- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
Bana da iste kanda bakalimda oyle verelim dedi de zamanında kimse kandan bakmadi bana verdiler kusura bakmasın valla perinatolog ne derse onu yapacağım önemli olan gebe kalmak mı gebe kalıp saglikla gitmesi mi memorual kan sulandırıcı dozunu da ayarlayamiyor o yüzden ben perinatolog kararına uyacağım daha öncede yaptım birsey diyemediler beril hanım pürüz çıkarırsa yücel hocaya geçerim yapacak birsey yokAnladım canım ama beril hoca hiç vitamin vermiyor bana da verdi hata ben yumurta toplama önce propolis kulanıcam dedim hayır dedi kulanma bazen kislerde kanama ola biliyor ben kulanmadım belki bana iyi bi vitamin verseydi daha fazla daha kaliteli yumurta çıka bilirdi
Semra hanım takip yapmıyor canımSemra hocada tedavi gören varmı belki onunla devam ederim kızlar
Perinatoloğun hangi ilaçları vermişti canım? Kan sulandırıcı dozunu nasıl ayarladı test mi yaptı?Bana da iste kanda bakalimda oyle verelim dedi de zamanında kimse kandan bakmadi bana verdiler kusura bakmasın valla perinatolog ne derse onu yapacağım önemli olan gebe kalmak mı gebe kalıp saglikla gitmesi mi memorual kan sulandırıcı dozunu da ayarlayamiyor o yüzden ben perinatolog kararına uyacağım daha öncede yaptım birsey diyemediler beril hanım pürüz çıkarırsa yücel hocaya geçerim yapacak birsey yok
Ben zaten bi suru pıhtılaşma ve bağışıklık sistemi ile ilgili testleri yaptım perinatolog sadece coraspin kullan dedi Semra hoca red etti kaybın cok büyük igne aspirin verdi cok ağır geldi hayatımda görmedigim bi kanama ile düşük yapmistim sonra perinatolog o kadar ilaca normal demisti bunu yaşaman bi daha da merkezi dinlemedim perinatologa ayarlattim hattaPerinatoloğun hangi ilaçları vermişti canım? Kan sulandırıcı dozunu nasıl ayarladı test mi yaptı?
Bir kere artık unut. Tüp bebek tedavisini hastaneye kontrole gidiyormuş gibi. Ben çevreme bile her an her sey olabilir. Deneme yanılma bu is ben olumlu olursa söylerim diyerekten cevremdeki herkesi de olumsuza alistirdim. Yücel beye bile transfer planlamasi için acelem yok kosullar ne zaman uygun derseniz dedim sağlıklı geldiğinde bile. Millet sorduğunda çok mu çocuk istiyorsun diye anam olmuyor ya benimki hırsa döndü diye dalga geçip duruyordum. Biraz rahat bırak bakalım kendiniBende 3 kere denedim burda cnm ama yaşadıklarımı düşününce çok korkuyorum ve tedirginim ins hayirlisi ile bu defa zorlanmadan saglikla olur
Şu an aynı şeyleri ben yaşıyorum sanırımYani malesef tüp bebek süreci başlı başına öyle. Ben buradan başka yere gitmeyeceğim dedim kendime. Ya tamamen bu defteri kapatacağım yada dayanabildiğim kadar dayanacağım iyiki dayanmışım. İzmir'de de iki hastane değişti hep ilklerde deneme yanılmalarla helak oldumbu süreç sabır işi
YaaaSemra hanım takip yapmıyor canım
Canım senin kanında pıtı laşma var nasıl anladınBen zaten bi suru pıhtılaşma ve bağışıklık sistemi ile ilgili testleri yaptım perinatolog sadece coraspin kullan dedi Semra hoca red etti kaybın cok büyük igne aspirin verdi cok ağır geldi hayatımda görmedigim bi kanama ile düşük yapmistim sonra perinatolog o kadar ilaca normal demisti bunu yaşaman bi daha da merkezi dinlemedim perinatologa ayarlattim hatta
