- 8 Ekim 2022
- 729
- 560
- 33
Aaa iyi bari normal demek kiİlk transferimde olmuştu canım bunda olmadı ama ilkinde olmuştu.
Ben ısrar ettim Yücel beye iğne kullanacağım, umarım sorun olmazİnşallah pozitif olsun sağlıklı ilerlesin de razıyım birde sana bir şey soracam bugün unuttum Yücel hocaya sormayı bu testte kan pıhtılaşması var mı önceki gebeliği takip eden doktor var demişti o zaman iğne kullanmıştım
Bende söyledim bu değere göre kullanmanız gerekmez dediler bakalım bir sonuç belli olsun da ona göre hareket edecem senin pozitifti demi sonucunBen ısrar ettim Yücel beye iğne kullanacağım, umarım sorun olmaz
Tüp bebek yaptırdığım yer bana da kan sulandırıcı iğne ya da ilaca gerek yok dediler ama benim içim hiç rahat değil, sonrasında 3 doktora sordum kan sulandırıcı iğne kullanmalısın dediler, 0.4 oksapar başladım dün inşallah hayırlısı olur bir sorun olmaz umarımBende söyledim bu değere göre kullanmanız gerekmez dediler bakalım bir sonuç belli olsun da ona göre hareket edecem senin pozitifti demi sonucun
Çok şükür şimdilik pozitif takipteyiz umarım sağlıklı hayırlı bir şekilde devam eder gebeliğim, öncesinde 3 kez düşük yapınca benim için çok kolay geçmiyor süreçTüp bebek yaptırdığım yer bana da kan sulandırıcı iğne ya da ilaca gerek yok dediler ama benim içim hiç rahat değil, sonrasında 3 doktora sordum kan sulandırıcı iğne kullanmalısın dediler, 0.4 oksapar başladım dün inşallah hayırlısı olur bir sorun olmaz umarım
İnşallahh sağ salim kucağına almayı nasip etsin Allah'ım kanaman falan olursa bırakıp tekrar kullanabirsin ben 16. Haftada başlamıştım kullanmaya ilk başta çok doktor değiştirdim içime sinmediler en son gittiğim doktora sordum kullanacaksın deyince rapor çıkartıp kullanmaya başladım yani bir zararı olmaz şuan kaç haftalıkÇok şükür şimdilik pozitif takipteyiz umarım sağlıklı hayırlı bir şekilde devam eder gebeliğim, öncesinde 3 kez düşük yapınca benim için çok kolay geçmiyor süreç
Çok şükür iyiyim dün az biraz leke geldi ama bugün birsey yok . Ama ben dünden beri ağlıyorum niye ağlıyorum onu da bilmiyorum. Perşembe yaklaştı diye heyecan ,stres mi yaptım bilmiyorum .Busra2015 nasıl oldun? Merak ettim seni.
Yüksek ihtimal hormonlar ile alakalı olabilir bu ruh hali durumu.. çünkü bende bir gün agresif bir gün pozitif oluyorum. Yüksek ihtimal stres olabilir gün geçtikçe bende işten dışı geriliyorumÇok şükür iyiyim dün az biraz leke geldi ama bugün birsey yok . Ama ben dünden beri ağlıyorum niye ağlıyorum onu da bilmiyorum. Perşembe yaklaştı diye heyecan ,stres mi yaptım bilmiyorum .
Daha keseyi görmedik, transfer sonrası 12 gün günler geçmek bilmiyor sanki, iki gündür kullanıyorumİnşallahh sağ salim kucağına almayı nasip etsin Allah'ım kanaman falan olursa bırakıp tekrar kullanabirsin ben 16. Haftada başlamıştım kullanmaya ilk başta çok doktor değiştirdim içime sinmediler en son gittiğim doktora sordum kullanacaksın deyince rapor çıkartıp kullanmaya başladım yani bir zararı olmaz şuan kaç haftalık
İlk ya biraz daha heyecanlı oluyordur benim 2.olunca biraz heyecan var ama ilk gibi değil zaten kızla günüm geçiyor durmuyor onun ihtiyacı yemek falan zar zor dinleniyorumDaha keseyi görmedik, transfer sonrası 12 gün günler geçmek bilmiyor sanki, iki gündür kullanıyorum
İlki de tüp bebekmiydiİlk ya biraz daha heyecanlı oluyordur benim 2.olunca biraz heyecan var ama ilk gibi değil zaten kızla günüm geçiyor durmuyor onun ihtiyacı yemek falan zar zor dinleniyorum
Evet canım inşallah bu da pozitif olur daha 2.gündeyimİlki de tüp bebekmiydi
İnşallah aminnnnn. Bende gerseye ağlıyorum normalde hiç sevmem aglmayi ama herseye ağlıyorum. Kızım plan yapıyor kardeşin olursa şunu alicam vs diye sonra diyor ya gecen ki gibi olursa başlıyorum aglmaya . aslında çocuk masumane hayal kuruyorYüksek ihtimal hormonlar ile alakalı olabilir bu ruh hali durumu.. çünkü bende bir gün agresif bir gün pozitif oluyorum. Yüksek ihtimal stres olabilir gün geçtikçe bende işten dışı geriliyoruminşallah yarın guzel haberini alacağız
Çok stresliyim . İnşallah tutunmuslardirBusra2015 canımm nasıl oldun? yarın kaç gibi gideceksin bize güzel sonuçlarını hemen at olur mu?
Çok normal be canım. İlaçlarında etkisiyle çok duygusalız ama kütfen elini karnına koy bebeğini sev okşa dua oku inan bana nasıl iyi gelecek kızını öp kokla uyu uyan ve güzel haberi alalım.Çok stresliyim . İnşallah tutunmuslardiryarın 9 gibi kızımı okula bıraktıktan sonra hastaneye gidecem ,hatta eşime sen bizi götür diyorum sanki araç bile kullanamayacam ,niye böyle yapıyorum bilmiyorum da
İnşallah arkadaşım inşallah Rabbım hepimizin yüzünü güldürsünÇok normal be canım. İlaçlarında etkisiyle çok duygusalız ama kütfen elini karnına koy bebeğini sev okşa dua oku inan bana nasıl iyi gelecek kızını öp kokla uyu uyan ve güzel haberi alalım.
Olmazsa da napalım Rabbimden çok şükür Allah evlatlarımıza uzun ömür versin dicez ve devam edicez bida denicez.
Ama sen güzel olduğuna yavrunun seninle olduğuna inan belkide bu duygusallık genelik hormonundandır:)
Canımm paylaşıyoruz heyecanını yanındayız her şeyin hayırlısı sağlıklısı doğrusu olsun. Hemen yaz bize tamam mı hemen:) heyecandan unutma bizi:)Günaydın arkadaşlar kan verdim, heyecan ,sevinç,stres,korku hepsi bir arada bekliyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?