Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Gunaydin Arkadaslar,
Kisa bir suredir sitenizi takip ediyorum ve uye olmaya karar verdim.
Ben 45 yasindayim ve daha once normal yoldan hamile kaldim ve bir cocugum var. Artik yasim ilerledigi icin Tup bebek yapmayi dusunuyorum ve aranizda benim yasimda tup bebekle hamile kalaniniz varmi diye sormak istedim. Ben yurt disinda yasiyorum ve TR'de bir cok sitede farkli tup bebek merkezleri hakkinda bir cok yorumlar okudum. 3 ay sonra TR'e gelip tedaviye baslamak istiyorum.
Benim yas grubum icin yapilan tup bebek tedavilerinde en basarili Doktorlar/Merkezler hangileri bu konuda bir bilginiz var mi?

Cok Tesekkur ederim.

Canım, memorial şişlinin laboratuvarı çok iyi olduğundan fark yaratacağını düşünüyorum senin durumun için. Fakat 40 yaşından sonra anne olma mücadelesi veren anne adaylarının topiği var oraya bakarsan yardımcı olurlar canım.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...nra-anne-olmaya-cabalayanlar-burayaaa.588029/

kızlar birşey danışacağım size..bir tüp bebek bir dondurulmuş embriyo tarnsferinden sonra şimdi üçüncü deneme için tekrardan yola devam diyeceğim. ağustos ayı adetimle tedaviye başlayacağım ama önceden bir görüşmeye gitmem şartmı memurum izin olayım sıkıntı o yüzden yıllık iznimi tedaviyle almayı düşünüyordum. rahim filmi çektiriyorum ve diğer tahlilleride kargoyla göndersem bir sıkıntı olurmu ..

Arkadaslar merak etmişsiniz hepiniz dende allah razı olsun kanı sağlık ocağına vermiştim çıkmadı ama idrar testinde silik çizgi çıktı acaba mi dedim

Yok canım sağlık ocağına verdim ya yarın cikiyomus ama idrarda pozitif gördüm heyecan yaptım akşam eşime soyliycem başka bi hastaneye vericem inşallah kısa sürede çıkar sonuc

Canım umutlandırmak gibi olmasın demeyeceğim çünkü ben 10 sene idrar testi yaptım hiç hayalet çizgi silik çizgi vs çıkmadı. Negatifse negatiftir idrar testi. Ama silikte olsa bir çizgi varsa sanıyorum ki Allahın izniyle evladın seninle

Benimde 8. gün idrarda çok çok silik bir çizgi çıkmıştı aynı gün kan verdim 21 çıktı :) 2 gün sonra tekrarladım 118, 2 gün sonra tekrar 395 :)

Allah tamamına erdirsin canım, kanda da gör inşallah pozitif sonucu

Ay canım çok saol moral verdin zaten ilk 1 dakkada hemen çıktı yukleyebilirsem yukliycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…