Doktora gittim sordum zaten calismasam sorun degildi geceyi gunduz gibi ye ic gecir sabahta ilkindiye kadar yat bisey olmaz dexi ama calistigimi soyleyince benxe tutma bisey olmaz ama riske atma dedi
Hanımlar meraba uzundur okuyorum sizleri ama ilk defa yazıyorum bugün transferin 10. Günü blast transferi yapıldı bugün test günüydü biraz önce sonucu aldım 184 çıkmış, sizlere umut olsun diye yazmak istedim.Ben Ayşe hanımla başlayıp, Sevinç Hnm, Semra Hnm ,opuda Hande Hnm ve transferde Banu hnmla devam ettim hepside çok iyi ve güleryüzlüydü Allah hepsinden razı olsun, Rabbim bu mübarek Ramazan Ay'ı yüzü suyu hürmetine hepinize pozitif sonuçlar versin hayırlısıyla inşallah, umarım bende herhangi bi sorun yaşamam, Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Canım sağol , inan kendimi dinlemekten Kafayı yiyecektim ama adet olacakmış gibi kasık ve bel ağrım vardı yani halen var bu da beni mahvetti heran adet olucam sandım durdum , ilk denememdi canım hiç öyle Düşünme inşallah Salı günü seninde pozitif haberini okuruzCanim cok sevindim Tebrikler bi belirtin varmiydi kaçıncı deneme bende salı günü yaptiricam test pek ümidim olmasada
İnşallah canım mucize olacak eğer pozitifse benim icinCanım sağol , inan kendimi dinlemekten Kafayı yiyecektim ama adet olacakmış gibi kasık ve bel ağrım vardı yani halen var bu da beni mahvetti heran adet olucam sandım durdum , ilk denememdi canım hiç öyle Düşünme inşallah Salı günü seninde pozitif haberini okuruz
arkadaşlar iyi akşamlar şimdi ben sizlere bişey soracağım perşembe günü rahim filmi çektireceğim ve bana memorial de adet bitiminden 3,4 gün içinde çektirebilirsiniz demişlerdi.benimde pazartesi adet bitiyor ve perşembe oruç lu oluyorum peki ben nasıl rahim filmi çektireceğim oruç bozulur değil m ive çektirmekte zorundayım çok aklım takıldı sizce ne yapmalıyım arkadaşlar.iyi akşamlarrrrr....
Cok sukur canim gebelik hissetmiyorum bile as erme mide bulantisi hic bisey yok sadece yuksek tansiyon var onun icin dok gidip geliyorum ama bebis haftasinda ve saglikli rabbim isteyen herkese versin saglikli gebelikler saglikli bebislerRahat geçiriyorsan olabilir herhalde canım, ben her sabah 5te kalktığım ve hiç uyuyamadığım için gözüm almadı :) mide bulantın reflün falanda yok sanırım maşallah allah böyle devam etmeyi nasip etsin, zor geçince kötü oluyor cidden.
