Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Beril hocam aslın da kendisi de söylüyor burası ticaret merkezi gibi parayla oluyor her şey ama demeki benim benim de daha çok para vermem lazımış yani konuyu oraya getiriyor bana göre
Aaa oyle mi söylüyo ya ya iyice soğuttun beni kadından kime gitcem ben şimdi

Ya canım soğu diye demedim tamam beril hoca bana öyle dedi ama bütün kan tahlillerimi hepsini devlet yaptırtı bana benim için muhasebeyle konuştu indirim yaptı
Ya bana da sağlık ocağında yaptır dedi de ya zaten güven problemi yaşıyorum aslında ilk muayenemde bana cok güven vermişti kadin hatta eski muayenelerime göre daha tecrübeli gelmişti ama sen yazınca boyle ben direk tedirgin oldum o demese de zaten ticarethane olduğunu hepimiz biliyoruz ki hepsi öyle

Yani ama sana bir şey söylimi her şey nasip sen bilirsin gitt yücel beylede görüç beril hanımla da görüş zaten farkı anlarsın daha iyi karar erirsin

Yanlış anlama paracı biri değil ama daha etkili ilaçla yüksek kalite embriyomu transfer ede bilirdi
Sana hangi ilaclari verdiler? Simdi kalitede şans artıyor ama 3 transfer oldum ilk ikisi 1.kalite idi fiyasko 3.de orta kalite dedi embriyolog hatta bana transfere girerken diğerleri kadar şansın yok dedi o şansın dusuk dedikleri embriyo su an iceride uyuyor nasip işi tamamen arkadaşım 3.gin sadece 8 hücreli pgtsiz embriyo ile dogum yapti Allahım kolaylıkla versin

Yani ama sana bir şey söylimi her şey nasip sen bilirsin gitt yücel beylede görüç beril hanımla da görüş zaten farkı anlarsın daha iyi karar erirsin
İkisi ile de görüştüm yücel bey benim ilk 3 transferimi sadece onunla götürdüğüm doktorum

Aynen canım nasip valla benim

Eklentiler

• 58069C4F-7DC2-44AF-A9A1-5E753970B314.webp
    46,3 KB · Görüntüleme: 68
Yücel hoca muayene ederken hep tedirginlik yaşıyordu bu beni o zamanlar strese sokardi ama manevi ve psikolojik desteği insanlığı için hiç başka doktor istemedim ama beril hanımla 2 ay önce tanıştım daha ilk muayenede kendine emin olması herseyi cok detaylı anlatması icime sinmisti hatta eşimde geldi en son ki muayene de o da çok şaşırdı herseyi cok detaylı bi şekilde muayene ederken bana anlattı sonra masasına gecti en bastan eşime de anlattı ben gerek yok eşime anlatmaniza dememe rağmen çok detaylı anlatması hoşumuza gitmişti ama senin yasadjklarinda bir gerçek. Ben son transferimde yücel beye odada yalvardım bana progesteron desteği verin diye bana ince bi dalga ile sadeve icin rahat etsin diye veriyorum dedi ben yalvarmasam vermiceklerdi sonra ne oldu geçen sene görüşmeye gittim kac yıl geçmiş aradan Semra hanım ditor ki sana o zaman iyi ki progesteron desteği vermişiz bi sinirlendim siz mi verdiniz ben burda yücel beye yalvardım ağladım oyle yazdı sırf psikolojikmen iyi hisset diye yazıyorum demisti dedim bi kelime bile etmediler işte isterdim ki şöyle hicbirseyi düşünmeden güvenmeyi ama olmuyor o yüzden şimdi tüm ilaçlarımı yarın perinatologa gidip duzenleticem gerisi Rabbime kalmış

Evet beril boca çok deteyla inceler bakar takip eder hata bi sefer beni yücel hocanın odasına aldı aynı makina olduğu halde yok dedi ben burda bir şey görmüyorum gel dedi benim odama bazen de ikici doktor gelir beraber bakarlar o konuda çok iyi bi doktor istersen beril hocaya gitt öyle düzenleme oluyormu ilk defa duyuyorum

Nasil bir düzenleme canim ? Yani berille devam edicem ama içime sinmeyen şeyler olursa direk yücel hocaya gecicem sanırım

Evet öylede yapa bilirsin sen dedin ya peritanoğa gidicem
Mecbur kabul edecekler ilk transferimde Semra hoca perinatologumu dinlemedi fazla kan sulandırıcı verdi cok kotu kanamalar yaşadım sonra da dustu 2.transfer zaten fiyasko oldu 3.de gittim perinatologa anlattim gerekli vitaminleri ve kan sulandırıcı dozlarini ayarlattim kabul ettiler yine yapacağım çünkü beril hanım o vitaminleri kabul etmiyor su an kanda değerlere bakıp vercem dedi ama bende bunu kabul etmiyorum perinatolog ne derse onu yapacağım uymazsa yücel hocaya giderim geri o uymustu

Anladım canım ama beril hoca hiç vitamin vermiyor bana da verdi hata ben yumurta toplama önce propolis kulanıcam dedim hayır dedi kulanma bazen kislerde kanama ola biliyor ben kulanmadım belki bana iyi bi vitamin verseydi daha fazla daha kaliteli yumurta çıka bilirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…