Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Aebrgrr çok teşekkür ederim canım beni memorialden prof. Dr. Ahmet Göçmene gönderdiler. Ahmet bey çok naif işinde de çok başarılı bir hekim. Benim ameliyatım güzel geçti çok şükür histereskopiyle çözüldü ama eğer ki düzeltilemesydi laparoskopi ile yapılacaktı sabah oldum öğleden sonra taburculuk istedim sağolsun Dr bey çıkmama izin verdi sancım oldu ağrı kesicilerle idare edebildim çok şükür. Histereskopi olması büyük avantaj istmosel baya genişti benim ona rağmen Ahmet bey histereskopi yapabildi sağolun. Operasyon için 15 bin istediler biraz zorladık 12 bin ödedik. Ama hastane biraz üçkağıtçı laparoskopi fiyatıyla giriş yaptı histereskopi fiyatı değildi yani belki daha uygun olabilirdi. Bir tedavi parasıda ameliyata gitmiş oldu sonu güzel olur inş

İnşallah canım benim kendiliğinden hamile kalırsın allahın izniyle

İkinci denedim olmadı canım toparlanma sürecine deyim sen nasılsın hoş helal olsun canım benim
Olsun canım pes etmek yok pgt li embriyoların bile tutmadığını gördük yaşın çok genç doğru embriyoya denk geleceksin ben inanıyorum biz de büyümeye devam ediyoruz cinsiyetimiz kız sağlıkla gelmesini bekliyoruz ☺

Aynen öyle örmek benim pgtli tutmadı da tutup düştü de ben çok pgtye inanmıyorum da açıkçası

Aynen canım devam edicem yaaa maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Benim 2 tane embriyom kaldı 1 5ab diyeri 6cc kalitesi düşük olduğu için ikisin bir tüpte tutuyorlar tıransfer öyle olucak be. De diyorum pgt yolasam acaba?
Yani bunu kimse bilemez gerçi ama Memorial her zaman labaratuarına güvenen merkez .
Fakat sanırım bu durum biraz risk içeriyor .
Garantisi yok ama ben senin yerinde olsam doktora değil Emriyolog Yeşim hanımla görüşürüm bu konuyu. Hem sisteme girer bakar , hem de daha öncü bi görüş verir fikir olur sana da ..

Evet bende laboratuvarına güvenerek gittim oraya ama güvenim kalmadı artık evet hiç birsinin garantisi yok tabi yaaa tşk ederim Pazartesi günü gidicem olmasa söylerim görüştürürlermi

Benim 2 tane embriyom kaldı 1 5ab diyeri 6cc kalitesi düşük olduğu için ikisin bir tüpte tutuyorlar tıransfer öyle olucak be. De diyorum pgt yolasam acaba?
Ben başka hastanedeki C kalite transfer bilgisini Yücel Bey e anlatmıştım. Hatta Bu C kalite embriyoya pgt yapmışlar ve sağlıklı bilgisi üzerine transfer yapmışlardı bilgisi vermiştim. Oda bana biz C kalite bir embriyoyu asla transfer etmeyiz bu arada C kalite embriyoda nasıl oldu da hücre buldularda pgt ye gonderdiler demişti. 5. Gun embriyosu idi bu arada ama 4-5-6 CC gibi bir detay olmadığını da iletmistim. Sadece C kalite demislerdi tutmamisti zaten. Bilgi olarak paylaşmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…