- 25 Ekim 2013
- 511
- 217
- 73
çokkkkk teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim hepimizin yardımcısı olsun sende inşallahhh bebişine kavuşursun canımInan bende cok istedim cunku teshisi o koydu bana saglik olsun yetmedi gucum gonlum orda kaldi ama olsun tedavim icin gidicem simdi kavusucam :) benim sag tupum kapali cikti ve ikinci denemem olacagi icin rahim filmi istendi bide sivi gormustu muayenede kahraman hocam cektirdik kapali cikti dediler emin olmamiz lazim sonrasi iste buldum baska dok oldum hic biseyim yokmus tupler acik rahim yumurtalar temiz bi gobek deligimde kesik vardi bide histeroskopi yapmis dok alttan rahim yolumu genisletmis darmis biraz o gun ciktim geldim eve 3 4 gun zordu yururken karnim gerildi bide kanamam oldu simdi cok cok iyiyim 1 ay sonrada baslayin dediler tedaviye islem cok olmadigi icin bayram sonrasi ins memorialdeyim Allahim seninde yardimcin olsun
Eski rapor derken nasıl oluyor, şöyle benim 2 tane raporlu yaptırmıştım elimde 1 tane daha raporum var fakat yeni yönetmiliğe göre yaşdan dolayı yararlanamadım. Oraya götürdüğümde indirim olurmu ki?Eski raporun varsa 1000 lira indirim yapıyorlar canım bizde öyle yaptirdik
Raporun geçerliliği olması şartmı? benim geçmiş raporum var bilginiz varmı?CANIM BEN SÜLEYMANİYE HASTANESİNDEN ÇIKARDIM 1,5 AY KADAR SÜRDÜ MEMORİALDE 1000TL İNDİRİM OLUYOR RAPORUN OLURSA
Evet canım eski rapor geçiyor yani benim önceki rapor idi sen bi hastaneyi ara muhasebeyle görüşEski rapor derken nasıl oluyor, şöyle benim 2 tane raporlu yaptırmıştım elimde 1 tane daha raporum var fakat yeni yönetmiliğe göre yaşdan dolayı yararlanamadım. Oraya götürdüğümde indirim olurmu ki?
Raporun geçerliliği olması şartmı? benim geçmiş raporum var bilginiz varmı?
Eski rapor derken nasıl oluyor, şöyle benim 2 tane raporlu yaptırmıştım elimde 1 tane daha raporum var fakat yeni yönetmiliğe göre yaşdan dolayı yararlanamadım. Oraya götürdüğümde indirim olurmu ki?
Raporun geçerliliği olması şartmı? benim geçmiş raporum var bilginiz varmı?
Aslında ilaçlarını da bi doktora yazdırsan daha ucuza geliyo canım rapor ilaçlar için de geçerli çünküTAM BİLMİYORUM CANIM BENDE İLK KEZ ALDIM RAPORU MAYISTA DAHA HİÇ KULLANMADIM KISMETSE TEMMUZDA İNŞALLAH BAŞLICAM ORDA KULLANICAM
Henüz görüşmeye gitmedik, gidince sorarım , yaş sınırına takıldığımdan dolayı son raporum geçersizdi, o yüzden indirim yaparlarmı bilmem..çok teşekkürler yardımlarına..Evet canım eski rapor geçiyor yani benim önceki rapor idi sen bi hastaneyi ara muhasebeyle görüş
Anladım canım, aklımda bulunsun sorayım mutlaka..çok teşekkürler..TAM BİLMİYORUM CANIM BENDE İLK KEZ ALDIM RAPORU MAYISTA DAHA HİÇ KULLANMADIM KISMETSE TEMMUZDA İNŞALLAH BAŞLICAM ORDA KULLANICAM
Ben üniversite hastanesinden aldım canım capadan almıştım şartlarla ilgili bir liste veriyorlar sana canımArkadaşlar raporu devlet hastanesinden mi aldınız rapor almak için hangi şartları taşımak lazim
Rapora başvururken muayene felan oluyor muyuz yoksa başka hastahanelerde gördüğümüz tedavileri belgelememiz yeterli miBen üniversite hastanesinden aldım canım capadan almıştım şartlarla ilgili bir liste veriyorlar sana canım
Muayene yaptılar beni o zaman 2012 de almıştım şimdi prosedür degistiyse bilemem canimRapora başvururken muayene felan oluyor muyuz yoksa başka hastahanelerde gördüğümüz tedavileri belgelememiz yeterli mi
Amiin bitanem Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinCANIM ÇOK SEVİNDİM HAYIRLISI İLE ANALI BABALI SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH
ÇOK SEVİNDİK RABBİM DEVAMINI GETİRSİN BEBİŞİN HAYIRLI OLSUN BİZEDE HAYIRLI EVLAT İÇİN DUA EDİN
Aslında ilaçlarını da bi doktora yazdırsan daha ucuza geliyo canım rapor ilaçlar için de geçerli çünkü
2000 lira civarı idi ama net rakamı hatırlamıyorum.Arkadaslar dondurulmus emb. Transfer Ucreti ne kadar, bilen varmi acaba?i
İnşallah pozitif olur sonuç canım. Dualarimiz senleBu gün kan testi vericem umutsuzum belim ağrıyor adet olacakmış gibi dua edin benim için lütfen arkadaşlar
Saol canım allah razı olsunİnşallah pozitif olur sonuç canım. Dualarimiz senle
O nasıl birsey canım çok önemli mi??umarım her şey yolunda gider tek arter sorunum var
Canım adet ağrıları 1 ay sürüyor zaten inşallah hayırlısıyla bebişin ağrılarıdır. Dualarımızdasın güzel haberlerini bekliyoruz inşallahBu gün kan testi vericem umutsuzum belim ağrıyor adet olacakmış gibi dua edin benim için lütfen arkadaşlar
İnşallah ama üstümde bir negatiflik var hayrolsunO nasıl birsey canım çok önemli mi??
Canım adet ağrıları 1 ay sürüyor zaten inşallah hayırlısıyla bebişin ağrılarıdır. Dualarımızdasın güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?