- 7 Eylül 2014
- 612
- 710
- 128
- 42
Akşama canım acilde nöbetçi kadın doğumcuya gidiorm mecburen. İzin alamıorum sadece haftaya cuma günkü randevu için izin alıcam. Merakımı gidermek için gittim özel bi hastanenin acil doktoruna. Memnun da kaldım. Ama cihazları ne kadar iyi bilemiyorum. İnşallah bugün bebiş ufacık görünse ne mutlu olucam. Dua edin bana lütfenAminnn canım bugün ne zaman gideceksin
Oraya gidince kalacakmısın, nerede kalacaksın peki, bizde şehir dışından gideceğiz, nasıl yaparız hiç bilemiyorum..Merhabalar,
Ben haftaya regli olacağım. 2. günü Şişli Memorial'da olmam gerekiyor. Ancak Ankara'dan geleceğim. Daha önce yapılan tüp bebek tedavilerinde aldığım ilaçları çok fazla buldu Semra Hanım. Şimdi daha az doz ile başlanılacak. İzleme görüşmeleri her gün mü oluyor yoksa birkaç gün aralıklı mı oluyor? Biletlerimi ayarlamam lazım da o sebeple soruyorum.
Yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum şimdiden.
Doktora gittim sordum zaten calismasam sorun degildi geceyi gunduz gibi ye ic gecir sabahta ilkindiye kadar yat bisey olmaz dexi ama calistigimi soyleyince benxe tutma bisey olmaz ama riske atma dediVerir tabiki canım, beslenmesi lazım kuzunun bence oruç tutmamalısın bedene eziyette günah. Daha sonra kazasını tutarsın Allah kısmet ederse
Çalışmayan için tutmak çok kolay sahura kadar otur ye iç 4 gibi uyu zaten öğlenden sonra kalkarsın. Hiç sıkıntı olmaz. 5 saat bi açlık olur sadece okadar. Ama çalışan için sıkıntı hemde büyükkkkDoktora gittim sordum zaten calismasam sorun degildi geceyi gunduz gibi ye ic gecir sabahta ilkindiye kadar yat bisey olmaz dexi ama calistigimi soyleyince benxe tutma bisey olmaz ama riske atma dedi
Aclik hissetmiyorumki iki gundur havada serin.guzel bilmihorumÇalışmayan için tutmak çok kolay sahura kadar otur ye iç 4 gibi uyu zaten öğlenden sonra kalkarsın. Hiç sıkıntı olmaz. 5 saat bi açlık olur sadece okadar. Ama çalışan için sıkıntı hemde büyükkkk
ya cnm sen oruç tutuyosun galıbaaaa oyuzdn sana sormak ıstedım bende dun kan sonucumu aldım 6.gun 60 cıktı degerım bıraz fazla erken yaptım testı ama neysee oruç tutmak ıstıyorum ben enazından bı gun tutup bı gun tutmamak fln ama su jellerı napıyosunz? yanı benım sabah aksam ve aralarında 12 saat olmak zorunda degılmı malum oruç tutarsam ıkı jelın arası kısa olcak oruç anında da 17 18 saat sürecek napıysunz onu?Aclik hissetmiyorumki iki gundur havada serin.guzel bilmihorum
cnm benı hatırladın mı ozeldn ıgne ıcın konuşmuştuk bende dun sonucumu aldım ınsallah hamılelık yönünde gozukuyo ama yarın bırdaha yaptırcm bakalım katlanıyomu.. sen oruç ıcın ne dusunuyosun jelı günde ıkı kez kullanıyosunz dımı benım oyle onu nasıl ayarlıcz o skntıyı halletsm ben evde sayılırım gun boyu tutmak ıstıyorumÇalışmayan için tutmak çok kolay sahura kadar otur ye iç 4 gibi uyu zaten öğlenden sonra kalkarsın. Hiç sıkıntı olmaz. 5 saat bi açlık olur sadece okadar. Ama çalışan için sıkıntı hemde büyükkkk
Canııım hatırladım tabikii :) çok sevindim Allah hayırlı etsin hepimizinkini inşallah. Ben tutmuyorum zaten vajinal yaptığımız jel orucu bozar diye biliyorumcnm benı hatırladın mı ozeldn ıgne ıcın konuşmuştuk bende dun sonucumu aldım ınsallah hamılelık yönünde gozukuyo ama yarın bırdaha yaptırcm bakalım katlanıyomu.. sen oruç ıcın ne dusunuyosun jelı günde ıkı kez kullanıyosunz dımı benım oyle onu nasıl ayarlıcz o skntıyı halletsm ben evde sayılırım gun boyu tutmak ıstıyorum
Hmm uff coj kararsizimCanııım hatırladım tabikii :) çok sevindim Allah hayırlı etsin hepimizinkini inşallah. Ben tutmuyorum zaten vajinal yaptığımız jel orucu bozar diye biliyorum
Bence o gün oruç tutma canım. Leke halinde kanama okuyor çünkü. Benim birkaç gün ara oldu lekenmelerim hattaarkadaşlar iyi akşamlar şimdi ben sizlere bişey soracağım perşembe günü rahim filmi çektireceğim ve bana memorial de adet bitiminden 3,4 gün içinde çektirebilirsiniz demişlerdi.benimde pazartesi adet bitiyor ve perşembe oruç lu oluyorum peki ben nasıl rahim filmi çektireceğim oruç bozulur değil m ive çektirmekte zorundayım çok aklım takıldı sizce ne yapmalıyım arkadaşlar.iyi akşamlarrrrr....
