Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım testin silik falan değil :)) hayırlı olsunn çok sevindim. Değerin en az 150çıkar demedi deme:) Allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin.
Ay canım inşallah ya 2012 senesinden beri tedavilerdeyim inşallah zamanı gelmiştir bu defa sizlerde sağ salim yavrularinizi kucaginiza alın insallah

Yok canım sağlık ocağına verdim ya yarın cikiyomus ama idrarda pozitif gördüm heyecan yaptım akşam eşime soyliycem başka bi hastaneye vericem inşallah kısa sürede çıkar sonuc
Canım özel hastaneler 2 saate veriyo sonucu :) istersen gece 12 de yaptır full time çalışıyorlar. 40-60tl arası bir ücret istiyorlar. Gitmeden önce hem ne zaman çıkacağını hem fiyatını sorman iyi olur

İnşallah ama üstümde bir negatiflik var hayrolsun
kordan oluşurken olan bir aksaklık toplamda 3 damar olması lazım 2 si atardamar(arter) bir tanesi toplardamar(ven) bende bu damarlardan bir arter eksik. doktorum bebeğin kalbi için fetal eko istedi çocuk kardiyolojiden çektir dedi çektirdim uzman% 75 ini inceleyebildi o kısmı için iyi dedi %25 lik kısmı için yeterli pozisyon oluşmadığından bir şey söyleyemedi.bebek doğduktan 3 gün sonra bebek için bir eko daha çekilecek.tek arter kalp,böbrek rahatsızlığı ve down risklerini artırabiliyor çocuğun hacmi büyüdükçe giden kan akışı yetersiz olursa beslenme geriliği de oluşabiliyor temennim inşallah olmaz tabi bu da 28 inci haftadan sonra erken doğum riskini artırıyor ayrıca 2.sıkıntı plesanta rahmin önünde buna şimdilik takılmıyorum onunda riskleri var ama doktor 28-30 ncu haftaya kadar takiplerini yapacağız yukarı çıkabilir dedi.allaha dua ediyorum her şeyin yolunda gitmesi için allahım herkese hayırlısını versin ...labaratuarda başlayan tüp bebek serüvenimiz korkularımızla taki doğuma kadar sürecek yani hep diken üzerindeyiz...
O nasıl birsey canım çok önemli mi??

Canım adet ağrıları 1 ay sürüyor zaten inşallah hayırlısıyla bebişin ağrılarıdır. Dualarımızdasın güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

Canim inşallah bütün kötü olasiliklardan uzak sapasağlam gelsin kucağına inşallah evladin

Canım inşallah bişeycik olmadan sağ salim kucağına alacaksın yavrunu. Stresimiz hiç bitmiyor dediğin gibi. Napıcaz bilmiyorum böyle aylarca. Senin yine bişey kalmamış:) zor kısmı bitmiş inşallah sorunsuzca geçer bundan sonrası. Ben de daha 6 haftalığım kabızlık çekiorm bgn aşırı derece ıkınmak zorunda kaldım inşallah kötü bişey olmamıştır doktoruma danışacağım oysa ki meyve de yiyorm su da içiyorum beslenme alışkanlığı dışında ne yapılabilir sorucam. Sende olmuşmuydu ıkınma vs zarar verir mi bebeğe cnm

Amin canım inşallah Rabbim devamini nasip etsin sorunsuz bir şekilde isteyen özelliklede tedavilerde uğraşan herkese nasip etsin
aysena2286 çokkk sevindim,hayırlı olsun Hatırlarsan cumartesi bana olursa mucize olur demiştin ,Rabbim büyük mucizesi çok hamdolsun Allah tamamına erdirsin hepimizi inşallah :))

aysena2286 çokkk sevindim,hayırlı olsun Hatırlarsan cumartesi bana olursa mucize olur demiştin ,Rabbim büyük mucizesi çok hamdolsun Allah tamamına erdirsin hepimizi inşallah :))
Evet canım hatirlamaz miyim çok saol kan test i çıksın da ondan sonra inşallah seviniriz canım inşallah Rabbim hepimize de sağ salim kucagimiza almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…