Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İnşallah canım dikkat et kendine benimde transfer yapıldı dün aşırı halsizlik birde bel ağrısı var beklemek çok kötü keşke 10 gün uyutulsak

İnşallah canım dikkat et kendine benimde transfer yapıldı dün aşırı halsizlik birde bel ağrısı var beklemek çok kötü keşke 10 gün uyutulsak
Ay ne guzel yaa insallah Rabbim sonucunu hayirli guzel eylesin canim benim beklemek zor bak atlatmissin sonuna gelmissin dananin kuyrugu elince ucuna az kaldi yat dinlen guzelce bol bol meyve ye su ic havalar malum sicak hic is yapma birak koksun ev :) minnaklar seninle olsunda tutunsunda annelerine simsiki gerisi hic onemli degil cok opuyorum seni iyi haberlerini bekliyorum

Ne güzel dileklerde bulunmussun canım çok tsk ederim inşallah güzel haberler veririm ama 3 negatif almış biri olarak çok tedirgin oluyorum sanki yine öyle olacak gibi geliyor

arkadaşlar 44 tane yumurtam toplandı. 14 tanesi donduruldu. siz siz olun yücel beyden randevu almayın. içeri girmemizle çıkartması bir oldu soru bile soramadık.

Ne güzel dileklerde bulunmussun canım çok tsk ederim inşallah güzel haberler veririm ama 3 negatif almış biri olarak çok tedirgin oluyorum sanki yine öyle olacak gibi geliyor
Yok yok oyle hic dusunme bu guzel olucak bak gor insallah son olsun ne kadar zordur ben bi negatifte yikildim 3 tane birden Allahim yardimcin olsun bu kez hayirla dualarla :) bu arada neydi sorun canim sizin neden 3 negatif aciklamalari ne oldu

arkadaşlar 44 tane yumurtam toplandı. 14 tanesi donduruldu. siz siz olun yücel beyden randevu almayın. içeri girmemizle çıkartması bir oldu soru bile soramadık.
Hay masallah :) ne guzel nedenki canim kotumu yucel bey

Yok yok oyle hic dusunme bu guzel olucak bak gor insallah son olsun ne kadar zordur ben bi negatifte yikildim 3 tane birden Allahim yardimcin olsun bu kez hayirla dualarla :) bu arada neydi sorun canim sizin neden 3 negatif aciklamalari ne oldu
Eşim de azosperm var canım embriyolar istenen kalitede olmuyor onu bahane ettiler hakan bey bu sefer ben Üzgün olunca dedi işte o kadar kötü değil embriyolar 10 üzerinden 7 alirmis:)embriyo kalitesiyle ilgili sorun yaşıyoruz ama önceki doktorum ulun bey idi. Oda tamam süper değil ama insanlar bu embriyolar ile hamile kalıyorlar demişti hakkımızda hayırlısı olsun canım

Hay masallah :) ne guzel nedenki canim kotumu yucel bey
soru sormaya bile fırsatımız olmadı. yumrta toplandıktan sonra kontorle çagırdı baktı hee iyi sorun yok 2 gun sonra gerı gel dedı ayaga kalktı kapıyı açtı çıkabilirsiniz dedi kendıde çıktı

canim benim doktorum da yucel beydi hayirdir ne yapti.ben pek soru soramadigim icin problem bende saniyordumsu doktorlardan da sinirimizi bozmayan bi taneye denk gelemeyecegiz galiba

canim sen bakma bunlarin dediklerine.millet ne hallerle hamile kaliyor.etraftakileri duyuyorum da.sen gonlunu ferat tut Allah cok buyuk cektiklerinin karsiliginda rabbim seni guzel haberlerle sevindirsin insallah.

Anladim canim hic canini sikma Allah buyuk bu kez olucak insallah dualarim seninle Rabbim guldursun yuzunu gozu yasli birakmasin ne seni ne bizi

Vay terbiyesiz :) oyle seymi olurmus ne kadar ayip yaptigi saygisiz ya varya nefret ediyorum boyle umursamaz olduklarinda cekmiyolar ya o sikintiyi stresi anlamiyolar iste

canim sen bakma bunlarin dediklerine.millet ne hallerle hamile kaliyor.etraftakileri duyuyorum da.sen gonlunu ferat tut Allah cok buyuk cektiklerinin karsiliginda rabbim seni guzel haberlerle sevindirsin insallah.
Amin canım saol cumlemizi sevindirsin insallah

kızlarrr ben arı sütü polen ve bal aldım hatta getirttim bunları nasıl karıştırıcam ölçülerini bilmiyorum aranızda hangi ölçülere göre karıştırılıp kullanılacağını bilen varmı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…