Canım çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahGittim canım haberler güzel Allahım herkese nasip etsin inş:) sağlıkla kucağımıza da aldığımz günler gelir inşallah
Bu gün kan testi vericem umutsuzum belim ağrıyor adet olacakmış gibi dua edin benim için lütfen arkadaşlar
Gunaydin Arkadaslar,
Kisa bir suredir sitenizi takip ediyorum ve uye olmaya karar verdim.
Ben 45 yasindayim ve daha once normal yoldan hamile kaldim ve bir cocugum var. Artik yasim ilerledigi icin Tup bebek yapmayi dusunuyorum ve aranizda benim yasimda tup bebekle hamile kalaniniz varmi diye sormak istedim. Ben yurt disinda yasiyorum ve TR'de bir cok sitede farkli tup bebek merkezleri hakkinda bir cok yorumlar okudum. 3 ay sonra TR'e gelip tedaviye baslamak istiyorum.
Benim yas grubum icin yapilan tup bebek tedavilerinde en basarili Doktorlar/Merkezler hangileri bu konuda bir bilginiz var mi?
Cok Tesekkur ederim.
Çok tesekkür ederim canım inşallahhh amiin cümlemizeCanım çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Benden daha negatif olamassın canım havalardandır oİnşallah ama üstümde bir negatiflik var hayrolsun
Saat 2 gibi çıkar inşallah canım sağlık ocagina verdim biraz geç cikiyoBenden daha negatif olamassın canım havalardandır ogüzel olacak inşallah. Ne zaman belli olacak? Hayırlısı diyelim inşallah güzel haberlerle dönersin canım
Canım çıktı mı sonuç?Saat 2 gibi çıkar inşallah canım sağlık ocagina verdim biraz geç cikiyo
Canım çıktı mı sonuç?
Evet canım ya :)) o heycanı yeniden yaşıyorum sanki Allah herkese nasip etsin inşallahBiz daha sabırsızız :) İnşallah güzel haberlerle gelir inşallah
Sagol canim artik tedaviye basladigimda sorarim hastaneye2000 lira civarı idi ama net rakamı hatırlamıyorum.
Evet canım ya :)) o heycanı yeniden yaşıyorum sanki Allah herkese nasip etsin inşallah
Arkadaslar merak etmişsiniz hepiniz dende allah razı olsun kanı sağlık ocağına vermiştim çıkmadı ama idrar testinde silik çizgi çıktı acaba mi dedim
Yok canım sağlık ocağına verdim ya yarın cikiyomus ama idrarda pozitif gördüm heyecan yaptım akşam eşime soyliycem başka bi hastaneye vericem inşallah kısa sürede çıkar sonucDaha sonuç mu çıkmadı canım?
Yok canım sağlık ocağına verdim ya yarın cikiyomus ama idrarda pozitif gördüm heyecan yaptım akşam eşime soyliycem başka bi hastaneye vericem inşallah kısa sürede çıkar sonuc
Ay canım çok saol moral verdin zaten ilk 1 dakkada hemen çıktı yukleyebilirsem yukliycemCanım umutlandırmak gibi olmasın demeyeceğim çünkü ben 10 sene idrar testi yaptım hiç hayalet çizgi silik çizgi vs çıkmadı. Negatifse negatiftir idrar testi. Ama silikte olsa bir çizgi varsa sanıyorum ki Allahın izniyle evladın seninle
Benimde 8. gün idrarda çok çok silik bir çizgi çıkmıştı aynı gün kan verdim 21 çıktı :) 2 gün sonra tekrarladım 118, 2 gün sonra tekrar 395 :)
Allah tamamına erdirsin canım, kanda da gör inşallah pozitif sonucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?