- 2 Mart 2015
- 1.049
- 612
- 123
- 38
ozaman kürleri uygula canım, eşin de sen de güzel beslen. Belki yumurta değil spermdir sorun. Herseyi yapın bence yumurtan oluşuyosa bu çok önmlii inşallah kalitesini de artırırsın. Hiç yumurtası olmayan var. Eşime keçi boynuzu kürü içirmiştim hergün 2 ay boyunca. Bunları uygula bakalım cnm inşallah güzel sonuç elde edeceksintamam canım dediklerini yapıcam benim yumurta oluşumunda bi sorun yok yumurtayla sperm birleşince yani embriyo haline gelince sıkıntı oluyo yavaş gelişiyo ve döllenmede de problem var çok az yumurta dölleniyo 13 yumurtadan sadece 2 tane bu büyük problemdr doğuştan yumurta kalitenle ilgili dedi yani yumurtaların kalitesinde problem var e2 yle ilgili değil prolaktin hep yüksek çıkıyo tedavi sürecinde de hep dostinex kullandım inşallah faydasını görürüm kürlerin
İnşallah canım Allah razı olsun sperm değil yumurta kalitesinden olduğunu düşünüyorum demişti semra hoca yumurtanın oluşmasıyla da bitmiyor işte işe yarayançıkmıyor Allah büyük şu cuma yüzü suyu hürmetine hepimize nasip etsin inşallah Allah senin de gönlünün muradını versinO
ozaman kürleri uygula canım, eşin de sen de güzel beslen. Belki yumurta değil spermdir sorun. Herseyi yapın bence yumurtan oluşuyosa bu çok önmlii inşallah kalitesini de artırırsın. Hiç yumurtası olmayan var. Eşime keçi boynuzu kürü içirmiştim hergün 2 ay boyunca. Bunları uygula bakalım cnm inşallah güzel sonuç elde edeceksin
bencede kürleri deneyin ben kendimden örnek vereyim benim 5 deneme sonucu kromozom bozukluğu olduğu tespit edildi 2 denemede pgt yapıldı ve kromozom bozukluğu çıktı ara ara burdan yazmışımdır neyse en son deneme öncesi bal+polen karışımını kullandım,incir kürü yapdım,birde coenzim ve biestoron dhea yı kullandım 8 denemem sonucunda daha yeni yapdık dün doktorum ardı 1 tane embriyoyunuz temiz çıktı pgt temiz çıkmıi okadar mutluyumki artık bu kullandıklarımdan biri yaradı Allah a Hamd olsun inşallah temmuz yada ağustoda da transferdede tutunur ben şimdiden çok mutluyum herkesle paylaşmak isdiyorum mutlaka deneyin diyorum birde ben hergün meryem süresini okudum halada devam ediyorum
.canım Bidaha ki tedavi ancak bir yıl sonra düşünürüz gibime geliyor semra hocayla görüştük bana 3.denemede de pek birşeyin değişmeyeceğini hemen hemen aynı sonuçla karşılaşacağımızı belki embriyo daha öncekilere göre birazdaha hücreli olacağını söledi yani canım pek iç açıcı konuşmadı yumurta kalitesinide doğuştan gelen bir problem olduğunu söledi.iyice moralim bozuldu(( bizim sınavımızda buymuş Allah yardımcımız olsun...
evet canım hayırlısı artık sana ne demişti ne probleminiz vardı kaçıncı denemenizdi çok sordum galiba kusura bakma.
Banada hemen hemen aynı yorumu yaptı Semra hoca. Bizde 1 kez daha denemek istediğimizi söyledik. Takviye ilaç verdi q-enzim+restevatrol+glifor+folbiol+
omega-3 ten oluşan bitkisel ilaçlar hakkımızda hayırlısı.
Rabbim hayirli etsin sonu guzel bebisli olsunTransferi m yapıldı arkadaşlar benim için de dua edin lütfen
Çok saol canım inşallah müjdeli haberlerde veririmRabbim hayirli etsin sonu guzel bebisli olsun
canım inşallah hayırlı güzel haberler alırız Rabbim emeğini karşılıksız bırakmasın inşallah tutunsun bebeğinTransferi m yapıldı arkadaşlar benim için de dua edin lütfen
Amin inşallah canım benimcanım inşallah hayırlı güzel haberler alırız Rabbim emeğini karşılıksız bırakmasın inşallah tutunsun bebeğin
3 denemem oldu farklı yerlerde son memorialde. Yumurta veya spermden kaynaklı ama yumurtadan olma ihtimali daha fazla olduğu ağır bir genetik sorun olduğu ama genetik testleri yaptırdıgimizda esiminde benimde temiz çıkıyor. Yumurta veya sperm var ama biri birini kabul etmiyor bu benim kendi yorumum.evet canım hayırlısı artık sana ne demişti ne probleminiz vardı kaçıncı denemenizdi çok sordum galiba kusura bakma
Dualarimiz senle canım. Biz de bugün geldik İstanbula. Pazartesi eşimin sali benim muayene var.Transferi m yapıldı arkadaşlar benim için de dua edin lütfen
Tşkler canım size de Rabbim kolaylıklar versin inşallahDualarimiz senle canım. Biz de bugün geldik İstanbula. Pazartesi eşimin sali benim muayene var.
Transferi m yapıldı arkadaşlar benim için de dua edin lütfen
Saol canım allah razı olsun 4. Gün transferi yapıldı şansım %45civariymis nasipten öte köy yokmuş görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler Rabbim hiç birimizin emeklerini boşa cikarmasincanim Allah hayirli etsin.insallah guzel sonuclanir en kisa zamanda bebegini kucagina alirsin.guzel haberlerini bekliyoruz
amin canim dedigin gibi boz elimizden geleni yapiyoruz gerisi rabbimizin takdiri.Saol canım allah razı olsun 4. Gün transferi yapıldı şansım %45civariymis nasipten öte köy yokmuş görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler Rabbim hiç birimizin emeklerini boşa cikarmasin
Allahın takdiri ilahi önemli olan yumurta ve sperim olması inşallah güzel sonuçlar alırsın nasip bu işler hiç ummadığın bi anda oluverir umudumuzu kesmeyelim Allah büyük inş bu duyguyu hayırlısıyla bizede tattıracak...3 denemem oldu farklı yerlerde son memorialde. Yumurta veya spermden kaynaklı ama yumurtadan olma ihtimali daha fazla olduğu ağır bir genetik sorun olduğu ama genetik testleri yaptırdıgimizda esiminde benimde temiz çıkıyor. Yumurta veya sperm var ama biri birini kabul etmiyor bu benim kendi yorumum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?