Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

44 yumurtami
arkadaşlar 44 tane yumurtam toplandı. 14 tanesi donduruldu. siz siz olun yücel beyden randevu almayın. içeri girmemizle çıkartması bir oldu soru bile soramadık.
44 tane yumurtami maşallah csnim umarim hayirli olur kaliteleri nasıl jac tane transfer edildi birde ek seyler yaptinmi bu yumurta sayisina ulaş mak icin paylasirsan sevinirim allahim kucağına almayi nasip etsin

44 yumurtami

44 tane yumurtami maşallah csnim umarim hayirli olur kaliteleri nasıl jac tane transfer edildi birde ek seyler yaptinmi bu yumurta sayisina ulaş mak icin paylasirsan sevinirim allahim kucağına almayi nasip etsin
Canim benim bildiğim kadarı ile pko olanlarda çok yumurta oluyo ama yanlış olmasın yine

merhaba arkadaşlar buraya ilk defa yazıyorum,bizde önümüzdeki aylarda memorilde tüp bebek tedavisine başlayacağız
eşim azosperm mikrotese ameliyatı olacak sperm bulunursa devam edeceğiz inşallah ameliyattan önce benide hazırlayacaklar,ilk defa tüp bebek deneyeceğiz bu konuda bilgi almak istiyorum sizlerden
memorialda kadın doğum dr kimi önerirsiz,gitmeden önce tahlil test neleri istiyo dr yada orada mı yaptırmam gerekiyo yardımcı olursanız sevinirim

Canim benim eşim de de azosperm var inşallah ameliyatta Sperm bulunur testlere gelince dışarda devlet hastanesinde yaptırabilirsiniz benim doktorum ayşe hanimdi bu benim 4. Denemem şu an transferim yapıldı test günümü bekliyorum Rabbim sizlerde kolaylıklar versin insallah

cvp için sağol canım,tek isteğim sperm bulunması zaten biz baska bir şehirdeyiz yolumuz baya uzak o yüzden herşeyi ayarlayıp gitmek istiyorum,ayşe hanım nasıl ismini çok duyuyorum burdan,mail adresi falan varmı nasıl ulaşabilirim
seninde transferin hayırlı olsun canım inşallah bebeğine kavuşursun,senin eşin tedavimi gördü mikro tese mi oldu

Saol canım tşkler tesa işlemi yapıldı eşime.eşim de Sperm var ama çıkış yok yani kanallar yok doğuştan tek yolumuz tüp bebek dedik ama öyle hemen olmadı inşallah bbu defa olur canım gelmeden önce randevunu ayşe hanima istersin ama hande hanim için de iyi şeyler soyleniyor inşallah sizde de bulunur Sperm allah kolaylıklar versin

inşallah kavuşursun bebeğine canım,ben hastaneyi arayıp bilgi edinirim ayşe hanım yada hande hanım ikisinden birinde karar verip randevu alırım,hakkımızda hayırlısı inş.

inşallah kavuşursun bebeğine canım,ben hastaneyi arayıp bilgi edinirim ayşe hanım yada hande hanım ikisinden birinde karar verip randevu alırım,hakkımızda hayırlısı inş.
Amin inşallah bu arada üroloji doktoru da murat Başar idi sanırım bıraz soğuk birisi ama işinin ehli olduğu söyleniyor ki öyle eşim bundan önce 2 kez daha tesa değil de mikrotese oldu onuda emre Bakırcı yapmıştı halbuki önce tesa yapsaydi bulunmassa mikrotese yapsaydi daha iyi olurdu çünkü tesa mikrotese ye bakarak daha kolay bir işlem

ASTENOTERATOZOOSPERM tanısı konmuş eşime cumartesi semen analizi verdik memeorialde böyle olan var mı ne yapıyım desteklemek için

Canım ekip çalışması var ilk randevuyu sen istediğin doktora alıyorsun fakat sonra başka doktorlara da veriliyorsun, transferini başka doktor, opuyu başka doktor kontrollerde başka başka doktorlar giriyor. Daha sonra şaşırma diye yazıyorum.

İlk randevu için Ayşe hanım çok iyi bir tercih olacaktır olumlu güler yüzlü sıcak bir doktor.

Gitmeden rahim filminin olması iyi olur, standart hormon testleri vs devlette yaptırabiliyorsun. Bir tek amh testini şişlide yaptır dışarıdan daha uyguna yapıyorlar.

ASTENOTERATOZOOSPERM tanısı konmuş eşime cumartesi semen analizi verdik memeorialde böyle olan var mı ne yapıyım desteklemek için

Yani çok büyük etkileri olmuyor canım ama e ve c vitamini takviyesi ile proxeed plus diye bir gıda takviyesi var bize vermişti doktor 1 sene kullandık testler pek iç açıcı değildi ama opu günü sperm sonuçları çok iyi çıktı

Onun dışında keçi boynuzu kürü çok iyi diyorlar.

BU SPERMLEDE TÜP BEBEK YAPILIR DİMİ HAMİLE KALINABİLİR Dİ Mİ ÇOK MORALİM BOZULUYOR

BU SPERMLEDE TÜP BEBEK YAPILIR DİMİ HAMİLE KALINABİLİR Dİ Mİ ÇOK MORALİM BOZULUYOR

Canım hareket bozukluğu bu. Bizde hem sayı hem hareket hem de morfoloji kötüydü ona rağmen tuttu, niye tutmasın Allah ol dedikten sonra olur herşey, zaten vahim bir tablo falan da değil bu tam bir tüp bebek tablosu :) Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah.

Son düzenleme:
01inci canım transfer sonrası belirtilerin varmiydi

Herkes bin tane şey yazıyor biliyorum canım ama benim diğer 2 negatifimden farklı değildi fiziksel belirtiler, ara ara sancı, bel ağrısı, gögüslerde hassasiyet ki bunlar hep ilaçların etkileri biliyorsun. Tek fark psikolojik olarak çok duygusal olmamdı, herşeye ağlar olmuştum hatta eşime bir gece dedim ki ya ben hamileyim yada artık dayanamıyorum psikolojim iyice bozuldu kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Meğer hamileymişim cidden. Tek belirtim bu yani

Bence belirtilere hiç takılmayın, bende çok beklemiştim çok üzülmüştüm yine aynı hiç farkı yok diye. Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin canım

Tşkler canım cevabin için işte kendimi dinlemesem elimde değil

Tşkler canım cevabin için işte kendimi dinlemesem elimde değil

İnsanın elinde olmuyor canım ben 2. denemede liste bile yapmıştım belirtiler listesi :)) sonra 3. denemeyle karşılaştırdım aynı çıktı nasıl üzüldüm kesin olmadı gözüyle bakıyordum resmen. O nedenle rahat ol canım Allah büyüktür isteyen herkese tez zamanda evlat nasip etsin inşallah

Amin canım inşallah minik kuzum benimledir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…