Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar merhaba. 6’dan 6sıda 3. Güne geldi çok şükür
Ama embriyolog dediki e2 seviyeniz biraz yüksek gibi taze mi olacak dondurulmuş mu doktorunuza sorun dedi.
Bende yazdım cevap bekliyorum şimdi.
Dondurulmuş embriyo transferi ne kadara denk geliyo? Yaptıranlar cevap yazabilir mi

8000 TL civarı canım yinede menekşe hanımla görüşün kafası iyiyse belki indirim yapar

Bizde ocak ayında görüşmeye gittik eşimle. Çok ilgli ve detaylı sorular sordular. Önce asiatan doktr geldi sorular sordu. Sonra Gönül hanım geldi o da detaylı sorular sordu. En son semra hnm geldi 2 saate yakın içerdeydik. Detaylı muayene ve sorular insanın inancını da arttırıyor açıkçası. Eşimde azosperm , ben de ise geçmişte gördüğüm tedavi ve yaş (39) faktöründen dolayı yumurta rezervim çok düşük. Amh 0.4 lerde. Eşim için tedavi ye başladık 2 ay oldu. Sonuç alabilirsek bana sıra gelecek şimdilik bekleyip göreceğiz. Allah isteyen ve bakabilecek herkesi evlat sahibi yapsın

Harika. İnşallah 5. günü de görsünler

Canım cok güzel hepsi de 5. Gune gider insallah ya sevindim adına. Bu arada ilk transfer dondurulsa da zaten tüp bebek fiyatinin icin de o da var cnm. Yani ekstra bisey odemiyceksin.

Hayırlısı olsun canım inşallah güzel sonuçlar alırsın

Maşallah hepsi de 5.gune güzel güzel sağlıkla gitsin

Allah tüm işlerinizi rast getirsin bu yolda..umarım uzatmadan tez vakitte hayirla sağlıkla hamile kalıp dogurmaniz nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…