- 8 Ekim 2022
- 729
- 560
- 33
İnşallah bu sefer pozitif olurBen orada tüp bebek tedavisi gördüm. İlk transferim negatif… 2 nisanda 2. Transferim oldu. İnşallah bu defa pozitifi görürüm
Hayır bir şey demedilerİnşallah bu sefer pozitif olurilki neden tutmadığını öğrenebildiniz mi?
Peki hangi doktor ile görüşüyordunuz? Tabi öncesi sonrası detaylar vardır ama bize iletmemis olabiliyorlarHayır bir şey demediler5ab kaliteydi gayet iyiydi aslında ama bir yorumda bulunmadılar belki ilaç dozu arttırırız demişlerdi. Onu da ben hatırlattım 25 ten 50 ye çıktım progestanda
Prof. Semra kahraman ama başka doktorlar ilgileniyordu. Gönül hanım bakıyordu bana mesela ilk transferimi o yapmıştı 2. Transferimi Yücel Bey yaptı. :)Peki hangi doktor ile görüşüyordunuz? Tabi öncesi sonrası detaylar vardır ama bize iletmemis olabiliyorlar
Tabi önemli canım bel ilkinde kullanmadım sadece crinone jel ile folik asit kullandım kanama alanı oldu bozulmaya gelmiş rahim içi kanamam da vardı beril hanım 2 ampul birden vurdur proluton depotu dedi sonra kanama kesildi hemen o kanamayı engelliyor vucut salgılamadığı için mecbur biz takviye ediyoruzProgestanin dozu bu kdr önemli mi ? Tutmama nedeni için ? Bilmediğim den soruyorum da
1 hafta önce transfer oldum canım 22.000 tl ödedim. 3 embriyom kalmıştı onlar içinde 1 yıllık saklama ücreti 100 usdMerhaba kızlar birşey merak ediyorum Memorial da şuan dondurulmuş embriyo transfer ücreti nekadar bilgisi olan varmı?
Hcg 5000 geçince görünür canımTransfer sonrası 13. Gün kızlar gebelik kesesi karından ne zaman görünür?
Pazarlık yapmadınız mı canım siz1 hafta önce transfer oldum canım 22.000 tl ödedim. 3 embriyom kalmıştı onlar içinde 1 yıllık saklama ücreti 100 usd
26.000 TL paket fiyatı ödedik ama eşim için alinan spermiyogram testi 562 TL, anti hiv ve anti hcg testi için başka yerden yaptırdım1 hafta önce transfer oldum canım 22.000 tl ödedim. 3 embriyom kalmıştı onlar içinde 1 yıllık saklama ücreti 100 usd
Yok canım herhangi bir şey demedik zaten bankodan aldılar ödemeyi menekşeylede konuşmadık hiç. Pazarlık yapılıyor muydu ya ben hiç indirmezler diye düşünmedim bilePazarlık yapmadınız mı canım siz
1 hafta önce transfer oldum canım 22.000 tl ödedim. 3 embriyom kalmıştı onlar içinde 1 yıllık saklama ücreti 100 usd
Ben burda okumuştum eşime dedim gidince kesinlikle pazarlık yapıyoruz diye banko da ücreti alırken eşim kimle pazarlık yapıyoruz sizle mi yoksa dedi güldüler menekşe hanımla bir konuşun dedi 20500 ödedikYok canım herhangi bir şey demedik zaten bankodan aldılar ödemeyi menekşeylede konuşmadık hiç. Pazarlık yapılıyor muydu ya ben hiç indirmezler diye düşünmedim bile
Senin 5 yıllık olabilir mi canım?Kızlar ben bı tüp için 4500 TL ödedim. 1 yıllık saklama ücreti siz bana göre çok düşük ücret vermişsiniz ? İndirim istedim Menekşe hanımdan yapmadı
Yaa hiç aklımıza gelmedi valla burda da görmemiştim. Neyse artık olan olduBen burda okumuştum eşime dedim gidince kesinlikle pazarlık yapıyoruz diye banko da ücreti alırken eşim kimle pazarlık yapıyoruz sizle mi yoksa dedi güldüler menekşe hanımla bir konuşun dedi 20500 ödedik
Senin 5 yıllık olabilir mi canım?
Kaç embriyon var ki?Yok cnm 1yillik ödedik
Paket fiyatı olarak mi 20500 odediniz paket olarakBen burda okumuştum eşime dedim gidince kesinlikle pazarlık yapıyoruz diye banko da ücreti alırken eşim kimle pazarlık yapıyoruz sizle mi yoksa dedi güldüler menekşe hanımla bir konuşun dedi 20500 ödedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?