Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım ben de fiyat listesi var
Bu kadar fiyatlar çıktı mı ya …
Dondurlmuş transfer de dolar kuruna mı geçti ?
Ne saçmalık ya bu böyle ..
Malzeme mi bu ?
İthalat ihracat mı yapılıyor , mal beyanı mı ya ?
Bu insanlar nasıl tedavi görsün bu şekilde , devletten zaten dur diyen , yardım eden yok …
Yazık olsun gerçekten bu sisteme ..

Aynen öyle valla artık tüp bebek yapamıyor insanlar ve doktorlar çok basit gibi deneme yapıyorlar

Arkadaşlar merhaba, acaba aranızda donmuş embriyoya ngs yaptıran var mı? Aslında biyopsi alınmıştı fakat çalışılamamış amplifikasyon yok yazıyor. Tekrar çözüp biyopsi alınabilir dediler ama tedirginim. Alınan biyopsiden çalışılamamış olması embriyolog hatası mı bilginiz var mı?

Tüp bebek içinmi yoksa maliyetmı olucaksın
Canım sorunu tam anlayamadım anladığım kadarıyla cevap yazayım tüp bebek için dondurulmuş transfer olacakken rahim içinde sezaryen kesi yerinde deforme vardı ve Rahim içinde sıvı birikiyordu buda tutunmayı engelliyormuş. O yüzden ameliyat oldum hem sağlık için hemde tutunma şansı İnşaAllah yükselsin diye

Ben bu konuyu gecen hafta konuştum Semra hoca embriyoya zarar vermez ama tutarsa bi tık dusuk riski artıyor dedi

Ben bu konuyu gecen hafta konuştum Semra hoca embriyoya zarar vermez ama tutarsa bi tık dusuk riski artıyor dedi
Ben de birçok yerde embriyonun travmatize olduğunu okudum. Ama Yücel hoca tekrar çalışılabilir deyince kafam karıştı. Senin de mi çalışılmadı yoksa pgt yapılmamış donmuş embriyon mu var canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…