Ins tesekkur ederim sizde saglikla kucaklayinBir kere artık unut. Tüp bebek tedavisini hastaneye kontrole gidiyormuş gibi. Ben çevreme bile her an her sey olabilir. Deneme yanılma bu is ben olumlu olursa söylerim diyerekten cevremdeki herkesi de olumsuza alistirdim. Yücel beye bile transfer planlamasi için acelem yok kosullar ne zaman uygun derseniz dedim sağlıklı geldiğinde bile. Millet sorduğunda çok mu çocuk istiyorsun diye anam olmuyor ya benimki hırsa döndü diye dalga geçip duruyordum. Biraz rahat bırak bakalım kendiniinşallah güzel haberlerini okuyalım
Testler yaptırdım cnm oyleCanım senin kanında pıtı laşma var nasıl anladın
Hangilerine bakıldı cnm ve hangilerinde mutasyon çıktı? Benim heterozigot çıktı çoğu gende ama Semra hanım iğne vermişti yinede ailesel pıhtılaşma problemleri olduğu için bilmediğimiz burada olmayan Bi çok gen var dedi onlarda varsa önlem amaçlı kullanalım dediTestler yaptırdım cnm oyle
Mthfr1298 ve mthfr677 onun dışında lupus protein c protein s filan da bakikdi inan o dönem 7 aylık kaybedilince bebek bütün doktorlar sagolsunlar herseyi arastirdilar kromozom analizi filan da yapıldı 6 7 sayfa test var evdeHangilerine bakıldı cnm ve hangilerinde mutasyon çıktı? Benim heterozigot çıktı çoğu gende ama Semra hanım iğne vermişti yinede ailesel pıhtılaşma problemleri olduğu için bilmediğimiz burada olmayan Bi çok gen var dedi onlarda varsa önlem amaçlı kullanalım dedi
Semra hocanın pıhtılaşma konusunda uzman olduğunu asla inanmıyorumHangilerine bakıldı cnm ve hangilerinde mutasyon çıktı? Benim heterozigot çıktı çoğu gende ama Semra hanım iğne vermişti yinede ailesel pıhtılaşma problemleri olduğu için bilmediğimiz burada olmayan Bi çok gen var dedi onlarda varsa önlem amaçlı kullanalım dedi
Evet ya kardeşimde pai1 homozigot çıkmıştı 3 düşüğü vardı o düşük yapmaz dedi şaka gibi ya halbuki Osman develioğlu var o dedi ki sen kaç kere hamile kalırsan kal kalp atışı duyulmaz pai 1 mutasyonda hemde clexan değil daha ağır Bi iğne olan hibor kullandı iki hamileliktede. Bende pai1 heterozigot çıktı ama kardeşimde homozigot çıkmıştı Semra hanım homozigot olunca bile düşük olmaz demişti bir başka Dr tam aksini söylüyorSemra hocanın pıhtılaşma konusunda uzman olduğunu asla inanmıyorumşüpheli durumu olanlar bir hematolog ve perinatolog ile ilerlesin sulandirici dozu için
O yüzden herkes kendi ilgi alanına yogunlassa keske bu işe hematoloji ya da perinatoloji baksaEvet ya kardeşimde pai1 homozigot çıkmıştı 3 düşüğü vardı o düşük yapmaz dedi şaka gibi ya halbuki Osman develioğlu var o dedi ki sen kaç kere hamile kalırsan kal kalp atışı duyulmaz pai 1 mutasyonda hemde clexan değil daha ağır Bi iğne olan hibor kullandı iki hamileliktede. Bende pai1 heterozigot çıktı ama kardeşimde homozigot çıkmıştı Semra hanım homozigot olunca bile düşük olmaz demişti bir başka Dr tam aksini söylüyor
İnşallah sonuç güzel olurŞu an aynı şeyleri ben yaşıyorum sanırımİzmir’deki 2 tedaviden sonra şimdi burdayım. Umarım benim de nasibim buradadır. Çünkü büyük konuşmayayım desem de ben de defteri kapatırım artık diyorum
Hayırlısı olsun canımKizlar ben de Yucel Bey le devam etme karari aldım. Bu sefer Yücel Bey le elektiriklerimiz daha iyi bi tuttu gibi bilmiyorum gecen sefer pek emin degildim bu sefer oyle olmadı. Tedaviye basladik. Insallah guzel sonuclanır. Buraya pek girmiyorum stres olmamak adına
Hadi hayırlısı insKizlar ben de Yucel Bey le devam etme karari aldım. Bu sefer Yücel Bey le elektiriklerimiz daha iyi bi tuttu gibi bilmiyorum gecen sefer pek emin degildim bu sefer oyle olmadı. Tedaviye basladik. Insallah guzel sonuclanır. Buraya pek girmiyorum stres olmamak adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?