Ahh ne güzel haber sonu daaa güzel olsunn inşallahhTamam canım çok teşekkür ederim bakıcam ona
Evet canım aradılar 6’dan 4’ü dondurulcak durumdaymış. 4’ünü dondurdular 1 tanesi 1. Kalite diğer 3’ü orta kaliteymiş. Hatta 3 tane dondurulacak durumdaydı sonradan 1 tane daha gelişmiş 4 dondurdular
Hayırlısı olsun canım Rabbim kolaylaştırsın İnşaAllah. Bende salı günü olcam nasipse dua edin kolay geçsin. Histereskopi ile başlayıp eğer olmazsa laparoskopiyle devam ederim dedi doktor bakalım hayırlısı olsunBen de adeti bekliyorum cnm gorusmeye gidicegim anlasirsak baslarim. Bu covid testi ne olur ne olmaz bilemiyorum. 10 bin cope gitti bizi zorladı bu hesapta olmayan durum.
Senin ameliyatin hangı gün cnm laparoskopi mi histereskopi olacaksın
ben de cnm gidip gorusecegim adet olunca bakalim anlasirsak baslarim diye dusunüyorum ama korkmuyo da degilim bu covid meselesinden dolayı bakalim
Ahh ne güzel haber sonu daaa güzel olsunn inşallahh
Bugün gittik kovid testi vermeye refakatçim içinde istediler test onun test çubuğunu cama çarptırdı testi alan adam eşimde ısrar etti tekrar numune al diye millet suratını dayıyo çünkü o camekana baya ısrar edince aldı tekrardan ama aynı şişeye koydu galiba İnşaAllah sonucu olumsuz etkilemez aklıma siz geldiniz belkide sizinde öyle bir sorun oldu siz belkide görmedenBen de adeti bekliyorum cnm gorusmeye gidicegim anlasirsak baslarim. Bu covid testi ne olur ne olmaz bilemiyorum. 10 bin cope gitti bizi zorladı bu hesapta olmayan durum.
Senin ameliyatin hangı gün cnm laparoskopi mi histereskopi olacaksın
Ya sabır ya bizim bu aksiliklerimiz nolcak ins negatif çıkar canim cok iyi geçer operasyonBugün gittik kovid testi vermeye refakatçim içinde istediler test onun test çubuğunu cama çarptırdı testi alan adam eşimde ısrar etti tekrar numune al diye millet suratını dayıyo çünkü o camekana baya ısrar edince aldı tekrardan ama aynı şişeye koydu galiba İnşaAllah sonucu olumsuz etkilemez aklıma siz geldiniz belkide sizinde öyle bir sorun oldu siz belkide görmeden
Ins canim bu defa birsey olmadan kolaylıkla gecer tedavinben de cnm gidip gorusecegim adet olunca bakalim anlasirsak baslarim diye dusunüyorum ama korkmuyo da degilim bu covid meselesinden dolayı bakalim
Şükür canım negatifYa sabır ya bizim bu aksiliklerimiz nolcak ins negatif çıkar canim cok iyi geçer operasyon
Cok sukur cnm ins güzel bir operasyon olur düzelir sikintilarŞükür canım negatif
Amin cnm amin. Rabbim senin opersyonunun da cok guzel gecmesini nasip etsin. Guzel sonuclara vesile olsun insallah. Kim yapacak operasyonuHayırlısı olsun canım Rabbim kolaylaştırsın İnşaAllah. Bende salı günü olcam nasipse dua edin kolay geçsin. Histereskopi ile başlayıp eğer olmazsa laparoskopiyle devam ederim dedi doktor bakalım hayırlısı olsun
Evt ya keske kaldirsalar en azindan belirti gostermeyen kisilerden almasalar.Ya cidden insan bir kere yaşayınca korkuyor tabi saldılar zaten artık kaldırsalar şunu keşke
Benim belirti 6 gün sonra cikti grip gibi oldum sanırım gercekten pozitifmisim ama 6 gün baya uzun sure. Nasip degilmis diyorum.Bugün gittik kovid testi vermeye refakatçim içinde istediler test onun test çubuğunu cama çarptırdı testi alan adam eşimde ısrar etti tekrar numune al diye millet suratını dayıyo çünkü o camekana baya ısrar edince aldı tekrardan ama aynı şişeye koydu galiba İnşaAllah sonucu olumsuz etkilemez aklıma siz geldiniz belkide sizinde öyle bir sorun oldu siz belkide görmeden
Evt ya keske kaldirsalar en azindan belirti gostermeyen kisilerden almasalar.
Amin canım İnşaAllahAmin cnm amin. Rabbim senin opersyonunun da cok guzel gecmesini nasip etsin. Guzel sonuclara vesile olsun insallah. Kim yapacak operasyonu
Amin canım sağlıkla İnşaAllahCok sukur cnm ins güzel bir operasyon olur düzelir sikintilar
Daha demek ki yeni başlangıcıymış böylesi daha hayırlıdır belki canım anestezi sırasında boğazdaki virüslerin ciğere taşınması olabiliyormuş Allah korusunBenim belirti 6 gün sonra cikti grip gibi oldum sanırım gercekten pozitifmisim ama 6 gün baya uzun sure. Nasip degilmis diyorum.
Ins canim bu defa birsey olmadan kolaylıkla gecer tedavin
Insallah cnm. Evt bi toplansalar transferde bu kadar gerilmemKeşkeİnşallah senin sürecinde çok güzel geçer canım , toplamadan sonra rahatlıyo insan en azından toplandılar artık diye
Evt cnm hayirlisi hakkimizda boyleymis demek ki. Bu arada senin doktorun memorialde degil sanirim. Nerde olacaksin.Daha demek ki yeni başlangıcıymış böylesi daha hayırlıdır belki canım anestezi sırasında boğazdaki virüslerin ciğere taşınması olabiliyormuş Allah korusun
Insallah cnm. Evt bi toplansalar transferde bu kadar gerilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?