Canımm çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tamamına erdirsin inşallah darısı bizim başımızaKan degerim 10. Gün 231
Amin canım darısı tüm evlat isteyenlere inşallahCanımm çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tamamına erdirsin inşallah darısı bizim başımıza
Kan degerim 10. Gün 231
Çok sevindim canım. Katlansin her geçen gün :))))Kan degerim 10. Gün 231
Amin canım inşallah. Biraz kendinden bahseder misin. Sorun neydi,kaçıncı deneme,doktorun kimdi.... :)Amin canım darısı tüm evlat isteyenlere inşallah
Canim bizde sorun azosperm eşim ama banada rezerv az dediler 9 yumurta toplandı doktorum ayşe hanim ama sadece kere denk geldi 2 kerede sevinç hanim muayene etti transferi hande hanim yaptı ekip olarak çalıştıkları için tek doktor takip etmiyor bu bizim 4. Denememiz ilk 3unu Bahçeci umut ta yaptık 3 negatif aldım bu 4. De devisyirme kararı aldık umarım sonuna kadar gider de sağ salim kavusuruz yavrularimiza kisacasi böyle ama bizim mucadelemizde tek sorun bdbek değildi eşim olumlerden döndü bu tedavilerden önce 6 ay hastanede yattik ikimiz ama inşallah bu defa yuzumuz güler darısı tüm evlat hasreti cekenlere inşAmin canım inşallah. Biraz kendinden bahseder misin. Sorun neydi,kaçıncı deneme,doktorun kimdi.... :)
Canim cok saol inşallah çok destek oldunuz allah hepimize de evlatlarimizla güzel günler gostersin inşallahTebrikler takrardan :) Allah kucağına aldığın günleri de görmeyi nasip etsin inşallah
Canim bizde sorun azosperm eşim ama banada rezerv az dediler 9 yumurta toplandı doktorum ayşe hanim ama sadece kere denk geldi 2 kerede sevinç hanim muayene etti transferi hande hanim yaptı ekip olarak çalıştıkları için tek doktor takip etmiyor bu bizim 4. Denememiz ilk 3unu Bahçeci umut ta yaptık 3 negatif aldım bu 4. De devisyirme kararı aldık umarım sonuna kadar gider de sağ salim kavusuruz yavrularimiza kisacasi böyle ama bizim mucadelemizde tek sorun bdbek değildi eşim olumlerden döndü bu tedavilerden önce 6 ay hastanede yattik ikimiz ama inşallah bu defa yuzumuz güler darısı tüm evlat hasreti cekenlere inş
Gözün aydınnn çok sevindim, umarım rahatlamışsındır ama ne mümkün , sırada '. test telaşşı var :) Bende keseyi bekliyorum stres oldum acaba mı diye Sanırım doğana kadar durum BUKan degerim 10. Gün 231
Gözün aydınnn çok sevindim, umarım rahatlamışsındır ama ne mümkün , sırada '. test telaşşı var :) Bende keseyi bekliyorum stres oldum acaba mı diye Sanırım doğana kadar durum BU((
2 tane ama bana teki tuttu gibi geliyoAmin canım. Rabbim tamamına erdirsin ve kucağına almayı nasip etsin.tek embriyo mu konuldu
Aynen canım insan okudukça forumları stres oluyo inşallah devamı da gelir senin 2. Testin kaç çıktı canimGözün aydınnn çok sevindim, umarım rahatlamışsındır ama ne mümkün , sırada '. test telaşşı var :) Bende keseyi bekliyorum stres oldum acaba mı diye Sanırım doğana kadar durum BU((
Hayırlı olsun canım, Rabbim devamınıda getirsin, darısı bizlere olsun inşallah. 9 yumurta az sayılmaz ama yaşın kaç peki?hangi iğneleri kullandın öğrenebilirmiyim ? benimde 5. deneme olacak, şehir dışından geleceğiz ilk gideceğim yer arasında burası, artık daha çok kaygılı ve stresliyim, inşallah banada hamileyim demek nasip olur..Canim bizde sorun azosperm eşim ama banada rezerv az dediler 9 yumurta toplandı doktorum ayşe hanim ama sadece kere denk geldi 2 kerede sevinç hanim muayene etti transferi hande hanim yaptı ekip olarak çalıştıkları için tek doktor takip etmiyor bu bizim 4. Denememiz ilk 3unu Bahçeci umut ta yaptık 3 negatif aldım bu 4. De devisyirme kararı aldık umarım sonuna kadar gider de sağ salim kavusuruz yavrularimiza kisacasi böyle ama bizim mucadelemizde tek sorun bdbek değildi eşim olumlerden döndü bu tedavilerden önce 6 ay hastanede yattik ikimiz ama inşallah bu defa yuzumuz güler darısı tüm evlat hasreti cekenlere inş
Canim hayirli olsun rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin sorunsuz bir hamilelik gecir insallah darisi isteyen tum topik arkadaslarimiza olsunAynen canım insan okudukça forumları stres oluyo inşallah devamı da gelir senin 2. Testin kaç çıktı canim
İnsallah rabbim seninde yuzunu guldurur bende iki negatiften sonra acaba hamileyim diyebilecekmiyim ditordum rabbim ol diyince oluyo insallah zamani gelmistir senin icinde canimHayırlı olsun canım, Rabbim devamınıda getirsin, darısı bizlere olsun inşallah. 9 yumurta az sayılmaz ama yaşın kaç peki?hangi iğneleri kullandın öğrenebilirmiyim ? benimde 5. deneme olacak, şehir dışından geleceğiz ilk gideceğim yer arasında burası, artık daha çok kaygılı ve stresliyim, inşallah banada hamileyim demek nasip olur..
İnşallah arkadaşım, Allah razı olsun... Rabbim evlatlarınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..İnsallah rabbim seninde yuzunu guldurur bende iki negatiften sonra acaba hamileyim diyebilecekmiyim ditordum rabbim ol diyince oluyo insallah zamani gelmistir senin icinde canim
İkinci test 556 çıktı ,yani artış iyi ama sanki her an bişey olacak değer düşecek ya da kese görünmeyecek falan işte böyle karışık hissediyorum inşallah geçer :)Aynen canım insan okudukça forumları stres oluyo inşallah devamı da gelir senin 2. Testin kaç çıktı canim
29 canım gonalf ile cetrotide kullandım darısı inşallah sizlere canım yarın tekrar kan testi yaptircam katliyomu diye bakilacskmis inşallah oda iyi çıkar tüp bebek gerçekten çok stresli normal hamilelere göreHayırlı olsun canım, Rabbim devamınıda getirsin, darısı bizlere olsun inşallah. 9 yumurta az sayılmaz ama yaşın kaç peki?hangi iğneleri kullandın öğrenebilirmiyim ? benimde 5. deneme olacak, şehir dışından geleceğiz ilk gideceğim yer arasında burası, artık daha çok kaygılı ve stresliyim, inşallah banada hamileyim demek nasip olur..
Çok saol canım tşkler dediğin gibi Rabbim emek veren tüm kardeşlerimize de nasip etsin inşallah bizlerde sağlıklı hamilelikler geciririz insallahCanim hayirli olsun rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin sorunsuz bir hamilelik gecir insallah darisi isteyen tum topik arkadaslarimiza olsun
Maşallah subhanallah canım korkma artık ben de atlatayim da yarını inşallah devami da güzel gecerİkinci test 556 çıktı ,yani artış iyi ama sanki her an bişey olacak değer düşecek ya da kese görünmeyecek falan işte böyle karışık hissediyorum inşallah geçer :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?