Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ahh ne güzel haber sonu daaa güzel olsunn inşallahh

Hayırlısı olsun canım Rabbim kolaylaştırsın İnşaAllah. Bende salı günü olcam nasipse dua edin kolay geçsin. Histereskopi ile başlayıp eğer olmazsa laparoskopiyle devam ederim dedi doktor bakalım hayırlısı olsun

Bugün gittik kovid testi vermeye refakatçim içinde istediler test onun test çubuğunu cama çarptırdı testi alan adam eşimde ısrar etti tekrar numune al diye millet suratını dayıyo çünkü o camekana baya ısrar edince aldı tekrardan ama aynı şişeye koydu galiba İnşaAllah sonucu olumsuz etkilemez aklıma siz geldiniz belkide sizinde öyle bir sorun oldu siz belkide görmeden

Ya sabır ya bizim bu aksiliklerimiz nolcak ins negatif çıkar canim cok iyi geçer operasyon

Amin cnm amin. Rabbim senin opersyonunun da cok guzel gecmesini nasip etsin. Guzel sonuclara vesile olsun insallah. Kim yapacak operasyonu

Benim belirti 6 gün sonra cikti grip gibi oldum sanırım gercekten pozitifmisim ama 6 gün baya uzun sure. Nasip degilmis diyorum.

Amin cnm amin. Rabbim senin opersyonunun da cok guzel gecmesini nasip etsin. Guzel sonuclara vesile olsun insallah. Kim yapacak operasyonu
Amin canım İnşaAllah prof. Dr. Ahmet Göçmen memorialden tavsiye ettiler. Bakalım inş güzel olur sağlıkla olup biter

Benim belirti 6 gün sonra cikti grip gibi oldum sanırım gercekten pozitifmisim ama 6 gün baya uzun sure. Nasip degilmis diyorum.
Daha demek ki yeni başlangıcıymış böylesi daha hayırlıdır belki canım anestezi sırasında boğazdaki virüslerin ciğere taşınması olabiliyormuş Allah korusun

Daha demek ki yeni başlangıcıymış böylesi daha hayırlıdır belki canım anestezi sırasında boğazdaki virüslerin ciğere taşınması olabiliyormuş Allah korusun
Evt cnm hayirlisi hakkimizda boyleymis demek ki. Bu arada senin doktorun memorialde degil sanirim. Nerde olacaksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…