- 7 Eylül 2014
- 612
- 710
- 128
- 42
Canım yolk û tam 5 haftada gördüm. Transferim 27 Mayıs taydıBi de senin transfer hangi gün yapıldı? Bizim aynı gün olma ihtimali var da. Benim 23mayıs da yapıldı transfer. Kaçıncı haftayım bilmiyorum.
Canim merhaba oncelikle hakkinda hayirlisi olsun ben oldum 8 gun once bu ameliyati filmimde kapali cikti sag tupum ve semra hanim emin olmaliyiz laparoskopi dedi tamm dedik gel gelelim maddi gucumuz yetmedi buna orda baska hastanede oldum ve cok sukur tuplerimde herseyimde temiz cikti rahim yolum darmis o genisletildi sadece yani histeroskopi yapildi bence eger boyle bisey denildiyse ol hic bekleme bakilsin emin olunsun icin rahat etsin herseyi inceliyorlar o islemde ben biraz uzuldum yani bosuna gitti param acisida cabasi ama iyikide oldum diyorum simdi icim rahat edicek Rabbim esimede saglik versin ins 1 ay sonrada baslayin dediler ins bayram sonrasi baslicaz bakalim hakkimizda hayirlisi olsun hepimizinarkadaşlar merhaba benimde dün randevu günümdü.İnanın okadar çok özel hastane gezdim gördüm ama bu kadar mükemmel ilgilenen sanki bütün çalışanları özenle seçilmiş bir hastane ilk defa gördüm.önce ayşe hanımla görüşecektim ama izinliymiş kahraman beyle görüştüm ve sonrasında semra hanımla.benim daha önce başarışız 2 aşılamam 2 tüp bebek tedavim vardı.okadar güzel konuştu ki kahraman bey ve semra hanımda ve şunu anladım arkadaşlar inanın hastanenin derdi para değil.semra hanım bana söylediği ben size şimdi tüp bebek yaptırmayacağım 4 tane başarısız işlem geçirdiysen önce bunun nedenini tespit etmemiz gerekiyor.ve tüm tetkiklerime baktı hiçbir problem yok dedi yalnız rahim filmini 2 yıl önce çektirmiştim ya onu yenilememi ve kargoyla göndermemi istedi. tüp lerde hafif genişlik yazıyor eski filme göre.şimdi onu çektirip göndereceğim ve arkadaşlar laparoskopi işlemi yapacakmış film sonucuna göre bu işlemi yaptıran ve faydasını gören arkadaşlar varmı.hepinize çokkk teşekkür ediyorum.hayırlı ramazanlarrrr....
Hmm anladım canım 5 haftayı adet tarihine göre mi hesapladı peki yoksa transfer tarihine göre mi? Son adet tarihin neydi?? Kusura bakma çok soru sordum ama :) kafam çok karıştı. Bi de kaçıncı gün embriyosuydu,? Benim henüz yolk saç görünmedi geçen hafta cuma günü. Biraz küçük galiba betahcg de hızla artmıyor. Ondan olsa gerek diyorm ondan karşılaştırma maksatlı soruyorm cnm. Şimdiden tesekkürlerCanım yolk û tam 5 haftada gördüm. Transferim 27 Mayıs taydı
Hmm anladım canım 5 haftayı adet tarihine göre mi hesapladı peki yoksa transfer tarihine göre mi? Son adet tarihin neydi?? Kusura bakma çok soru sordum ama :) kafam çok karıştı. Bi de kaçıncı gün embriyosuydu,? Benim henüz yolk saç görünmedi geçen hafta cuma günü. Biraz küçük galiba betahcg de hızla artmıyor. Ondan olsa gerek diyorm ondan karşılaştırma maksatlı soruyorm cnm. Şimdiden tesekkürler[/QUOTE
Son Regl
Canım nasıl oluyor 13 mayıs adetinin başladığı tarih mii?? 1 hafta sonra mı topladılar yumurtalarını canım bi yanlışın olabilir mi:) yada benim kafam çok karıştı artık hesapfln yapmıcamCanım regl tarihine göre hesapladı 5. Gün embriyosuydu son regl 13 Mayıs tı
:))) doğru diyorsun canım devrelerim yandıKafan karışmış canım 13 Mayıs ilk gün 22 sinde toplandı yumurta hesap yapma boşver zaten kontrolde belli olcak
Senin son regl ne zaman:))) doğru diyorsun canım devrelerim yandı
Canım 17 di benim randevum 5 haftalıktı tamCanım senin tarihlerin üzerinden soruyorum kusuruma bakma amacım öğrenmek. Lütfen yanlışımı düzeltin, 13 mayıs son adet tarihi ise 28 gün sonra 4 haftalık oluyor değil mi? Yani 10 haziranda 4 haftalık. 17 haziran da 5 haftalık. Ben nerde hata yapıyorum??
Aaa doğru hesap yaptım öyleyse. 5+0 değil mi 17 haziranda. Benim son adet tarihim 7mayıs, yumurta toplama 18 mayıs, transfer 23 mayıs. Şimdi ne oluyo benim durum :)Canım 17 di benim randevum 5 haftalıktı tam
benim hesaba göre 6+1 oluyo sen neden gitmiyorsun muayeneyeAaa doğru hesap yaptım öyleyse. 5+0 değil mi 17 haziranda. Benim son adet tarihim 7mayıs, yumurta toplama 18 mayıs, transfer 23 mayıs. Şimdi ne oluyo benim durum :)
Kizlar oruc tutmak bebege zarar verirmi
canım izleme yumurtaların ilaçlara verdiği cevaba göre değişir benim iki günde bir di ama son üç gün her gün çağırdılarMerhabalar,
Ben haftaya regli olacağım. 2. günü Şişli Memorial'da olmam gerekiyor. Ancak Ankara'dan geleceğim. Daha önce yapılan tüp bebek tedavilerinde aldığım ilaçları çok fazla buldu Semra Hanım. Şimdi daha az doz ile başlanılacak. İzleme görüşmeleri her gün mü oluyor yoksa birkaç gün aralıklı mı oluyor? Biletlerimi ayarlamam lazım da o sebeple soruyorum.
Yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum şimdiden.
Canım 5+1 de gittim geçen hafta bugün yani. Kese çok ufaktı 6,5mm içi boştu. 1 hafta sonra gel yolk oluşmuştur dedi. Bgn gidicem inşallah büyümüştür kese. Çok korkuyorum. Sen ne zaman gidicen ? Bebeği görebildin mi kese boyutun neydi ??benim hesaba göre 6+1 oluyo sen neden gitmiyorsun muayeneye
Beni de kendi doktorum ilk randevu için 26 sı cuma günü çağırdı:) inşallah ikimiz de ve bekleyen tüm anne adayları için güzel haberler vermek nasip olur. AmiiinKese boyunu hatırlamıyorum yolk 3.5 dedi 26 sında gidicem inşallah haftaya cuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?