Canım değerin nasıl? Kaçıncı günündesin ben hergün ölçtürdüm kanım bitti :)) 11 tüp kan aldırdım hesapladım da. Evham yapmamak gerek aslında ama insan engel olamıyo kii gel de anlat. Günde 2 kez yapıorum jeli canım. Bilmiyorum ama tutabileceksen tut tabi de ilaç işini nasıl yapıcaksın onu ayarlamak lazım. Acaba doktorla konuşsan günde 1 iğne yeterli olur heralde onu da akşam iftar sonrası yaptırırsan sıkıntı olmaz sanki. Kafana koyduysan tutmayı doktorunla bu jel mevzusuna çözüm bulmalısıncnm benı hatırladın mı ozeldn ıgne ıcın konuşmuştuk bende dun sonucumu aldım ınsallah hamılelık yönünde gozukuyo ama yarın bırdaha yaptırcm bakalım katlanıyomu.. sen oruç ıcın ne dusunuyosun jelı günde ıkı kez kullanıyosunz dımı benım oyle onu nasıl ayarlıcz o skntıyı halletsm ben evde sayılırım gun boyu tutmak ıstıyorum
Degerim ya ben cok erken yani 5.gun idrar testi denedim aksm nasilsa cikmaz ama dedim yapasim ggeldi ana baktimki silik cizgi oyle olunca ertesi gun yani 6.gun gittim kan verdim ve degerim 60 cikti 6.gune gore iyimis ama tabi onemki olan artmasi bakalim bugun yaptirxm arriyo mu arrmiyo mu:)Canım değerin nasıl? Kaçıncı günündesin ben hergün ölçtürdüm kanım bitti :)) 11 tüp kan aldırdım hesapladım da. Evham yapmamak gerek aslında ama insan engel olamıyo kii gel de anlat. Günde 2 kez yapıorum jeli canım. Bilmiyorum ama tutabileceksen tut tabi de ilaç işini nasıl yapıcaksın onu ayarlamak lazım. Acaba doktorla konuşsan günde 1 iğne yeterli olur heralde onu da akşam iftar sonrası yaptırırsan sıkıntı olmaz sanki. Kafana koyduysan tutmayı doktorunla bu jel mevzusuna çözüm bulmalısın
:)) ben de 6. gün yaptırmıştım 60 çıkmıştı ama sonra 2 katına çıkmadı hiç. Korkacak bişey yokmuş artış varsa yüzde 50 nin üzeriyse artış tamammış. Kaç emryo koyulfu canım bence ikiz senin bebişler. Bu değer onu gösteriyoDegerim ya ben cok erken yani 5.gun idrar testi denedim aksm nasilsa cikmaz ama dedim yapasim ggeldi ana baktimki silik cizgi oyle olunca ertesi gun yani 6.gun gittim kan verdim ve degerim 60 cikti 6.gune gore iyimis ama tabi onemki olan artmasi bakalim bugun yaptirxm arriyo mu arrmiyo mu:)
Cnm ben artik jel kullanmiyorum 12haftada biraktimya cnm sen oruç tutuyosun galıbaaaa oyuzdn sana sormak ıstedım bende dun kan sonucumu aldım 6.gun 60 cıktı degerım bıraz fazla erken yaptım testı ama neysee oruç tutmak ıstıyorum ben enazından bı gun tutup bı gun tutmamak fln ama su jellerı napıyosunz? yanı benım sabah aksam ve aralarında 12 saat olmak zorunda degılmı malum oruç tutarsam ıkı jelın arası kısa olcak oruç anında da 17 18 saat sürecek napıysunz onu?
Canim cok sevindim Tebrikler bi belirtin varmiydi kaçıncı deneme bende salı günü yaptiricam test pek ümidim olmasadaHanımlar meraba uzundur okuyorum sizleri ama ilk defa yazıyorum bugün transferin 10. Günü blast transferi yapıldı bugün test günüydü biraz önce sonucu aldım 184 çıkmış, sizlere umut olsun diye yazmak istedim.Ben Ayşe hanımla başlayıp, Sevinç Hnm, Semra Hnm ,opuda Hande Hnm ve transferde Banu hnmla devam ettim hepside çok iyi ve güleryüzlüydü Allah hepsinden razı olsun, Rabbim bu mübarek Ramazan Ay'ı yüzü suyu hürmetine hepinize pozitif sonuçlar versin hayırlısıyla inşallah, umarım bende herhangi bi sorun yaşamam, Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?