Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Doktora gittim sordum zaten calismasam sorun degildi geceyi gunduz gibi ye ic gecir sabahta ilkindiye kadar yat bisey olmaz dexi ama calistigimi soyleyince benxe tutma bisey olmaz ama riske atma dedi

Rahat geçiriyorsan olabilir herhalde canım, ben her sabah 5te kalktığım ve hiç uyuyamadığım için gözüm almadı :) mide bulantın reflün falanda yok sanırım maşallah allah böyle devam etmeyi nasip etsin, zor geçince kötü oluyor cidden.

Tebrikler canım Allah tamamına erdirsin kucağına almayıda nasip etsin inşallah.

Canim cok sevindim Tebrikler bi belirtin varmiydi kaçıncı deneme bende salı günü yaptiricam test pek ümidim olmasada
Canım sağol , inan kendimi dinlemekten Kafayı yiyecektim ama adet olacakmış gibi kasık ve bel ağrım vardı yani halen var bu da beni mahvetti heran adet olucam sandım durdum , ilk denememdi canım hiç öyle Düşünme inşallah Salı günü seninde pozitif haberini okuruz

İnşallah canım mucize olacak eğer pozitifse benim icin

Bencede oruç tutma canım garantisi yok sonuçta lekelenme olur. Lekelenme olmasa bile kesinlikle verdikleri sıvı geri akıyor gün içinde o da zaten turuncu kırmızımsı bir sıvı tereddüt yaşarsın, belki az da olsa ağrın olur bi ağrı kesici içmen gerekir

merhaba bir şey sorabilirmiyim acaba bu topigin listesi varmı birde ist da rapor çıkaran arkadaşlar hangi hastaneden ve ne kadar zamanda çıkardınız şimdiden teşekkürler

Cok sukur canim gebelik hissetmiyorum bile as erme mide bulantisi hic bisey yok sadece yuksek tansiyon var onun icin dok gidip geliyorum ama bebis haftasinda ve saglikli rabbim isteyen herkese versin saglikli gebelikler saglikli bebisler

Cok sukur canim gebelik hissetmiyorum bile as erme mide bulantisi hic bisey yok sadece yuksek tansiyon var onun icin dok gidip geliyorum ama bebis haftasinda ve saglikli rabbim isteyen herkese versin saglikli gebelikler saglikli bebisler

maşallah canım hep böyle gitsin inşallah. Doktorda izin verdiyse dene o zaman canım ama günde 2,5- 3 litre su içmeyi ihmal etme sakın, bebeğin amiyotik sıvısı her 6 saatte bir değişiyormuş bu değişim içinde suya ihtiyaç varmış özellikle sıvı kaybının çok olduğu yaz aylarında 3 litrenin altında su içmeyin diyor doktorlar.

Canım naptın gittin mi doktora

cnm sonucumu ogtndım sukurler olsun 160a cıkmıs :) ıkız mı bılmıyorum 10.gunde 500lerde olanlar vardı benım 10.gune eger yıne ıkıye katlanırsa 320 olcak sankı normal bı yukselısmıs gıbı geldı

Masallah benim 9.gun 360cikmisti ama tek embriyo donmussa yuksek cikabiliyormus

Canım benim değerler çokyüksek değildi, 12.gün 328, 14.gün 518 di. Hep bu şekilde arttı çok üzüldüm. Ama 6. gün 60 dı ve dr ikiz olabilir demişti. Dediği çıktı galiba dün 2 kese gördük inşallah sağlıkla gelişimleri devam eder. Hepimize Allah sağlıkla kucağımza almayı nasip etsin inşallah

Ya kızlar Semra hoca 3 hafta izinliymis ,ben transfere onu istemeyi düşünüyodum ama bunu duyduktan sonra üzüldüm ya . . . Hangi doktoru isteyeyim sizce , cok kararsız kaldım yaaaaaa

aaaaa ıkız mı hayırlı olsun cnm:) bakalım sımdı cok merak edıyorum bende tek mı cıft mı çıkacak:) hayırlısıyla kese ve kalp atışlarını gorelımde sen kaçıncı haftada gordun keseyı?

Keseyi 5. Hafta biterken gördüm canım. Çok acele etme kese için erken görünmeyebiliyo boşuna stres olur. Ayrıca tekinin kesesini görebildim sadece. Bir hafta sonra diğeri çıktı:) amiiin canım cümlemize inşallah :) Rabbimden isteğim hersey yolunda gitsin hepimizin de inşallah

yeni mi ayrılmış canım izne
Ya kızlar Semra hoca 3 hafta izinliymis ,ben transfere onu istemeyi düşünüyodum ama bunu duyduktan sonra üzüldüm ya . . . Hangi doktoru isteyeyim sizce , cok kararsız kaldım yaaaaaa
Benim transfer perşembeye denk gelmişti Semra hoca Perşembe cuma Cumartesi izinli hep, nasıl olacak derken son kontrolleri yapan Banu Hanımı istedim, gayet iyi ve güleryüzlüydü hiç sorun yaşamadık , ve çok şükür şimdilik pozitif sonucu aldık Yani cnm bence hiç takılma Allah ol derse olur yoksa kim yaparsa yapsın boş, Allah gÖnlüne göre versin

arkadaşlar bişey soracağım memorial de laparoskopi yaptıran var mı fiyat nedir yaptıran varsa acil cvp yazabilirmi birde ağrılı bir işlem mi nasıl oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…