Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben ısrar ettim Yücel beye iğne kullanacağım, umarım sorun olmaz

Bende söyledim bu değere göre kullanmanız gerekmez dediler bakalım bir sonuç belli olsun da ona göre hareket edecem senin pozitifti demi sonucun
Tüp bebek yaptırdığım yer bana da kan sulandırıcı iğne ya da ilaca gerek yok dediler ama benim içim hiç rahat değil, sonrasında 3 doktora sordum kan sulandırıcı iğne kullanmalısın dediler, 0.4 oksapar başladım dün inşallah hayırlısı olur bir sorun olmaz umarım

Çok şükür şimdilik pozitif takipteyiz umarım sağlıklı hayırlı bir şekilde devam eder gebeliğim, öncesinde 3 kez düşük yapınca benim için çok kolay geçmiyor süreç

Çok şükür şimdilik pozitif takipteyiz umarım sağlıklı hayırlı bir şekilde devam eder gebeliğim, öncesinde 3 kez düşük yapınca benim için çok kolay geçmiyor süreç
İnşallahh sağ salim kucağına almayı nasip etsin Allah'ım kanaman falan olursa bırakıp tekrar kullanabirsin ben 16. Haftada başlamıştım kullanmaya ilk başta çok doktor değiştirdim içime sinmediler en son gittiğim doktora sordum kullanacaksın deyince rapor çıkartıp kullanmaya başladım yani bir zararı olmaz şuan kaç haftalık

Çok şükür iyiyim dün az biraz leke geldi ama bugün birsey yok . Ama ben dünden beri ağlıyorum niye ağlıyorum onu da bilmiyorum. Perşembe yaklaştı diye heyecan ,stres mi yaptım bilmiyorum .
Yüksek ihtimal hormonlar ile alakalı olabilir bu ruh hali durumu.. çünkü bende bir gün agresif bir gün pozitif oluyorum. Yüksek ihtimal stres olabilir gün geçtikçe bende işten dışı geriliyorum inşallah yarın guzel haberini alacağız

Daha keseyi görmedik, transfer sonrası 12 gün günler geçmek bilmiyor sanki, iki gündür kullanıyorum

Daha keseyi görmedik, transfer sonrası 12 gün günler geçmek bilmiyor sanki, iki gündür kullanıyorum
İlk ya biraz daha heyecanlı oluyordur benim 2.olunca biraz heyecan var ama ilk gibi değil zaten kızla günüm geçiyor durmuyor onun ihtiyacı yemek falan zar zor dinleniyorum

İnşallah aminnnnn. Bende gerseye ağlıyorum normalde hiç sevmem aglmayi ama herseye ağlıyorum. Kızım plan yapıyor kardeşin olursa şunu alicam vs diye sonra diyor ya gecen ki gibi olursa başlıyorum aglmaya . aslında çocuk masumane hayal kuruyor

Busra2015 canımm nasıl oldun? yarın kaç gibi gideceksin bize güzel sonuçlarını hemen at olur mu?
Çok stresliyim . İnşallah tutunmuslardir yarın 9 gibi kızımı okula bıraktıktan sonra hastaneye gidecem ,hatta eşime sen bizi götür diyorum sanki araç bile kullanamayacam ,niye böyle yapıyorum bilmiyorum da

Çok normal be canım. İlaçlarında etkisiyle çok duygusalız ama kütfen elini karnına koy bebeğini sev okşa dua oku inan bana nasıl iyi gelecek kızını öp kokla uyu uyan ve güzel haberi alalım.
Olmazsa da napalım Rabbimden çok şükür Allah evlatlarımıza uzun ömür versin dicez ve devam edicez bida denicez.
Ama sen güzel olduğuna yavrunun seninle olduğuna inan belkide bu duygusallık genelik hormonundandır:)

İnşallah arkadaşım inşallah Rabbım hepimizin yüzünü güldürsün Rabbım emeklerimizi zayi etmeyecektir. Rabbim inşallah bizlere de nasip etsin Ben ilk kızım da o zaman Ayşe karahasanoglu idi doktorum o kadar memnundum ki abla anne arkadaş gibi idi devamlı yazar sorardım, teselli ederdi. Memorial a ilk gittik odasina girdik ve ilk kez tedirgin korkak degildim icimden olacak benim cocugum demistim pembe bulutlarda cikmistim oysa ben bursa da kaç dr a gitmiştim ama elektrik alamamistim. Ama kasımda desen öyle şimdi desen öyle hemşire hattından hariç muhattap yok . Gercekten çok zor bir süreç bence destek olmalılar diye düşünüyorum.

Günaydın arkadaşlar kan verdim, heyecan ,sevinç,stres,korku hepsi bir arada bekliyorum bakalım
Canımm paylaşıyoruz heyecanını yanındayız her şeyin hayırlısı sağlıklısı doğrusu olsun. Hemen yaz bize tamam mı hemen:) heyecandan unutma bizi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…