Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Yani nasıl yapmış gerçekten para tuzağı hala hala yücel beyin hastası değilim ama bana yaptılar bilerek tutmacaktı zaten bilerek yaptılar ben zaten o yüzden beril hocaya dedim dosyamı hazırlayın gelip alıcam oda dedi bi semra hocayla görüşün Pazartesi günü RANDEVU düzenlediler bilerek yaptılar param çöpe gitti

Yaa yücel hocaya mı geçsem geri gerci yücel beyde de benim surecimde vukuatlar oldu cok karışık bu iş ya

Evet bende laboratuvarına güvenerek gittim oraya ama güvenim kalmadı artık evet hiç birsinin garantisi yok tabi yaaa tşk ederim Pazartesi günü gidicem olmasa söylerim görüştürürlermi
Tabi ki görüştürürler ..
Mutlaka görüş derim zaten ve mümkün mertebe kalbinin sesini dinle …
Evet merkez bana göre çok başarılı ama şu da var ki hiçbir merkez kendini başarız göstermez. Haliyle sadece fikir de olsa duymaya ihtiyaç var bence .
Hem bu konuyla ilgili sana denileni de burda paylaşırsın öneri olur arkadaşlara ..

Kalbim diyor dene ama genel çevrem diyor zaman bırak üst üste denem iyi değil ama ben sonuç alamayınca çok üzülüyorum bi an önce sonuç almak için denemek istiyorum olmasa zaten bir daha oraya gitmiyicem başka bir yere gittmeyi düşünüyorum tabi öyle bütün hastaneler kendini över inşallah güzel sonuçların tek umudum aslında memoria ama burda embriyolarım biterse gerçekten çok üzülürüm çok istiyorum tutmasını başka bir hastane o yorgunluk çok zor olur Pazartesi günü her şey beli olucak hakkım da hayırlısı olsun inşallah

Dediğim gibi benim bu c kalite sürecim baska merkezde olmasına rağmen Yücel Bey böyle yorumlamısti. Sonrasında nette araştırdığım da da benzer yorumlara rastladim. 6CC kalite detayinin farklı bir durumumu var mi bunu sorgulamakta fayda var. Bende 3 kere denedim orada bende oranın labaratuvarına güveniyorum aslında ince bir detay vardır.

Yani mutlaka vardır bir şeyler ama benim durumum bilerek oldu sanki ama sana bir şey söylimi beril hoca öyle demiyor diyor ki bazen kötü olan da tutuyor kaliteye takılma ama öyle değil bence olay kalite bende benim gibi birisinde çünkü beril hoca semra hoca hep bana dediler olur tutar sen çok sıkıntılı bir hasta değilsin ama olmadı çok merak ediyorum Pazartesi günü ne diyecekler semra hanım bi ara geldi içeri bu hastam neden düşük yaptı araştırın ilgilenin inanki hep aynı laflar yumurta kalitesin den dediler sonra ptg den ola bilir dediler sonrada diyorlar senin yaşın küçük yani çok da şart değil e o zaman beden öyle konuştunuz başkta

Anlıyorum. Benimde yaşım şuan 36. Yücel Bey bir tane sağlıklı gelsin pgt den tutturcam dedi. 3. Tedavimde bir sağlıklı geldi ve transferimde kendisine denk geldi ve transfer sonrası tuttu. Yücel Bey bana cok net bir adam olarak geliyor. Arkadaşım onda tedavide hamile kaldı. Ablası aynı sekilde suan hamile. Diğer kisilerde iyidir elbet ama benim için Yücel Bey

Ya maşallah ne güzel ben aslına isterim eşim takıntılı erkek doktor istemiyor

Ne olursa olsun bende yücel beyle devam ediyorum. Önemli olan doktora sonuna kadar güvenmek bence... evet bazen onlarda geri dönüşü olmayan ciddi hatalar yapabiliyorlar önemli olan hatalardan ders çıkarabilmek...

Merhaba arkadaşlar bir şey sorucam benim Pazartesi gününe görüşmem vardı bugün hatırlatmak amacı aradılar ilk başta semra hoca randevu düzenlediler şimdi beril hoca diyor ben hiç bir şey anlamadım kafalarına göre değiştiriyorlar

Bana da öyle dediler bende dedim Semra hanımlaydi randevum o da gircek dediler geldi zaten hocada

Olmasa öyle yaparım gitmiş ken işimi hal etmem lazım bir daha gidemem tşk ederim canım benim
Rica ederim cnm ins rast gitsin işin geceden beri bende şüpheye düştüm yorumunu gördüm beril hocaya isinmistim ama yücel hocays geri mi dönsem diye düşündüm

Bende yarın bir perinatolog ile gorusucem ilaçlarımı duzenleticem merkeze birakmicam bu işi çünkü oğlumda da em son kızıp perinatologa gitmiştim ona duzenlettim ilaclari yine aynısını yapacağım ins ramazandaki adetle baslicaz Rabbim zorlastirmasin kolaylastirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…