- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
Benim pgt yapılmamış embriyom var bende okudum embriyo stres giriyor diye paylaştım ama Semra hanım laboratuvarımiza cok güveniyoruz yüzde 3 dedi bozulma bozulmaz tutarsa bi tık dusuk riski artiyor dedi ki ben pgtli embriyoyu bile dusuk yapmış biriyim bana nasıl önerdi anlamadimBen de birçok yerde embriyonun travmatize olduğunu okudum. Ama Yücel hoca tekrar çalışılabilir deyince kafam karıştı. Senin de mi çalışılmadı yoksa pgt yapılmamış donmuş embriyon mu var canım?
Pgtli düşüğünle ilgili bi inceleme ya da açıklama yaptılar mı peki?Benim pgt yapılmamış embriyom var bende okudum embriyo stres giriyor diye paylaştım ama Semra hanım laboratuvarımiza cok güveniyoruz yüzde 3 dedi bozulma bozulmaz tutarsa bi tık dusuk riski artiyor dedi ki ben pgtli embriyoyu bile dusuk yapmış biriyim bana nasıl önerdi anlamadim
Aciklayamadilar canim ama bana sorarsan cok fazla kan sulandieici verdiler bana ondan düştü perinatolog da öyle söyledi ama kabil etmiyorlar bunu merkez olarakPgtli düşüğünle ilgili bi inceleme ya da açıklama yaptılar mı peki?
Çok geçmiş olsun canım.nasıl geçti ağrın sızın var mı.inşallah bundan sonrası gönlündeki gibi nasip olur canımAmin canımbu sabah oldum
Ne verdiler kan sulandırıcı olarak? Pıhtılaşman var mıydı genlerde?Aciklayamadilar canim ama bana sorarsan cok fazla kan sulandieici verdiler bana ondan düştü perinatolog da öyle söyledi ama kabil etmiyorlar bunu merkez olarak
Yok denecek kadar az pıhtılaşma seviyesi 7 aylık bebegimi kaybettigim için cleksan ve aspirin vermişlerdi ciddi kanamalar yaşadım sonunda da düştüNe verdiler kan sulandırıcı olarak? Pıhtılaşman var mıydı genlerde?
İyi geçmiş şükür histereskopiyle olduAaa ben yarın sanıyordum nasıl geçti laparoskopiye gerek kaldı mı
Cok sevindim cnm cok sukur ahmet hoca iyidir cerrahligi ve insanlığı yapmıştır o çok şükür atlattinİyi geçmiş şükür histereskopiyle oldu
Çok üzüldüm canım benim de erken haftalarda bir kaybım varYok denecek kadar az pıhtılaşma seviyesi 7 aylık bebegimi kaybettigim için cleksan ve aspirin vermişlerdi ciddi kanamalar yaşadım sonunda da düştü
Bir oglum oldu cok şükürÇok üzüldüm canım benim de erken haftalarda bir kaybım varUmarım tüm bunları unutturacak sağlıklı sıhhatli güzel bir bebeğin olur Şu an ne aşamadasın?
Aa bak şimdi de çok sevindimBir oglum oldu cok şükürşimdi tekrar deneyeceğiz ama ilki kadar korkuyorum ve tedirginim Nisan adeti ile başlayacağız dedim beril hocaya ama mayısa mi kalsa diye düşünüyorum
Benim de embriyom var acaba pgt yolasamı sonra transfer edilse yada düşüklerim sebebi ortaya çıkar belkiBenim pgt yapılmamış embriyom var bende okudum embriyo stres giriyor diye paylaştım ama Semra hanım laboratuvarımiza cok güveniyoruz yüzde 3 dedi bozulma bozulmaz tutarsa bi tık dusuk riski artiyor dedi ki ben pgtli embriyoyu bile dusuk yapmış biriyim bana nasıl önerdi anlamadim
Cok sevindim cnm histereskopiyle hallolmus insallaj bundan sonra da guzel ilerler.İyi geçmiş şükür histereskopiyle oldu
Teşekkür ederim canım evet sancım var ama hamdolsun bunada. Amin İnşaAllah canımÇok geçmiş olsun canım.nasıl geçti ağrın sızın var mı.inşallah bundan sonrası gönlündeki gibi nasip olur canım
Çok şükür canımCok sevindim cnm cok sukur ahmet hoca iyidir cerrahligi ve insanlığı yapmıştır o çok şükür atlattin
Amin canımCok sevindim cnm histereskopiyle hallolmus insallaj bundan sonra da guzel ilerler.
Cunku cok yıprandım merkezde cesaretim yok cnmAa bak şimdi de çok sevindimdarısı başımıza Neden erteliyorsun rahat ol bence olacak
Denemek lazım cnm ama senin 1 tane değil muydu kimyasal gebelikBenim de embriyom var acaba pgt yolasamı sonra transfer edilse yada düşüklerim sebebi ortaya çıkar belki
Cok geçmiş olsun cnm ins hersey daha kolay ve güzel olur artık bundan sonraTeşekkür ederim canım evet sancım var ama hamdolsun bunada. Amin İnşaAllah canımsen nasılsın nasıl gidiyo
Çok şükür canım10 gün sonra kontrole çağırdı adet sonrası gel dedi 15 günü bulur adet olcam çünkü bu hafta
Amin canımevet ameliyattan uyanınca ilk sorduğum o oldu histereskopi mi oldu diye dilimde dönmüyor anestezi etkisinden daha çabuk iyileşirsin dedi dışarıdan dikiş olmadığı için.
Bir an önce toparlanırsın inşallah canım.biz de iyiyiz şükür canımTeşekkür ederim canım evet sancım var ama hamdolsun bunada. Amin İnşaAllah canımsen nasılsın nasıl gidiyo
Çok şükür canım10 gün sonra kontrole çağırdı adet sonrası gel dedi 15 günü bulur adet olcam çünkü bu hafta
Amin canımevet ameliyattan uyanınca ilk sorduğum o oldu histereskopi mi oldu diye dilimde dönmüyor anestezi etkisinden daha çabuk iyileşirsin dedi dışarıdan dikiş olmadığı için.
Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?