Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Risk oldu demek istedim, üsttede yazdım zaten ohss olma riskim varmış diye, karnım şiş zaten biraz onun dışında bişey yok. İlaçları iğneyi bırak dedi, 2. Adetinde haberleşelim dedi
Benimde ilk tedavide farklı merkezde ohss olmuştum karnımda şişlik vardır tek taraflı ve eğilemiyordum bile ve afedersin aşırı sulu akıntım olmuştu ona rağmen transfer olmuştum negatif olmuştu kanda hct değerine bakıp aşırı yükselme yok deyip transfer etmişlerdi. Memorialde bir kez opu oldum çatlatma iğnesi olarak gonapeptyl verildi. İlkinde ovitrelle olmuştum aşırı sancım olmuştu nefes alamıyordum. Eğer gecelik oluşsaymış hastaneye yatabilir işim. Yücel hocaya anlatınca böyle söylemişti

Cnm Yucel hoca hep en kotüsünü soylüyo sagolsun. Asiri saglamci birisi.
Bana da o kadar israr etmeme ragmen asla taze transfer yapamam karnin su toplayabilir hastaneye yatabilirsin siringayla su cekmek zorunda kalabiliriz vs demisti. Yani ortada henüz bisey yokken ve benim daha önce su topladigini da bilmiyordu bu arada.

Evet sağlamcı birisi sağolsun. Çünkü ben başka forumlarda gördüm ohss riski gebelik oluşunca artan kişileri hastanede falan yattı o arkadaşlar damarlardan o sıvılar kana karışarak akciğerlerdede sıvı toplanmasına sebep oluyormuş artan hormonların etkisiylede. Benim karnımda sanki kolum gibi büyük uzun sert Bişey vardı saçma Bi benzetme ama öyle çok ilginçti tek taraflı sağ taraftan kaburgamın altından itibaren buda nefes almamı zorlaştırdı adım atamıyordum çok kötüydü.meğer opu sonrası küçük kalan yumurtalar büyümüş aşırı derecede tekrardan opu olsa toplanırdı yani Yanlış hatırlamıyorsam 12 yumurta toplanmıştı 1 tane 5.güne gelmişti kalitesini dahi söylemediler bende bilmiyordum o zamanlar acemiydik :) yani öyle aşırı yumurtada çıkmadı kaliteli genelde ohss olunca güzel yumurtalar çıkıyomuş

Gecmis olsun cnm senin öyle bi risk oldu demekki. Benim ilk tedavimde herhangi bi sikayetim olmamisti ikincide su topladi ama sadece agri vardı. Kucuk yumurtalari da toplamalari gerek aslında madem bu kadar risk olusuturuyor.

Ya ben ohss olmamışım ama riskim varmış ama ara ara sancı giriyo sonra geçiyo midem yanıyo ağzıma kadar acı tat geliyo böyle falan ama kısa süreli oluyor başka bişey mi ohss mi bilemedim. Nasıl atlattın bu süreci peki serum falan taktırdın mı? Sıvı beslenin diyolar ama sanki su içtikçe daha çok şişiyomuşum gibi. Neler yaptın bu süreçte? Bende ovitrelle oldum ama benimki e2 yüksekliğinden dendi.

Bana hiç Bişey söylenmedi geçer deyip durdular zaten negatif alınca adet oldumda öyle adetle çözüldü karnımdaki şişlik. Ama ikinci tedavide yine farklı Bi merkezde sporcu içeceği iç dediler powerade var ya mavi sular onlardan iç dediler içebiliyosan onlardan iç saha etkiliymiş sıvı açısından tabi tadı iğrenç ben içemedim asla

Gecmis olsun cnm senin öyle bi risk oldu demekki. Benim ilk tedavimde herhangi bi sikayetim olmamisti ikincide su topladi ama sadece agri vardı. Kucuk yumurtalari da toplamalari gerek aslında madem bu kadar risk olusuturuyor.
Evet aslında toplansa iyi olur ama devlet hastanesi olduğu için kasap gibi mübarekler herkese aynı doz aynı iğne aynı gün opu saçma işler işte acemi olunca boşuna kürek çekiliyor böyle. Opu sonrası opu yapıldığını hiç duymadım

İnşallah ikinci tedaviye gerek kalmadan hallederiz şu işi
Yine aklımda olsun teşekkür ederim

Hala içebilirsin canım sıvı ve şişlik varsa o yüzden dedim İnşaAllah gerek kalmaz

Tamam canım çok teşekkür ederim bakıcam ona
Cnm senin yumurtalar ne alemde arayip bilgi verdiler mi

Evet canım aradılar 6’dan 4’ü dondurulcak durumdaymış. 4’ünü dondurdular 1 tanesi 1. Kalite diğer 3’ü orta kaliteymiş. Hatta 3 tane dondurulacak durumdaydı sonradan 1 tane daha gelişmiş 4 dondurdular

Masallaj cnm cok iyi sevindim. Hadi bi dahaki ay transfer ol da güzel haberler ver bize insallah..

Masallaj cnm cok iyi sevindim. Hadi bi dahaki ay transfer ol da güzel haberler ver bize insallah..
Canım sen ne zaman düşünüyorsun? Benim önümüzdeki hafta ameliyatım var Bi 3 ay dinlenme süresi olması gerekiyormuş dokuların iyileşmesi için sonra nasip bakalım hakkımızdan hayırlısı olsun

Ben de adeti bekliyorum cnm gorusmeye gidicegim anlasirsak baslarim. Bu covid testi ne olur ne olmaz bilemiyorum. 10 bin cope gitti bizi zorladı bu hesapta olmayan durum.
Senin ameliyatin hangı gün cnm laparoskopi mi histereskopi olacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…