arkadaşlar bişey soracağım memorial de laparoskopi yaptıran var mı fiyat nedir yaptıran varsa acil cvp yazabilirmi birde ağrılı bir işlem mi nasıl oluyor.
teşekkür ederim selin2580 arkadaşım peki bu tüp bebek tedavi parasından hariç mi ozaman tüp bebek +laparoskopi diğer masraflar bi 10 bin tl gider yaniLaparaskopi oldum. gecen sene tüp bebek deneyeceklere 4200 tl idi . Ayrıca ameliyat malzeme masrafı ve pataloji masrafı oluyor. bende ameliyat masrafı 170 tl çıkmıştı. Tüplerim alınmadığından pataloji çıkmadı. Bir kaç gün ağrısı oluyor. Aynı gün taburcu ettikleri gibi bir gün yatırma durumu da olabiliyor. Korkulacak bir ameliyat mı dersen bence değil. İstersen internetten bir miktar araştır. Daha detaylı bilgi internette var.
teşekkür ederim selin2580 arkadaşım peki bu tüp bebek tedavi parasından hariç mi ozaman tüp bebek +laparoskopi diğer masraflar bi 10 bin tl gider yani
yeni mi ayrılmış canım izne
Benim transfer perşembeye denk gelmişti Semra hoca Perşembe cuma Cumartesi izinli hep, nasıl olacak derken son kontrolleri yapan Banu Hanımı istedim, gayet iyi ve güleryüzlüydü hiç sorun yaşamadık , ve çok şükür şimdilik pozitif sonucu aldık Yani cnm bence hiç takılma Allah ol derse olur yoksa kim yaparsa yapsın boş, Allah gÖnlüne göre versin
Tüp bebek tedavisi kademe kademe. İlk deneme en son 5750 idi. Her başarısız veya her denemede fiyatı düşüyor. 5750-4950-4400-3950 şeklinde. İlaçlarda her denemede 1000-1500 arası tutuyor. bu rakamların ameliyatla alakası yok. ilk denemeniz ise ameliyat + tüp bebek tedavisi+ ilaçlar 12000 civarı tutar.[/QUOTE
oooo baya varmış ya indirim falanda yapmazlar sa çok fazla bilmiyorum ne yapacağız Allah yardımcımız olsun inşallahhhhh....teşekkür ederim canım çok sağolasın.
İç hafta sonra tedavim başlayacak canım. Başladığı gün Semra hanımla gorusmek istiyorum da o yüzden sordumolacakti
Eski raporun varsa 1000 lira indirim yapıyorlar canım bizde öyle yaptirdikarkadaşlar ben başarısız 2 tüp bebek 2 aşılama tedavisi geçirdim bu Memorial de ki tedavide bunlar için rapor falan alsam fiyat olarak etkiler mi çünkü ben hem Laparoskopi hemde tüp bebek yaptıracagım ve çok pahalı oluyorda
Canim 4200 lira orda cok pahali ben yaptiramadim orda baska yerde oldum bir bebek parasi o yuzden yetmedi gucum ha bide artilar var tabi 4200 sadece ameliyat yatman gerekirse ekstra testler ekstra dusun hepsi ucuk rakamlar bidearkadaşlar bişey soracağım memorial de laparoskopi yaptıran var mı fiyat nedir yaptıran varsa acil cvp yazabilirmi birde ağrılı bir işlem mi nasıl oluyor.
Ben ameliyat olucaktim 17 haziranda 18 inde gidicekti 3 hafta yok demislerdi bilginiz olsun canlarimİç hafta sonra tedavim başlayacak canım. Başladığı gün Semra hanımla gorusmek istiyorum da o yüzden sordum
Cnm ben ayin.20adet oldum diger ayin 10transfer oldu herkese gore degisirmi bilmem ama bende 20gun surdu esterofem kullandim 12gun sonra knt gittim rahim kalinligi olculdu ve transfere kadarda bu ilaci kullandimArkadaşlar birsey soracağım size ,dondurulmuş embriyo transferinde ilk muayene ile transfer günü arasında ortalama kaç gün oluyor ?...
merhaba bir şey sorabilirmiyim acaba bu topigin listesi varmı birde ist da rapor çıkaran arkadaşlar hangi hastaneden ve ne kadar zamanda çıkardınız şimdiden teşekkürler
Gittim canım haberler güzel Allahım herkese nasip etsin inş:) sağlıkla kucağımıza da aldığımz günler gelir inşallah
Benim transfer perşembeye denk gelmişti Semra hoca Perşembe cuma Cumartesi izinli hep, nasıl olacak derken son kontrolleri yapan Banu Hanımı istedim, gayet iyi ve güleryüzlüydü hiç sorun yaşamadık , ve çok şükür şimdilik pozitif sonucu aldık Yani cnm bence hiç takılma Allah ol derse olur yoksa kim yaparsa yapsın boş, Allah gÖnlüne göre versin
anladım canım öyle yani.peki senin durumun şuanda nedir faydası oluyormu gerçekten laparoskopinin hamilelik var mı ve çok ağrı acı oluyormu.ben semra hocanın yapmasını istiyorum artık bi şekilde ayarlayacaağız çok sağolun Allah razı olsunCanim 4200 lira orda cok pahali ben yaptiramadim orda baska yerde oldum bir bebek parasi o yuzden yetmedi gucum ha bide artilar var tabi 4200 sadece ameliyat yatman gerekirse ekstra testler ekstra dusun hepsi ucuk rakamlar bide
Inan bende cok istedim cunku teshisi o koydu bana saglik olsun yetmedi gucum gonlum orda kaldi ama olsun tedavim icin gidicem simdi kavusucam :) benim sag tupum kapali cikti ve ikinci denemem olacagi icin rahim filmi istendi bide sivi gormustu muayenede kahraman hocam cektirdik kapali cikti dediler emin olmamiz lazim sonrasi iste buldum baska dok oldum hic biseyim yokmus tupler acik rahim yumurtalar temiz bi gobek deligimde kesik vardi bide histeroskopi yapmis dok alttan rahim yolumu genisletmis darmis biraz o gun ciktim geldim eve 3 4 gun zordu yururken karnim gerildi bide kanamam oldu simdi cok cok iyiyim 1 ay sonrada baslayin dediler tedaviye islem cok olmadigi icin bayram sonrasi ins memorialdeyim Allahim seninde yardimcin olsunanladım canım öyle yani.peki senin durumun şuanda nedir faydası oluyormu gerçekten laparoskopinin hamilelik var mı ve çok ağrı acı oluyormu.ben semra hocanın yapmasını istiyorum artık bi şekilde ayarlayacaağız çok sağolun Allah razı olsun
Cnm ben ayin.20adet oldum diger ayin 10transfer oldu herkese gore degisirmi bilmem ama bende 20gun surdu esterofem kullandim 12gun sonra knt gittim rahim kalinligi olculdu ve transfere kadarda bu ilaci kullandim
Insallah canim tum bekleyenlerle birlikte banada..Ben suan beklemedeyim temmuz basindaki adetimle beraber dondurulmus embriyo transferi tedavisi olucam. Umutla ozlemle bekliyorum.Amin bitanem inşallah Allah hepimize sağlıkla hayırlısiyla kucağımza almayı nasip etsin, yavrularımza hayırlı uzun ömürler versin. Bakalım cnm daha kese bile görmedim inşallah o günler de gelir. Çok çoook tesekkür ederim cnm. Sen naptın ?? En yakın zamanda güzel haberlerini alırız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?