7 aylık anne karnında ki bebeğini nasıl kaybettin ?Mthfr1298 ve mthfr677 onun dışında lupus protein c protein s filan da bakikdi inan o dönem 7 aylık kaybedilince bebek bütün doktorlar sagolsunlar herseyi arastirdilar kromozom analizi filan da yapıldı 6 7 sayfa test var evde
Ne içinmiş bu test canım?Kızlar bu testi yapan varmı
Hamile iken bunları merak etme bence cnm hatta bunlwri okuma bile lütfen huzurla gecir gebeliğini7 aylık anne karnında ki bebeğini nasıl kaybettin ?
Yine Yucel Bey di cnm ama benim iptal olmustu kovid pozitif dolayisiyla. Ama bu sefer Yucel beyle elektiriklerimiz tuttu bu da benin icin önemli psikolojik olarakHayırlısı olsun canımgeçen sefer ki doktorun kimdi
Insallah cnmHadi hayırlısı ins
Bi düşük bi tane de tutmayan olunca bugün bunu yaptırın dediler merak ettim yaptıran varmıNe içinmiş bu test canım?
Aslında çok haklısın ama insanın elinde değil ..Hamile iken bunları merak etme bence cnm hatta bunlwri okuma bile lütfen huzurla gecir gebeliğini
İnşallah Rabbim tekrar aynı acılarla ve daha beteri ile sınamasın son adet dönemi önümüzdeki adet ile baslayacagim ama bilmiyorum tutmazsa ne olcak dondurulmuşa pgt için çok sıcak bakmıyorlar sıfırdan tedaviyi kaldırcak psikolojim asla yok bu konuda kendime vereceğim son şans sanırım bu çünkü çok yoruldum ayni süreçleri kaldiramayacak kadar yorgunum ogluma sarılıp yoluma bakacağım Allaha sığındım tek dileğim kimse bu yolda yorulmasın hayirlisi ile gonlundekine kavuştursunAslında çok haklısın ama insanın elinde değil ..
Okumasa , görmese bile istee istemez başka kaygılar başlıyor .
Ben hamileliği parmak izi gibi görüyorum . Her anne karnında ki dünya farklı yollara çıkıyor , herbiri farklı farklı oluşuyor .
Rabbim kimseyi ama kimseyiii hüsrana uğratmasın inşAllah .
Sende gönlünü ferah tut ,
Beril Hoca’da çok iyi bir hekim , herşeyden önce kadın gözüyle bakabiliyor ve duygularıyla da yönlendiriyor . Tedavi ise sadece süreç , Aklah’ım o yaşadıklarını tekrarlatmasın inşAllah diyelim
Cok şaşırdım benim 4 kaybım var hic boyle istemediler olumsuz denemelerde tabi Semra hoca ile gorusebildin miBi düşük bi tane de tutmayan olunca bugün bunu yaptırın dediler merak ettim yaptıran varmı
Sanırım bi tek gen hastalığını araştıracaklarBi düşük bi tane de tutmayan olunca bugün bunu yaptırın dediler merak ettim yaptıran varmı
Senin çocuğun olmaz demedikçe umut bitmez ben öyle yaptım inşalllah bir izmirli daha hamile kalırHaklısınBiz de olacaksa heryerde olur demiştik başlarken hiç bişey bilmeden, şimdi keşke en baştan burda olaymışız diyoruz nasip Ama benzer hikaye olup senin hamilelik takvimini görünce de bi umutlanmadım değil
Kizlar ben de Yucel Bey le devam etme karari aldım. Bu sefer Yücel Bey le elektiriklerimiz daha iyi bi tuttu gibi bilmiyorum gecen sefer pek emin degildim bu sefer oyle olmadı. Tedaviye basladik. Insallah guzel sonuclanır. Buraya pek girmiyorum stres olmamak adına
Insallah cnm aminn hepimize insallah.Hadi hayırlı olsun canım inşallaj sorunsuz ilerler
Insallah cnm aminn hepimize insallah.Sen ne yaptın nisan adetiyle mi transfer surecine baslayacaksinız
Olsun cnm gec olsun güc olmasın derler. Senin niye 2 ay bekletmislerdi dinlenme acisindan mı?
Ohss riskim oluştuğu için bekletildim kuzuOlsun cnm gec olsun güc olmasın derler. Senin niye 2 ay bekletmislerdi dinlenme acisindan mı?
Evet canım görüştük bana dedi pes etme devam et olucak ama belki zamanı var belki bu kalanlarla bunu hiç birimiz bilemeyiz o yüzden bunları al kötü kaliteye takılma ban dediler iyi kalite gelişimi iyi çözülürken bile bunun kalitesi düş memiş tekrar tahlil verdiler bunları yap istersen gel başliyalım ben 2 ay ara vericem çok yoruldum bakalım zaman bize neyi göstericekCok şaşırdım benim 4 kaybım var hic boyle istemediler olumsuz denemelerde tabi Semra hoca ile gorusebildin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?