8000 TL civarı canım yinede menekşe hanımla görüşün kafası iyiyse belki indirim yaparKızlar merhaba. 6’dan 6sıda 3. Güne geldi çok şükür
Ama embriyolog dediki e2 seviyeniz biraz yüksek gibi taze mi olacak dondurulmuş mu doktorunuza sorun dedi.
Bende yazdım cevap bekliyorum şimdi.
Dondurulmuş embriyo transferi ne kadara denk geliyo? Yaptıranlar cevap yazabilir mi
8000 TL civarı canım yinede menekşe hanımla görüşün kafası iyiyse belki indirim yapar
Ilk transferine ucret odemiceksin cnmOf ciddi mikesinleşsin bi dondurulmuş mu olacak ona göre arayacağım bakalım
Ilk transferine ucret odemiceksin cnm
Ilk transferde ücret ödenmiyor cnm Allah korusun tutmazsa 2.transferde ücret ödeniraa öyle miiiii dondurulsa bile dimi? Çünkü kendileri dedi bana dondurulup diğer adetle başlanacak, yada taze olacak diye
Ilk transferde ücret ödenmiyor cnm Allah korusun tutmazsa 2.transferde ücret ödenir
Hakkınizda gayirlisi olsun insSüper çok sevindim öyleyse eğer. Şimdi aradılar yarın gel kontrol edelim ona göre karar verelim dondurulmuş mu taze mi dedi
Harika. İnşallah 5. günü de görsünlerKızlar merhaba. 6’dan 6sıda 3. Güne geldi çok şükür
Ama embriyolog dediki e2 seviyeniz biraz yüksek gibi taze mi olacak dondurulmuş mu doktorunuza sorun dedi.
Dondurulmuş embriyo transferi ne kadara denk geliyo? Yaptıranlar cevap yazabilir mi
Canım cok güzel hepsi de 5. Gune gider insallah ya sevindim adına. Bu arada ilk transfer dondurulsa da zaten tüp bebek fiyatinin icin de o da var cnm. Yani ekstra bisey odemiyceksin.Kızlar merhaba. 6’dan 6sıda 3. Güne geldi çok şükür
Harika. İnşallah 5. günü de görsünler
Canım cok güzel hepsi de 5. Gune gider insallah ya sevindim adına. Bu arada ilk transfer dondurulsa da zaten tüp bebek fiyatinin icin de o da var cnm. Yani ekstra bisey odemiyceksin.
Hayırlısı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsınBizde ocak ayında görüşmeye gittik eşimle. Çok ilgli ve detaylı sorular sordular. Önce asiatan doktr geldi sorular sordu. Sonra Gönül hanım geldi o da detaylı sorular sordu. En son semra hnm geldi 2 saate yakın içerdeydik. Detaylı muayene ve sorular insanın inancını da arttırıyor açıkçası. Eşimde azosperm , ben de ise geçmişte gördüğüm tedavi ve yaş (39) faktöründen dolayı yumurta rezervim çok düşük. Amh 0.4 lerde. Eşim için tedavi ye başladık 2 ay oldu. Sonuç alabilirsek bana sıra gelecek şimdilik bekleyip göreceğiz. Allah isteyen ve bakabilecek herkesi evlat sahibi yapsın
Çok teşekkür ederim canım amin inşallahHayırlısı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın
Amin inşallah hayırlı sevinecegimiz haberler almak nasip olur tez vakitteAnladım canım enfeksiyon çok zor evlatla imtihanda çok zor bizde sağlık problemleri çok yaşadık Rabbim sağlık versin
İnşAllah sizde sağlıklı bir sonuç alırsınızsabır gerektiren süreçler gerçekten
Maşallah hepsi de 5.gune güzel güzel sağlıkla gitsinKızlar merhaba. 6’dan 6sıda 3. Güne geldi çok şükür
Allah tüm işlerinizi rast getirsin bu yolda..umarım uzatmadan tez vakitte hayirla sağlıkla hamile kalıp dogurmaniz nasip olurBizde ocak ayında görüşmeye gittik eşimle. Çok ilgli ve detaylı sorular sordular. Önce asiatan doktr geldi sorular sordu. Sonra Gönül hanım geldi o da detaylı sorular sordu. En son semra hnm geldi 2 saate yakın içerdeydik. Detaylı muayene ve sorular insanın inancını da arttırıyor açıkçası. Eşimde azosperm , ben de ise geçmişte gördüğüm tedavi ve yaş (39) faktöründen dolayı yumurta rezervim çok düşük. Amh 0.4 lerde. Eşim için tedavi ye başladık 2 ay oldu. Sonuç alabilirsek bana sıra gelecek şimdilik bekleyip göreceğiz. Allah isteyen ve bakabilecek herkesi evlat sahibi yapsın
Maşallah hepsi de 5.gune güzel güzel sağlıkla gitsin
Cnm sen taze transfer mi olacaksın karar verildi miAmin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?