Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

çokkkkk teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sende inşallahhh bebişine kavuşursun canım

Eski raporun varsa 1000 lira indirim yapıyorlar canım bizde öyle yaptirdik
Eski rapor derken nasıl oluyor, şöyle benim 2 tane raporlu yaptırmıştım elimde 1 tane daha raporum var fakat yeni yönetmiliğe göre yaşdan dolayı yararlanamadım. Oraya götürdüğümde indirim olurmu ki?
CANIM BEN SÜLEYMANİYE HASTANESİNDEN ÇIKARDIM 1,5 AY KADAR SÜRDÜ MEMORİALDE 1000TL İNDİRİM OLUYOR RAPORUN OLURSA
Raporun geçerliliği olması şartmı? benim geçmiş raporum var bilginiz varmı?

Evet canım eski rapor geçiyor yani benim önceki rapor idi sen bi hastaneyi ara muhasebeyle görüş

TAM BİLMİYORUM CANIM BENDE İLK KEZ ALDIM RAPORU MAYISTA DAHA HİÇ KULLANMADIM KISMETSE TEMMUZDA İNŞALLAH BAŞLICAM ORDA KULLANICAM

Arkadaşlar raporu devlet hastanesinden mi aldınız rapor almak için hangi şartları taşımak lazim

Evet canım eski rapor geçiyor yani benim önceki rapor idi sen bi hastaneyi ara muhasebeyle görüş
Henüz görüşmeye gitmedik, gidince sorarım , yaş sınırına takıldığımdan dolayı son raporum geçersizdi, o yüzden indirim yaparlarmı bilmem..çok teşekkürler yardımlarına..
TAM BİLMİYORUM CANIM BENDE İLK KEZ ALDIM RAPORU MAYISTA DAHA HİÇ KULLANMADIM KISMETSE TEMMUZDA İNŞALLAH BAŞLICAM ORDA KULLANICAM
Anladım canım, aklımda bulunsun sorayım mutlaka..çok teşekkürler..

Amiin bitanem Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Aslında ilaçlarını da bi doktora yazdırsan daha ucuza geliyo canım rapor ilaçlar için de geçerli çünkü

CANIM BEN RAPORU ALDIM İLAÇLARI 3 GÜN İÇİNDE YAZDIRMAN GEREK DEDİLER O ZAMAN BİLMİYORDUM DAHA NERDE YAPTIRACAĞIMADA KARAR VERMEMİŞTİM O YÜZDEN İLAÇLARI ALAMIYORUM GALİBA

umarım her şey yolunda gider tek arter sorunum var
O nasıl birsey canım çok önemli mi??
Bu gün kan testi vericem umutsuzum belim ağrıyor adet olacakmış gibi dua edin benim için lütfen arkadaşlar
Canım adet ağrıları 1 ay sürüyor zaten inşallah hayırlısıyla bebişin ağrılarıdır. Dualarımızdasın güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…