Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bana da iste kanda bakalimda oyle verelim dedi de zamanında kimse kandan bakmadi bana verdiler kusura bakmasın valla perinatolog ne derse onu yapacağım önemli olan gebe kalmak mı gebe kalıp saglikla gitmesi mi memorual kan sulandırıcı dozunu da ayarlayamiyor o yüzden ben perinatolog kararına uyacağım daha öncede yaptım birsey diyemediler beril hanım pürüz çıkarırsa yücel hocaya geçerim yapacak birsey yok

Perinatoloğun hangi ilaçları vermişti canım? Kan sulandırıcı dozunu nasıl ayarladı test mi yaptı?

Perinatoloğun hangi ilaçları vermişti canım? Kan sulandırıcı dozunu nasıl ayarladı test mi yaptı?
Ben zaten bi suru pıhtılaşma ve bağışıklık sistemi ile ilgili testleri yaptım perinatolog sadece coraspin kullan dedi Semra hoca red etti kaybın cok büyük igne aspirin verdi cok ağır geldi hayatımda görmedigim bi kanama ile düşük yapmistim sonra perinatolog o kadar ilaca normal demisti bunu yaşaman bi daha da merkezi dinlemedim perinatologa ayarlattim hatta

Bende 3 kere denedim burda cnm ama yaşadıklarımı düşününce çok korkuyorum ve tedirginim ins hayirlisi ile bu defa zorlanmadan saglikla olur
Bir kere artık unut. Tüp bebek tedavisini hastaneye kontrole gidiyormuş gibi. Ben çevreme bile her an her sey olabilir. Deneme yanılma bu is ben olumlu olursa söylerim diyerekten cevremdeki herkesi de olumsuza alistirdim. Yücel beye bile transfer planlamasi için acelem yok kosullar ne zaman uygun derseniz dedim sağlıklı geldiğinde bile. Millet sorduğunda çok mu çocuk istiyorsun diye anam olmuyor ya benimki hırsa döndü diye dalga geçip duruyordum. Biraz rahat bırak bakalım kendini inşallah güzel haberlerini okuyalım

Şu an aynı şeyleri ben yaşıyorum sanırım İzmir’deki 2 tedaviden sonra şimdi burdayım. Umarım benim de nasibim buradadır. Çünkü büyük konuşmayayım desem de ben de defteri kapatırım artık diyorum

Canım senin kanında pıtı laşma var nasıl anladın

Ins tesekkur ederim sizde saglikla kucaklayin

Testler yaptırdım cnm oyle
Hangilerine bakıldı cnm ve hangilerinde mutasyon çıktı? Benim heterozigot çıktı çoğu gende ama Semra hanım iğne vermişti yinede ailesel pıhtılaşma problemleri olduğu için bilmediğimiz burada olmayan Bi çok gen var dedi onlarda varsa önlem amaçlı kullanalım dedi

Mthfr1298 ve mthfr677 onun dışında lupus protein c protein s filan da bakikdi inan o dönem 7 aylık kaybedilince bebek bütün doktorlar sagolsunlar herseyi arastirdilar kromozom analizi filan da yapıldı 6 7 sayfa test var evde

Semra hocanın pıhtılaşma konusunda uzman olduğunu asla inanmıyorum şüpheli durumu olanlar bir hematolog ve perinatolog ile ilerlesin sulandirici dozu için

Semra hocanın pıhtılaşma konusunda uzman olduğunu asla inanmıyorum şüpheli durumu olanlar bir hematolog ve perinatolog ile ilerlesin sulandirici dozu için
Evet ya kardeşimde pai1 homozigot çıkmıştı 3 düşüğü vardı o düşük yapmaz dedi şaka gibi ya halbuki Osman develioğlu var o dedi ki sen kaç kere hamile kalırsan kal kalp atışı duyulmaz pai 1 mutasyonda hemde clexan değil daha ağır Bi iğne olan hibor kullandı iki hamileliktede. Bende pai1 heterozigot çıktı ama kardeşimde homozigot çıkmıştı Semra hanım homozigot olunca bile düşük olmaz demişti bir başka Dr tam aksini söylüyor

O yüzden herkes kendi ilgi alanına yogunlassa keske bu işe hematoloji ya da perinatoloji baksa

Kizlar ben de Yucel Bey le devam etme karari aldım. Bu sefer Yücel Bey le elektiriklerimiz daha iyi bi tuttu gibi bilmiyorum gecen sefer pek emin degildim bu sefer oyle olmadı. Tedaviye basladik. Insallah guzel sonuclanır. Buraya pek girmiyorum stres olmamak adına

İnşallah sonuç güzel olur ben bana senin çocuğun olmaz demedikçe yapacağım demiştim. Memorial de olsun diye azmettim aslında yanlış yerlerde yorulup Memorial e patliyoruz. Keske izmirde 3 kere hiç ugrasmadan direk burda 3 kere deseydim diyorum. Neyse her sey bir tecrübe.

Hayırlısı olsun canım geçen sefer ki doktorun kimdi

Hadi hayırlısı ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…