Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kizlar muayeneYe gidince ne kadar bekliyorsunuz 15.30daki muayaneme 16.30da odaya girdim ve odada da 15 20 dk bekletildim asiri gerildik eşimle bir bana mı denk geliyor bu
Yoğunluğa göre değişiyor büyük ihtimal canım.bende orada iki kere tedavi olan biri olarak bazen tam vaktinde bazen de geç aldılar her zaman olmuyor

Yoğunluğa göre değişiyor büyük ihtimal canım.bende orada iki kere tedavi olan biri olarak bazen tam vaktinde bazen de geç aldılar her zaman olmuyor
Daha önce 3 kere tedavi gördüm ben 2017de boyle birseu hormedim bu dönemde kac kere bittim bi kere vaktinde girmedim

Yapsınlar valla simdi aricam hastaneyi şikayet edeceğim ben 3.30da gittim saat 3 hastasını aldı boyle saçmalık mı olur her kişi için belli saat ayarlasinlar esim işi yuzunden cok zor durumda kaldı
Ben gider gitmez direk bilgi işlem yapan bayanlar var onlara söylüyorum çünkü onlar arada hasta da alıyorlar

Malesef malesef...
Sizin sonuç ne gelmişti peki? Ben negatif diye düşündüm kendi sonucuma, çünkü poztif olsa dr hemen arardı..
bakalım hayırlısıyla haftaya arayacağım..

Onlar emek diyor biz istiyoruz diyorlar ama artık zere kadar inanmıyorum artık çok çünkü bilerek yapıyorlar bana ilk tedavim de çok iyi güzel tutcak yüz de 50 tutucak dedi düştü embriyo sıkıntı dedi o zaman yapmasaydın bana deseydin kalitesini artırıalım daha iyi olur yani onlar her türlü para kazanıyorlar olan bana oldu psikolojim çok kötü 28 de semra hanımla görücez ben ona diyicem o kalanı ptg yola siz bana diyorsunuz kromozomlar da sıkıntımı ola bilir gönder temizse transfer et bakalım ne diyecekler

Malesef malesef...
Sizin sonuç ne gelmişti peki? Ben negatif diye düşündüm kendi sonucuma, çünkü poztif olsa dr hemen arardı..
bakalım hayırlısıyla haftaya arayacağım..
Benim o zaman gönderdiğim mozaik çıkmıştı %50. Onu tekrar dondurdular şimdilik önermiyoruz transferini dedi. Sonra Aralık ayında tekrar gönderdik çok şükür o normal gelmiş. Onda da yine ben aradım 3 hafta geçince öyle dönüş yaptılar Sizde mi dondurulmuşlardan gönderdiniz

Kizlar muayeneYe gidince ne kadar bekliyorsunuz 15.30daki muayaneme 16.30da odaya girdim ve odada da 15 20 dk bekletildim asiri gerildik eşimle bir bana mı denk geliyor bu
Cnm ben simdiye kadar beklemedim hic en fazla 5-10 dakika hatta bi kez baya erken gitmistim yine de aldılar. Bence Semra hanima muayane oldugun icin o cok yogun ondan kaynaklu olmuş olabilir.
Semra hanım ne dedi cnm rahik filmine vesaire ne konustunuz

Bi kere soğudum ya aksilikler beni bulcak belli oldu rahim takipe alınacak transfer olcagin zaman gel dedi sıkı Bi gözlem yapalım dedi sıvı görmezsek transfer yaparız sıvı görürsek histeroskopi yaparız dedi

Neye karar verdin peki gidecek misin? Bi de muayene parasi istemediler degil mi

Neye karar verdin peki gidecek misin? Bi de muayene parasi istemediler degil mi
Esim son kez burda xenememi istiyor canım burda son bir kez denicem olmazsa karismicak artık bana ins iyi ki eşimi dinledim derim hayirlisi ile yok 1 saat bekledim bide para isteselerdi olay çıkabilirdi

Benim ilk tedavimde tam 3 ay vitamin kullandırdılar tüp bebek parasından daha çok tuttu. 15 yumurta toplandı 14 ü dolu çıktı. Memorial da sadece folidoce verdiler 14 yumurta toplandı 13 ü dolu çıktı. Vitamin olayına o yüzden bende çok sıcak bakmıyorum açıkçası +6 kilo almama yaradı sadece.

Tatlı heyecanlar sağlıkla gelsin delikanlı biz de büyümeye uğraşıyoruz. 40 günlük bir yoğun bakım sürecimiz oldu. Şükürler olsun şu an iyiyiz
Çok geçmiş olsun bende heyecan dorukta ablamda doğurdu şimdilik onun bebeğinde staj yapıyorum bakalım bizimkinide kucağımıza almayıp göstersin

Temiz gelmesi cok güzel
Benim hic dondurulmus olarak bekleyen embriyom yok, ben opu oluyorum 5.gune getirebilirsek gönderiyoruz.. sadece sonucunu beklediğim embriyo donduruldu..benim 5.gune gelmesinde sıkıntım var o yüzden uğraşıyoruz,hemen netice alamadık.. 1 sene içerisinde 3.tedavim embriyo bulursak transfer olacağım inşallah..

Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun kanda ve idrarda enfeksiyon çıktığı için,yüksek oranda çıktığından dolayı 40 gün sürdü
Anladım canım enfeksiyon çok zor evlatla imtihanda çok zor bizde sağlık problemleri çok yaşadık Rabbim sağlık versin
İnşAllah sizde sağlıklı bir sonuç alırsınız sabır gerektiren süreçler gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…