Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benim pgt yapılmamış embriyom var bende okudum embriyo stres giriyor diye paylaştım ama Semra hanım laboratuvarımiza cok güveniyoruz yüzde 3 dedi bozulma bozulmaz tutarsa bi tık dusuk riski artiyor dedi ki ben pgtli embriyoyu bile dusuk yapmış biriyim bana nasıl önerdi anlamadim

Pgtli düşüğünle ilgili bi inceleme ya da açıklama yaptılar mı peki?

Pgtli düşüğünle ilgili bi inceleme ya da açıklama yaptılar mı peki?
Aciklayamadilar canim ama bana sorarsan cok fazla kan sulandieici verdiler bana ondan düştü perinatolog da öyle söyledi ama kabil etmiyorlar bunu merkez olarak

Ne verdiler kan sulandırıcı olarak? Pıhtılaşman var mıydı genlerde?
Yok denecek kadar az pıhtılaşma seviyesi 7 aylık bebegimi kaybettigim için cleksan ve aspirin vermişlerdi ciddi kanamalar yaşadım sonunda da düştü

Yok denecek kadar az pıhtılaşma seviyesi 7 aylık bebegimi kaybettigim için cleksan ve aspirin vermişlerdi ciddi kanamalar yaşadım sonunda da düştü
Çok üzüldüm canım benim de erken haftalarda bir kaybım var Umarım tüm bunları unutturacak sağlıklı sıhhatli güzel bir bebeğin olur Şu an ne aşamadasın?

Çok üzüldüm canım benim de erken haftalarda bir kaybım var Umarım tüm bunları unutturacak sağlıklı sıhhatli güzel bir bebeğin olur Şu an ne aşamadasın?
Bir oglum oldu cok şükür şimdi tekrar deneyeceğiz ama ilki kadar korkuyorum ve tedirginim Nisan adeti ile başlayacağız dedim beril hocaya ama mayısa mi kalsa diye düşünüyorum

Benim de embriyom var acaba pgt yolasamı sonra transfer edilse yada düşüklerim sebebi ortaya çıkar belki

Çok geçmiş olsun canım.nasıl geçti ağrın sızın var mı.inşallah bundan sonrası gönlündeki gibi nasip olur canım
Teşekkür ederim canım evet sancım var ama hamdolsun bunada. Amin İnşaAllah canım sen nasılsın nasıl gidiyo
Cok sevindim cnm cok sukur ahmet hoca iyidir cerrahligi ve insanlığı yapmıştır o çok şükür atlattin
Çok şükür canım 10 gün sonra kontrole çağırdı adet sonrası gel dedi 15 günü bulur adet olcam çünkü bu hafta
Cok sevindim cnm histereskopiyle hallolmus insallaj bundan sonra da guzel ilerler.
Amin canım evet ameliyattan uyanınca ilk sorduğum o oldu histereskopi mi oldu diye dilimde dönmüyor anestezi etkisinden daha çabuk iyileşirsin dedi dışarıdan dikiş olmadığı için.

Cok geçmiş olsun cnm ins hersey daha kolay ve güzel olur artık bundan sonra

Bir an önce toparlanırsın inşallah canım.biz de iyiyiz şükür canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…