Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Amin senin de güzel haberini alırız inşallah her şey gönlünce olur

Valla canım dene gitt görüş hangisi sana iyi gelirse gitt ama yücel hocadan çok menünün kalan var
Benim oğlumda yücel hoca vesilesi ile oldu ama beril hocayı görünce yücel hocanın hatalarını gördüm ama insanlığına asla laf edemem hakkını da ödeyemem onun ven

İki randevunuz var demek oluyor bu cnm iki doktorla birlikte görüşünce ikisindede ayrı randevu oluşturuluyor.

Ne olursa olsun bende yücel beyle devam ediyorum. Önemli olan doktora sonuna kadar güvenmek bence... evet bazen onlarda geri dönüşü olmayan ciddi hatalar yapabiliyorlar önemli olan hatalardan ders çıkarabilmek...
Tabiki ama kime gidersek gidelim bir deneme yanılma yapılıyor. Benim ilk tedavimde baskılama yaptı benim asekron yumurta gelişimim yok ama beni ve bedenimi bilmediği için denedi iyi bir tedavi olmadı. Tamam sende baskılama yapmayacağız olmuyor dedi. İkinci de standarta girdik üçüncü de mutlu son oldu. Kaldı ki Yücel Bey telefonda bana baya dil döktü en son buraya gelemeyeceksende laboratuvari iyi yere git dedi yok ben size geleceğim dedim. Çünkü bir başka yerde deneme yanılmaya sabrı kalmıyor insanın inşallah burdaki herkese maddi ve manevi güç versin ki mutlu sonu bulsun inşallah

Bir bende böyle yaptılar sanıyordum herkese aynı demek ki

Evet canım deneme yanılma oluyo sonu güzel olsun diyoruz dediğin gibi başka yerlerde artık kendimizi anlatmaya takatimiz yok mesela benimde doğum sonrası adet kanamam çok uzun sürüyor bunu yücel beye söyledim ilk muayenede hiç Bişey yok dedi Ekim ayında gittiğimde 2 3 ay öyle pgtye tekrar embriyo yollamak için bekledik sonra Aralık ayında tekrar gittim öyle anlaşıldı sıkıntı olduğu 3 ay boyunca rahim içindeki sıvının kaynağını araştırdılar sonunda ameliyat oldum

Bir bende böyle yaptılar sanıyordum herkese aynı demek ki
Yani malesef tüp bebek süreci başlı başına öyle. Ben buradan başka yere gitmeyeceğim dedim kendime. Ya tamamen bu defteri kapatacağım yada dayanabildiğim kadar dayanacağım iyiki dayanmışım. İzmir'de de iki hastane değişti hep ilklerde deneme yanılmalarla helak oldum bu süreç sabır işi

Bende burda bi daha olmazsa denemeyecegim diyordum su an etkilendim sözlerinden

Evet geç olsun güç olmasın güzel bir hastane

Bende burda bi daha olmazsa denemeyecegim diyordum su an etkilendim sözlerinden
Yurtdışından bir ton insan geliyor. Bu kadar tesadüf olmaz başarı. Bizler yine kendi ülkemiz de bu fırsatı yakalıyoruz. İstanbuldaysaniz sürekli değişimi önermem bile size. Ben izmirden gelip gittiysem maddi ve manevi direndim yani 3 tedaviye rağmen böyle konuşuyorum düşün artık

Merkezin genelinde bu var bence arkadaşım gecen ay transfer oldu gönül hanım doktoru 4 rmbriyosu vardi 2si dusuk kalitede önce onu koydular tutmadı
Yücel hocanında yanlışları olduğu için beril hocaya geçtim hepsi aynı galiba ya
Bencede
Ya benim de tıransferimi yapan gönül hanım dı o da bana dediki neden iyi kalite var neden düşük kalite tıransfer etme kararı verilmiş bende dedim beril hoca öyle söylemiş diye oda yaptı ama bana dedi iyi kalite tutmamış inşallah bu da turar yani kendisi bile biliyordu aslın ama bir şey demiyorlar

Bende 3 kere denedim burda cnm ama yaşadıklarımı düşününce çok korkuyorum ve tedirginim ins hayirlisi ile bu defa zorlanmadan saglikla olur

Yani yorum yapamıyorum gercekten amac ne bilmiyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…