Canım hareket bozukluğu bu. Bizde hem sayı hem hareket hem de morfoloji kötüydü ona rağmen tuttu, niye tutmasın Allah ol dedikten sonra olur herşey, zaten vahim bir tablo falan da değil bu tam bir tüp bebek tablosu :) Allah hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah.
Canim hiç moralini bozma benim esimden ameliyatla alıyorlar spermi o yüzden sen hiç takma 1 tane sperm yeterli sonuçta
Canim sen düştüm dersen ben napıyım 4. Denemem bu 10 senelik evliyim benden sonra evlenen herkesin 2 tane çocuğu var ama Rabbime sıkı sıkı sariliyorum ve hep dua ediyorum hepimiz için o yüzden sakin bırakma kendini inanıyorum ki olacak senin çocuğun çünkü yumurta sayın çok mutlaka kaliteli embriyolarin vardır sende inan bunacanlarım çok teşekkürler tam düştüm derken ayağa kaldırıyorsunuz moral veriyosunuz teşekkürler
Canim sen düştüm dersen ben napıyım 4. Denemem bu 10 senelik evliyim benden sonra evlenen herkesin 2 tane çocuğu var ama Rabbime sıkı sıkı sariliyorum ve hep dua ediyorum hepimiz için o yüzden sakin bırakma kendini inanıyorum ki olacak senin çocuğun çünkü yumurta sayın çok mutlaka kaliteli embriyolarin vardır sende inan buna
İnsanlara hiç takılma onlar neler neler soylemiyorlarki eşimin akrabası erkek birde karısının yanında dediki çocuk senden mi kocandan mi olmuyor ya sabır allah dedim Rabbim e havale ettim dayimin hanımı durumumuzu biliyor herkese bizi örnek veriyormus gorumcemin kızı da tüp bebek yapıyo diye allah onlara da verecek göreceğimcanım benim bende 10 yıl olacak 1 negatif denemem var sorma benden sonra evlenenler bile 2. çocuğu yaptı benle ilgili çok şükür birşey çıkmadı bir polip var onuda bu ay aldırıcam en azından tüp bebekten önce sorun olmasın inşallah canım bende hepimize dua ediyorum emeğimizi boşa vermesin hayırlısını versin.birde etrafında saçma laflar eden insanlar insan bunalıyor bazen
bu yazınız bana o kadar umut verdiki.murad başar gerçekten çok duymaya başladım.tesede başarısı iyimi ilk tesenizi nerde olmuştunuz.olursa bizim üçüncü tese olacak ve ben artık daha dikkatli olmalıyım.Kızlar Merhaba 2011 yılında ilk tesemizi olduk sonuç sıfır dediler.Bir daha uğraşmayın tıp yetersiz dediler.Bütün umudumuz kayboldu.Karalara büründük.Tüp bebek ve tedavinin yanından bile geçmiyorduk.Konuyu kapattım.Eşim hiç bir zaman pes etmedi ama benim için kapanmıştı.Bir tandığın vasıtasıyla Murad Beye kontrole gitti hatta ben o kadar umutsuzdum ki eşimle bile İst. gitmedim görüşmeye...%30 şans verdi doktor.Durumumu bilmeyenler için özetlemek istedim.Allaha şükür mikro-tesede sperm çıktı.Bugün bebekleri görmeye gittik kese dolumu diye Allaha şüküler olsun.2 embriyo koyulmuştu ve ikiside tuttmuş kalp atışlarını duyduk allahıma şüküler olsun.O bebeklerin kalp atışlarını duymak varya bütün tedaviyi bekleme sürecini ödediğin paraları unutuyorsun.Bebeklerin kalp atışlarıyla mutluluktan hıçkıra hıçkıra ağlama sesin karışıyor eşim, annem tabi ben hatta doktorla hemşire bile herkes ağlıyor mutluluktan :) :) Umudunuzu kaybetmeyin benim bir mucize oldu..Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah .Bu mutluğu hepiniz yaşarsınız inşallah
bu yazınız bana o kadar umut verdiki.murad başar gerçekten çok duymaya başladım.tesede başarısı iyimi ilk tesenizi nerde olmuştunuz.olursa bizim üçüncü tese olacak ve ben artık daha dikkatli olmalıyım.
ilk tesemizi Antalya Tüp bebek merkezinde olmuştuk ilk tesemizi.Allahım isteyen herkese nasip etsin umutsuz olmayın Allah büyüktür zamanı vardır.
ooo bebiş kocaman olmuş maaşallah kuzum size..ilk tesemizi Antalya Tüp bebek merkezinde olmuştuk ilk tesemizi.Allahım isteyen herkese nasip etsin umutsuz olmayın Allah büyüktür zamanı vardır.
ooo bebiş kocaman olmuş maaşallah kuzum size..
bilmezmiyim kuzummm Allah razı olsun.. Rabbim seni ve bebeğini korusun...isteyen herkese nasip etsin Allahım... hep sizede dua ediyorum isteyen herkese özellikle topikteki arkadaşlarıma diye...
Canım amiiin inşallah. Keseyi kalbi gördünüz mü?? 5+1 im deyince merak ettim.Merhaba kızlar bende memorial da tamamladım tedavimi ve çok şükür 5+1 olduk. Hastanede Balıkesir'den gelen bir arkadaşla tanışmıştım buraya yazdığını söyledi bana ulaşırsa çok sevinirim Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah. Hayırlı ramazanlar
Canım keseyi ve yolk sac gördük. Kalp atışı için 10 gün sonra çağırdı. 5 hafta dün bitti canımCanım amiiin inşallah. Keseyi kalbi gördünüz mü?? 5+1 im deyince merak ettim.
Maşallah canım Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin. Yolk u gördüğünde kaçıncı gündeydin onu anlamadım ?? 5+1 de mi gördün yolk uCanım keseyi ve yolk sac gördük. Kalp atışı için 10 gün sonra çağırdı. 5 hafta dün bitti canım
Bi de senin transfer hangi gün yapıldı? Bizim aynı gün olma ihtimali var da. Benim 23mayıs da yapıldı transfer. Kaçıncı haftayım bilmiyorum.Canım keseyi ve yolk sac gördük. Kalp atışı için 10 gün sonra çağırdı. 5 hafta dün bitti canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?