Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

7 aylık anne karnında ki bebeğini nasıl kaybettin ?

Haklısın Biz de olacaksa heryerde olur demiştik başlarken hiç bişey bilmeden, şimdi keşke en baştan burda olaymışız diyoruz nasip Ama benzer hikaye olup senin hamilelik takvimini görünce de bi umutlanmadım değil

Hamile iken bunları merak etme bence cnm hatta bunlwri okuma bile lütfen huzurla gecir gebeliğini
Aslında çok haklısın ama insanın elinde değil ..
Okumasa , görmese bile istee istemez başka kaygılar başlıyor .
Ben hamileliği parmak izi gibi görüyorum . Her anne karnında ki dünya farklı yollara çıkıyor , herbiri farklı farklı oluşuyor .
Rabbim kimseyi ama kimseyiii hüsrana uğratmasın inşAllah .

Sende gönlünü ferah tut ,
Beril Hoca’da çok iyi bir hekim , herşeyden önce kadın gözüyle bakabiliyor ve duygularıyla da yönlendiriyor . Tedavi ise sadece süreç , Aklah’ım o yaşadıklarını tekrarlatmasın inşAllah diyelim

İnşallah Rabbim tekrar aynı acılarla ve daha beteri ile sınamasın son adet dönemi önümüzdeki adet ile baslayacagim ama bilmiyorum tutmazsa ne olcak dondurulmuşa pgt için çok sıcak bakmıyorlar sıfırdan tedaviyi kaldırcak psikolojim asla yok bu konuda kendime vereceğim son şans sanırım bu çünkü çok yoruldum ayni süreçleri kaldiramayacak kadar yorgunum ogluma sarılıp yoluma bakacağım Allaha sığındım tek dileğim kimse bu yolda yorulmasın hayirlisi ile gonlundekine kavuştursun

Senin çocuğun olmaz demedikçe umut bitmez ben öyle yaptım inşalllah bir izmirli daha hamile kalır

Hadi hayırlı olsun canım inşallaj sorunsuz ilerler

Insallah cnm aminn hepimize insallah. Sen ne yaptın nisan adetiyle mi transfer surecine baslayacaksinız

Benim ilk regl 25 martta geldi bitiyo bile şimdi ikinci regli beklicez benim sürem biraz yzun 30 günde oluyorum. 2. reglde gecikiyomuş biraz okuduğum kadarıyla, yani benim mayıs ayına sarkar diye düşünüyorum. Hayırlısı bakalım

Cok şaşırdım benim 4 kaybım var hic boyle istemediler olumsuz denemelerde tabi Semra hoca ile gorusebildin mi
Evet canım görüştük bana dedi pes etme devam et olucak ama belki zamanı var belki bu kalanlarla bunu hiç birimiz bilemeyiz o yüzden bunları al kötü kaliteye takılma ban dediler iyi kalite gelişimi iyi çözülürken bile bunun kalitesi düş memiş tekrar tahlil verdiler bunları yap istersen gel başliyalım ben 2 ay ara vericem çok yoruldum bakalım zaman bize neyi göstericek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…