Yoğunluğa göre değişiyor büyük ihtimal canım.bende orada iki kere tedavi olan biri olarak bazen tam vaktinde bazen de geç aldılar her zaman olmuyorKizlar muayeneYe gidince ne kadar bekliyorsunuz 15.30daki muayaneme 16.30da odaya girdim ve odada da 15 20 dk bekletildim asiri gerildik eşimle bir bana mı denk geliyor bu
Daha önce 3 kere tedavi gördüm ben 2017de boyle birseu hormedim bu dönemde kac kere bittim bi kere vaktinde girmedimYoğunluğa göre değişiyor büyük ihtimal canım.bende orada iki kere tedavi olan biri olarak bazen tam vaktinde bazen de geç aldılar her zaman olmuyor
Ben gider gitmez direk bilgi işlem yapan bayanlar var onlara söylüyorum çünkü onlar arada hasta da alıyorlarYapsınlar valla simdi aricam hastaneyi şikayet edeceğim ben 3.30da gittim saat 3 hastasını aldı boyle saçmalık mı olur her kişi için belli saat ayarlasinlar esim işi yuzunden cok zor durumda kaldı
Malesef malesef...Bende Ekim ayında gönderdim pgtye aramadı kimse hemşire hattına yazdım sonuç çıksa zaten ararız dediler 5 dk sonra aradılar sonuç çıkmış doktorunuz sizi arayacak diye ben sorduğum anda mı açıklandı sanki çok büyük ihmal var vurdum duymaz olmuşlar
Onlar emek diyor biz istiyoruz diyorlar ama artık zere kadar inanmıyorum artık çok çünkü bilerek yapıyorlar bana ilk tedavim de çok iyi güzel tutcak yüz de 50 tutucak dedi düştü embriyo sıkıntı dedi o zaman yapmasaydın bana deseydin kalitesini artırıalım daha iyi olur yani onlar her türlü para kazanıyorlar olan bana oldu psikolojim çok kötü 28 de semra hanımla görücez ben ona diyicem o kalanı ptg yola siz bana diyorsunuz kromozomlar da sıkıntımı ola bilir gönder temizse transfer et bakalım ne diyeceklerYaa insan hakikat kızıyor, sonuçta o kadar emek boşa mı acaba? Embriyo kalitesini belirleyen kriterler sayı ve harf oluyor...bunu bize böyle aktarıp sonrasında kötü değil demek ne demek..3 AB kötü değildir elbet ama 5 AB ile kıyaslandığında,3ab daha iyi kalitede degildir.. benimde inancım guvencim kırılmaya başladı..Bende pgt ye 1 tane embriyo gönderdim 10 şubatta..hala haber yok..Bende bilhassa aramadım suan eşim yanımda değil diye, sonuç öğrenirken tek olmak istemiyorum...ama aramamalari ne olursa olsun ihmal...görünürde ihmal edilen şeyler var..birde görünmeyen var ise burada hamile kalmak çok pozitif bir şey olsa gerek..
Zaten onlara gidiyoruz cnm ilk gidinceBen gider gitmez direk bilgi işlem yapan bayanlar var onlara söylüyorum çünkü onlar arada hasta da alıyorlar
Benim o zaman gönderdiğim mozaik çıkmıştı %50. Onu tekrar dondurdular şimdilik önermiyoruz transferini dedi. Sonra Aralık ayında tekrar gönderdik çok şükür o normal gelmiş. Onda da yine ben aradım 3 hafta geçince öyle dönüş yaptılarMalesef malesef...
Sizin sonuç ne gelmişti peki? Ben negatif diye düşündüm kendi sonucuma, çünkü poztif olsa dr hemen arardı..
bakalım hayırlısıyla haftaya arayacağım..
Cnm ben simdiye kadar beklemedim hic en fazla 5-10 dakika hatta bi kez baya erken gitmistim yine de aldılar. Bence Semra hanima muayane oldugun icin o cok yogun ondan kaynaklu olmuş olabilir.Kizlar muayeneYe gidince ne kadar bekliyorsunuz 15.30daki muayaneme 16.30da odaya girdim ve odada da 15 20 dk bekletildim asiri gerildik eşimle bir bana mı denk geliyor bu
Bi kere soğudum ya aksilikler beni bulcak belli olduCnm ben simdiye kadar beklemedim hic en fazla 5-10 dakika hatta bi kez baya erken gitmistim yine de aldılar. Bence Semra hanima muayane oldugun icin o cok yogun ondan kaynaklu olmuş olabilir.
Semra hanım ne dedi cnm rahik filmine vesaire ne konustunuz
Neye karar verdin peki gidecek misin? Bi de muayene parasi istemediler degil miBi kere soğudum ya aksilikler beni bulcak belli oldurahim takipe alınacak transfer olcagin zaman gel dedi sıkı Bi gözlem yapalım dedi sıvı görmezsek transfer yaparız sıvı görürsek histeroskopi yaparız dedi
Esim son kez burda xenememi istiyor canım burda son bir kez denicem olmazsa karismicak artık bana ins iyi ki eşimi dinledim derim hayirlisi ileNeye karar verdin peki gidecek misin? Bi de muayene parasi istemediler degil mi
Sağol canım valla sağlıkla kucağımıza alalım inşallahAyy maşallah çok güzel ilerlemişsiniz yaza girişte doğumun olur kış gelene kadar biraz büyümüş olursağlıkla gelsin pıtırcık
Çok geçmiş olsunTatlı heyecanlarsağlıkla gelsin delikanlı biz de büyümeye uğraşıyoruz. 40 günlük bir yoğun bakım sürecimiz oldu. Şükürler olsun şu an iyiyiz
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsunbende heyecan dorukta ablamda doğurdu şimdilik onun bebeğinde staj yapıyorum bakalım bizimkinide kucağımıza almayıp göstersin
Canım senin bebeğin neden yoğun bakımda kaldı çok geçmiş olsunÇok teşekkür ederimAy maşallah canım sağlıkla sihhatle inşaallah
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsunCanım senin bebeğin neden yoğun bakımda kaldı çok geçmiş olsun
Temiz gelmesi cok güzelBenim o zaman gönderdiğim mozaik çıkmıştı %50. Onu tekrar dondurdular şimdilik önermiyoruz transferini dedi. Sonra Aralık ayında tekrar gönderdik çok şükür o normal gelmiş. Onda da yine ben aradım 3 hafta geçince öyle dönüş yaptılarSizde mi dondurulmuşlardan gönderdiniz
Anladım canım enfeksiyon çok zor evlatla imtihanda çok zor bizde sağlık problemleri çok yaşadık Rabbim sağlık versinÇok teşekkür ederim canım Allah razı olsunkanda ve idrarda enfeksiyon çıktığı için,yüksek oranda çıktığından dolayı 40 gün sürdü
İnşAllah sizde sağlıklı bir sonuç alırsınızTemiz gelmesi cok güzel
Benim hic dondurulmus olarak bekleyen embriyom yok, ben opu oluyorum 5.gune getirebilirsek gönderiyoruz.. sadece sonucunu beklediğim embriyo donduruldu..benim 5.gune gelmesinde sıkıntım var o yüzden uğraşıyoruz,hemen netice alamadık.. 1 sene içerisinde 3.tedavim embriyo bulursak transfer olacağım inşallah..
Amin canım cümlemize inşaallahAnladım canım enfeksiyon çok zor evlatla imtihanda çok zor bizde sağlık problemleri çok yaşadık Rabbim sağlık versin
İnşAllah sizde sağlıklı bir sonuç alırsınızsabır gerektiren süreçler gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?