Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

O
ozaman kürleri uygula canım, eşin de sen de güzel beslen. Belki yumurta değil spermdir sorun. Herseyi yapın bence yumurtan oluşuyosa bu çok önmlii inşallah kalitesini de artırırsın. Hiç yumurtası olmayan var. Eşime keçi boynuzu kürü içirmiştim hergün 2 ay boyunca. Bunları uygula bakalım cnm inşallah güzel sonuç elde edeceksin

İnşallah canım Allah razı olsun sperm değil yumurta kalitesinden olduğunu düşünüyorum demişti semra hoca yumurtanın oluşmasıyla da bitmiyor işte işe yarayançıkmıyor Allah büyük şu cuma yüzü suyu hürmetine hepimize nasip etsin inşallah Allah senin de gönlünün muradını versin

canım çok güzel haber rabbim hayırlısıyla devamını getirsin güzel sonuçlar olsun inşallah

.
Banada hemen hemen aynı yorumu yaptı Semra hoca. Bizde 1 kez daha denemek istediğimizi söyledik. Takviye ilaç verdi q-enzim+restevatrol+glifor+folbiol+
omega-3 ten oluşan bitkisel ilaçlar hakkımızda hayırlısı.

evet canım hayırlısı artık sana ne demişti ne probleminiz vardı kaçıncı denemenizdi çok sordum galiba kusura bakma

evet canım hayırlısı artık sana ne demişti ne probleminiz vardı kaçıncı denemenizdi çok sordum galiba kusura bakma
3 denemem oldu farklı yerlerde son memorialde. Yumurta veya spermden kaynaklı ama yumurtadan olma ihtimali daha fazla olduğu ağır bir genetik sorun olduğu ama genetik testleri yaptırdıgimizda esiminde benimde temiz çıkıyor. Yumurta veya sperm var ama biri birini kabul etmiyor bu benim kendi yorumum.

Kızlar bir şey soracağım size benim nisanda opu olmuştum ohss riski yüzünden transfer ertelendi mayıs ayında adet olmadım tarlusal içtim haziran 10 oldum ama iki aydır yaklaşık sağ tarafta ağrım oluyor çok yorulunca ayakta kalınca örneğin ev işi yaparken ağrı oluyor sonra geçiyor sizce bu ağrı normalmi aslında tam bir ağrı değil sanki yanma hissi gibi dinlenince geçiyor

canim Allah hayirli etsin.insallah guzel sonuclanir en kisa zamanda bebegini kucagina alirsin.guzel haberlerini bekliyoruz
Saol canım allah razı olsun 4. Gün transferi yapıldı şansım %45civariymis nasipten öte köy yokmuş görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler Rabbim hiç birimizin emeklerini boşa cikarmasin

Saol canım allah razı olsun 4. Gün transferi yapıldı şansım %45civariymis nasipten öte köy yokmuş görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler Rabbim hiç birimizin emeklerini boşa cikarmasin
amin canim dedigin gibi boz elimizden geleni yapiyoruz gerisi rabbimizin takdiri.

Allahın takdiri ilahi önemli olan yumurta ve sperim olması inşallah güzel sonuçlar alırsın nasip bu işler hiç ummadığın bi anda oluverir umudumuzu kesmeyelim Allah büyük inş bu duyguyu hayırlısıyla bizede tattıracak...

Kizlar kizlar nasilsiniz nasil gidiyor tedavileriniz ben beklemedeyim malum ancak kalktim ayaga 1 ay dedi ameliyatimi yapan doktor ancak ramazandi bayramdi cikar sonra hopp tedavi Allahim insallah saglikla sihatla olur bu kez hayirlisiyla :) bu gece gebelik testi yapmistim ruyamda iki cizgiydi Allahim diye ciglik attim diyorum kimi arasam annemimi kaynanamimi napicami sasirmistim cok goruyorum bu ara insallah olacagina isarettir bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…