Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canim hiç moralini bozma benim esimden ameliyatla alıyorlar spermi o yüzden sen hiç takma 1 tane sperm yeterli sonuçta

canlarım çok teşekkürler tam düştüm derken ayağa kaldırıyorsunuz moral veriyosunuz teşekkürler

Arkadaşlar bende yücel beye gidiyrum Şu ana kadar 2 kez gittim vr ikisindede çok fazla soru sordum ve hepsine cvp aldm en son gittigimde randevuya geç kaldık ve öğle yemeğine bile geç çıktı ben memnunum sadece ciddi duruşu var ve açıkçası objektif bende bugne kadar moral veren doktorlara gitmeye çok önem veriyrm ama bence oda kötü çünkü insan olumsz sınuçla karşılasınca hayal kırıklıgı yaşayp dr güven kaybı oluyr

canlarım çok teşekkürler tam düştüm derken ayağa kaldırıyorsunuz moral veriyosunuz teşekkürler
Canim sen düştüm dersen ben napıyım 4. Denemem bu 10 senelik evliyim benden sonra evlenen herkesin 2 tane çocuğu var ama Rabbime sıkı sıkı sariliyorum ve hep dua ediyorum hepimiz için o yüzden sakin bırakma kendini inanıyorum ki olacak senin çocuğun çünkü yumurta sayın çok mutlaka kaliteli embriyolarin vardır sende inan buna

canım benim bende 10 yıl olacak 1 negatif denemem var sorma benden sonra evlenenler bile 2. çocuğu yaptı benle ilgili çok şükür birşey çıkmadı bir polip var onuda bu ay aldırıcam en azından tüp bebekten önce sorun olmasın inşallah canım bende hepimize dua ediyorum emeğimizi boşa vermesin hayırlısını versin.birde etrafında saçma laflar eden insanlar insan bunalıyor bazen

İnsanlara hiç takılma onlar neler neler soylemiyorlarki eşimin akrabası erkek birde karısının yanında dediki çocuk senden mi kocandan mi olmuyor ya sabır allah dedim Rabbim e havale ettim dayimin hanımı durumumuzu biliyor herkese bizi örnek veriyormus gorumcemin kızı da tüp bebek yapıyo diye allah onlara da verecek göreceğim

bu yazınız bana o kadar umut verdiki.murad başar gerçekten çok duymaya başladım.tesede başarısı iyimi ilk tesenizi nerde olmuştunuz.olursa bizim üçüncü tese olacak ve ben artık daha dikkatli olmalıyım.

ilk tesemizi Antalya Tüp bebek merkezinde olmuştuk ilk tesemizi.Allahım isteyen herkese nasip etsin umutsuz olmayın Allah büyüktür zamanı vardır.

Hamileyken oruç tutma bence benim ağustosta kismetse ikinci denenecek transfer esim bana bile tutturmuyor duzenin ve beslenmen bozulmasin fiyor aslinda ben istiyorum tutmak ama tartistik pes ettim

Merhaba kızlar bende memorial da tamamladım tedavimi ve çok şükür 5+1 olduk. Hastanede Balıkesir'den gelen bir arkadaşla tanışmıştım buraya yazdığını söyledi bana ulaşırsa çok sevinirim Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah. Hayırlı ramazanlar

Canım amiiin inşallah. Keseyi kalbi gördünüz mü?? 5+1 im deyince merak ettim.

Iyi aksamlar Arkadaşlar biz de tup bebek denemeyé karar verdik temmuz ya da agustosta memorial nasıl acaba imkanları doktorların ilgisi tecrübeleri. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…