Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İş yerine geldim hemen sayfayı açtım neler yazılmış diye, ben de çok heyecanlıyım hadi bakalım inşallah sağlıkla

Gözün aydın cnm o transfer saatiyle bile alakalı olabiliyor. 2 gün ara ile olan takip önemli içini ferah tut bizede umut oldun ay alalhim bize de nasip etsin bnde hiç belirti yok kızlar korkuyorum içten içe

Ayy gözün aydın olsun inşallah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin Yaradan Allahım değerin güzel canım gün gün artacak değerin benim ilk gebelikte 100 dü 2 gün sonra 300 küsürlerdeydi cumartesi günü yine isterler belki artışa bakarlar

Gözün aydın cnm o transfer saatiyle bile alakalı olabiliyor. 2 gün ara ile olan takip önemli içini ferah tut bizede umut oldun ay alalhim bize de nasip etsin bnde hiç belirti yok kızlar korkuyorum içten içe
Sagolasin arkadaşım inşallah gözümüz aymistir . Bakalım cumartesi nasıl olacak . İçim de sabah dediğim gibi sevinç korku ümit hepsi bir arada

İnşallah sonu güzel olur arkadaşım
Rabbım hepimize nasip etsin
İnşallah sağ ve sağlıklı şekilde kucağımıza alırız

Canımm hayırlı olsun çok güzel benim kızımda 53’dü 9. Gün değerim:) sağlıkla kavuşun inşallah darısı başımıza

Amin canım inşallah sabahtan beri haberini bekliyorum görünce pozitif olduğunu duygulandım mercimek artık sana ve Allah'a emanet
İnşallah canım inşallah, emin ol hepimiz aynıyız inşallah hepimiz kucağımıza alırız. Rabbim bizleri imtihan etmesin

İnşallah canım inşallah, emin ol hepimiz aynıyız inşallah hepimiz kucağımıza alırız. Rabbim bizleri imtihan etmesin
Amin kuzum inşallah hepimiz pozitif heberini alırız Rabbim bu yolda yürüyenlerin muradını versin sağlıklı bir evlat olsun sana inşallah

Nefesimi tutarak okudum yazılanları okudukça gözlerimden pıt pıt yaşlar döküldü çok sevindim cidden rabbim hepimize güzel sonuclar nasip edip sağ salim kucağımıza almayı nasip eder inşallah ayyy sıra Mutlu1anne en yakın sen varsın dimi? Hadi gelsin güzel haberler inşallah

Evett sıra bende ama bende hiç belirti yok biraz umutsuzum korku var baya

Bende de hiç belirti yok sadece ayın 5 i regl başlangıcı olması lazımdı ilaçlardan olmadım herhalde senden farklı değilim
Benim regl 9 unda tarihi . Benim erken olmuş herhalde transferim . Bende de belirti yok ana arkadaş istifra filan ediyordu ama aslında o daha erken , Allah biliyor sabah kendimi zorla öö yaptırmaya çalıştım acaba varmidir diye ama yok birsey . İlk gün belim sırtım karnim çok ağrıdı ama belim hep ağrıyor. Dubalac verdiler gaz sancısı gibi idi

Ben orada tüp bebek tedavisi gördüm. İlk transferim negatif… 2 nisanda 2. Transferim oldu. İnşallah bu defa pozitifi görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…