Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Oldunuz mu risk mi var dediler olsanız ağrıdan duramazsiniz ve vücudunuz su toplar

Risk oldu demek istedim, üsttede yazdım zaten ohss olma riskim varmış diye, karnım şiş zaten biraz onun dışında bişey yok. İlaçları iğneyi bırak dedi, 2. Adetinde haberleşelim dedi

Risk oldu demek istedim, üsttede yazdım zaten ohss olma riskim varmış diye, karnım şiş zaten biraz onun dışında bişey yok. İlaçları iğneyi bırak dedi, 2. Adetinde haberleşelim dedi
Kac yumurta topladılar ben çok ağrı çekmiştim ama şükür olmadım cetrotide ve cleksan kullandım 10 gün rahmin dinlenmesi daha avantajlı ins hersey güzel olcak

Kac yumurta topladılar ben çok ağrı çekmiştim ama şükür olmadım cetrotide ve cleksan kullandım 10 gün rahmin dinlenmesi daha avantajlı ins hersey güzel olcak

Benim aslında çok yumurtam yoktu 7 tane topladılar, az olunca daha az riskli oluyomuş ama benim öyle olmadı Ben 1 ay dinlendirir diye düşündüm ama 2 ay daha iyi dedi. İkinci reglden sonra ne zaman transfer oluyo acaba onuda sormadım unuttum

Şöyle simdi regl olcaksin bir sonraki regl ile baslicaklar aslında 2 aydan daha az oluyor süre adetin 2.gunu kontrole gideceksin sonra belli aralıklarla cagircaklar döngüne yumurta çatlama dönemine göre transfer olcak

Şöyle simdi regl olcaksin bir sonraki regl ile baslicaklar aslında 2 aydan daha az oluyor süre adetin 2.gunu kontrole gideceksin sonra belli aralıklarla cagircaklar döngüne yumurta çatlama dönemine göre transfer olcak

Aa ozaman ever kısa oluyor, ki benim çatlamamda 12. Gün falan oluyodu ovulasyon takip ettiğim zamanlarda. Bakalım nasıl bir süreç bekliyor bizi.

Yaaa bende çok ağladım agri çektim opudan 3 saat önce aceleyle aldılar yine de saatinde opum oldu ama bana birsey demediler iğne verdiler ondan mı ki ??

Yaaa bende çok ağladım agri çektim opudan 3 saat önce aceleyle aldılar yine de saatinde opum oldu ama bana birsey demediler iğne verdiler ondan mı ki ??
Olabilir canim bana o zaman emre Turgut vardı o işlemi yapmıştı sonra yanıma gelip açıkladı ohss riskine karşı bu iğneleri düzenli kullanmalısın diye 10 gün cleksan vuruldum cetrotide kac gun vuruldum hatırlamıyorum ama ikisini de vuruldum eminim

Benim opumu Melih Bey yaptı canım operasyona başlamadan sormuştu nasılsın diye iyi değilim demiştim ağlıyordum zaten. evet bende cetrotide kullandım opudan sonra 5 gün daha bir de monodoks . Odaya geldiğinde de geçmiş olsun dedi sadece reçete yazıldı Bende memorial da herkese veriliyor demek ki diye düşünmüştüm

Evet ohss riskine karşı cleksan ve cetrotide vuruldum
Ilk defa duydum bunu benim de su toplamisti agrim da olmustu baya 21 yumurta toplandigi zaman oluyo dediler. hatta transfer bile yapildı o sekilde hem de tuttu şukür. Sonra kadin doguma gittigim de cok tecrubeli bi doktor hic bi risk olmaz merak etme su toplamissin ama hamileligine bi etkisi yok demisti.

Öyle şey mi olur ohss hayatı risk ediyor ilk doktorun bence tecrubesizmis kuzum benim için çok korkmuslardi özellikle iğneler için uyardılar Allah korumuş seni

Yok cnm ohss riski taşıyanlara veriyorlar diye hiliyorum cok şükür olmadık sıkıntılı bir durum

Öyle şey mi olur ohss hayatı risk ediyor ilk doktorun bence tecrubesizmis kuzum benim için çok korkmuslardi özellikle iğneler için uyardılar Allah korumuş seni
Demek ki tam ohs olmadı cnm su toplamisti ama. Cunkü 2 farkli doktor da sorun görmedi. Ikisi de cok tecrubeliydiler. Sonucta bi sıkıntı da olmadı cok şükür. Senin kac yumurta toplanmisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…