01-17mayis arası doğum beklenecek. 2 ay kaldı heyecan yaklaşıyor bakalım sağlıkla gelsin inşallah isteyen herkeste bu telaşı yaşasın inşallah sizin nasıl gidiyor bakalım

Kızlar merhaba 30 marta on görüşmem var Semra ve gönül hocayla umarım ıyıdır gönül hoca .Tedavı oncesı genelde hangı takvıye vıtamınlerı onerıyolar

Kızlar merhaba 30 marta on görüşmem var Semra ve gönül hocayla umarım ıyıdır gönül hoca .Tedavı oncesı genelde hangı takvıye vıtamınlerı onerıyolar
Kadına yönelik pek bi vitamin önerdiklerini duymadım. Eğer siz söylerseniz de “bu durumun sadece kg aldıracağını” beyan ediyorlar .
Benim OPU işlemimi Gönül Hoca yaptı.
Çok hanım , kibar , naif bi hoca ..
Hakkınız da hayırlısı olsun , inşAllah sevinçli haberler alarak ayrılırsınız .
Bizi de gelişmelerinizden haberdar edin

Ayy maşallah çok güzel ilerlemişsiniz yaza girişte doğumun olur kış gelene kadar biraz büyümüş olur sağlıkla gelsin pıtırcık

Amın ınsAllah kendım bazı vıtamınler aldım onları kullanırım tabı haberdar ederım ınsAllah doğru yerdeyımdır memnun kalırım

Tatlı heyecanlar sağlıkla gelsin delikanlı biz de büyümeye uğraşıyoruz. 40 günlük bir yoğun bakım sürecimiz oldu. Şükürler olsun şu an iyiyiz

Hayırlısı olsun canım benim tıransferimi gönül hoca yaptı çok kibar iyi birisi ben aslında beril hocaya gittim beril hocada iyi ama memoria de tedavi başlamadan önce sadece folik asit verdiler bence iyi vitaminler kullanmak lazım güzel yumurtalar için ama vermiyorlar sen yinede kulan yumurta kalitesi için

Oncelikle hakkinizda hayirlisi l
olsun insaah..umarim hepimiz bir gun hamile kalip bebeklerimizi doguracagiz...
Neden 5ab yi koymayip 3ab yi koydular sordunuz mu?

Oncelikle hakkinizda hayirlisi l
olsun insaah..umarim hepimiz bir gun hamile kalip bebeklerimizi doguracagiz...
Neden 5ab yi koymayip 3ab yi koydular sordunuz mu?
Amin sordum diyor ki o embriyo çok kötü değil gelişimi yavaş dedi sadece konuyu kapatı ben de dedim dosyamı hazırla gelip alıcam dedi ben randevu düzenliyorum semra hoca sizinle görüşücez 28 de randevum var

Kullanıyorum canım bıseyler aslında vermelerı lazım

Yaa insan hakikat kızıyor, sonuçta o kadar emek boşa mı acaba? Embriyo kalitesini belirleyen kriterler sayı ve harf oluyor...bunu bize böyle aktarıp sonrasında kötü değil demek ne demek..3 AB kötü değildir elbet ama 5 AB ile kıyaslandığında,3ab daha iyi kalitede degildir.. benimde inancım guvencim kırılmaya başladı..Bende pgt ye 1 tane embriyo gönderdim 10 şubatta..hala haber yok..Bende bilhassa aramadım suan eşim yanımda değil diye, sonuç öğrenirken tek olmak istemiyorum...ama aramamalari ne olursa olsun ihmal...görünürde ihmal edilen şeyler var..birde görünmeyen var ise burada hamile kalmak çok pozitif bir şey olsa gerek..

Kizlar muayeneYe gidince ne kadar bekliyorsunuz 15.30daki muayaneme 16.30da odaya girdim ve odada da 15 20 dk bekletildim asiri gerildik eşimle bir bana mı denk geliyor bu

Kizlar muayeneYe gidince ne kadar bekliyorsunuz 15.30daki muayaneme 16.30da odaya girdim ve odada da 15 20 dk bekletildim asiri gerildik eşimle bir bana mı denk geliyor bu
Benim 2.30 daydı ikide ordaydım 2.40 aldılar içeri vede içerde beklemedim konustuk muayene etti sana öyle olmuş cnm

Biz de hep bekliyoruz eşim servisi var işine geç kaldı kaç sefer ona hiç bir şey yapmıyorlar maalesef
Yapsınlar valla simdi aricam hastaneyi şikayet edeceğim ben 3.30da gittim saat 3 hastasını aldı boyle saçmalık mı olur her kişi için belli saat ayarlasinlar esim işi yuzunden cok zor durumda kaldı

Bende Ekim ayında gönderdim pgtye aramadı kimse hemşire hattına yazdım sonuç çıksa zaten ararız dediler 5 dk sonra aradılar sonuç çıkmış doktorunuz sizi arayacak diye ben sorduğum anda mı açıklandı sanki çok büyük ihmal var vurdum duymaz olmuşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…