Cok sukur canim gebelik hissetmiyorum bile as erme mide bulantisi hic bisey yok sadece yuksek tansiyon var onun icin dok gidip geliyorum ama bebis haftasinda ve saglikli rabbim isteyen herkese versin saglikli gebelikler saglikli bebisler
merhaba bir şey sorabilirmiyim acaba bu topigin listesi varmı birde ist da rapor çıkaran arkadaşlar hangi hastaneden ve ne kadar zamanda çıkardınız şimdiden teşekkürler
Canım naptın gittin mi doktoraAkşama canım acilde nöbetçi kadın doğumcuya gidiorm mecburen. İzin alamıorum sadece haftaya cuma günkü randevu için izin alıcam. Merakımı gidermek için gittim özel bi hastanenin acil doktoruna. Memnun da kaldım. Ama cihazları ne kadar iyi bilemiyorum. İnşallah bugün bebiş ufacık görünse ne mutlu olucam. Dua edin bana lütfen
cnm sonucumu ogtndım sukurler olsun 160a cıkmıs :) ıkız mı bılmıyorum 10.gunde 500lerde olanlar vardı benım 10.gune eger yıne ıkıye katlanırsa 320 olcak sankı normal bı yukselısmıs gıbı geldı:)) ben de 6. gün yaptırmıştım 60 çıkmıştı ama sonra 2 katına çıkmadı hiç. Korkacak bişey yokmuş artış varsa yüzde 50 nin üzeriyse artış tamammış. Kaç emryo koyulfu canım bence ikiz senin bebişler. Bu değer onu gösteriyo
Masallah benim 9.gun 360cikmisti ama tek embriyo donmussa yuksek cikabiliyormuscnm sonucumu ogtndım sukurler olsun 160a cıkmıs :) ıkız mı bılmıyorum 10.gunde 500lerde olanlar vardı benım 10.gune eger yıne ıkıye katlanırsa 320 olcak sankı normal bı yukselısmıs gıbı geldı
Canım benim değerler çokyüksek değildi, 12.gün 328, 14.gün 518 di. Hep bu şekilde arttı çok üzüldüm. Ama 6. gün 60 dı ve dr ikiz olabilir demişti. Dediği çıktı galiba dün 2 kese gördük inşallah sağlıkla gelişimleri devam eder. Hepimize Allah sağlıkla kucağımza almayı nasip etsin inşallahcnm sonucumu ogtndım sukurler olsun 160a cıkmıs :) ıkız mı bılmıyorum 10.gunde 500lerde olanlar vardı benım 10.gune eger yıne ıkıye katlanırsa 320 olcak sankı normal bı yukselısmıs gıbı geldı
Gittim canım haberler güzel Allahım herkese nasip etsin inş:) sağlıkla kucağımıza da aldığımz günler gelir inşallahCanım naptın gittin mi doktora
aaaaa ıkız mı hayırlı olsun cnm:) bakalım sımdı cok merak edıyorum bende tek mı cıft mı çıkacak:) hayırlısıyla kese ve kalp atışlarını gorelımde sen kaçıncı haftada gordun keseyı?Canım benim değerler çokyüksek değildi, 12.gün 328, 14.gün 518 di. Hep bu şekilde arttı çok üzüldüm. Ama 6. gün 60 dı ve dr ikiz olabilir demişti. Dediği çıktı galiba dün 2 kese gördük inşallah sağlıkla gelişimleri devam eder. Hepimize Allah sağlıkla kucağımza almayı nasip etsin inşallah
Keseyi 5. Hafta biterken gördüm canım. Çok acele etme kese için erken görünmeyebiliyo boşuna stres olur. Ayrıca tekinin kesesini görebildim sadece. Bir hafta sonra diğeri çıktı:) amiiin canım cümlemize inşallah :) Rabbimden isteğim hersey yolunda gitsin hepimizin de inşallahaaaaa ıkız mı hayırlı olsun cnm:) bakalım sımdı cok merak edıyorum bende tek mı cıft mı çıkacak:) hayırlısıyla kese ve kalp atışlarını gorelımde sen kaçıncı haftada gordun keseyı?
yeni mi ayrılmış canım izneYa kızlar Semra hoca 3 hafta izinliymis ,ben transfere onu istemeyi düşünüyodum ama bunu duyduktan sonra üzüldüm ya . . . Hangi doktoru isteyeyim sizce , cok kararsız kaldım yaaaaaa
yeni mi ayrılmış canım izne
Benim transfer perşembeye denk gelmişti Semra hoca Perşembe cuma Cumartesi izinli hep, nasıl olacak derken son kontrolleri yapan Banu Hanımı istedim, gayet iyi ve güleryüzlüydü hiç sorun yaşamadık , ve çok şükür şimdilik pozitif sonucu aldık Yani cnm bence hiç takılma Allah ol derse olur yoksa kim yaparsa yapsın boş, Allah gÖnlüne göre versinYa kızlar Semra hoca 3 hafta izinliymis ,ben transfere onu istemeyi düşünüyodum ama bunu duyduktan sonra üzüldüm ya . . . Hangi doktoru isteyeyim sizce , cok kararsız kaldım yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?