Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Çok şükür arkadaşım gözün aydın olsun. Çok güzel. İnşallah Rabbım kucağına almayı nasip etsin

41 kere maşallah Mutlu1anne ve Busra2015 rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin valla çok sevindim darısı biz bekleyenlerin başına yarın ilk testi vereceğim ve bugün gerginliğimi frenlemekte zorlanıyorum hayırlısı inşallah

Bnde pazartesi Allahım bizede güzel haberleri paylaşmayı nasip etsin . Benim de bugün sağ tarafıma batma şeklinde 3-4 kez ağrı oldu hayır olsun inşallah gebeler bizede bol.dua edinnn

Bnde pazartesi Allahım bizede güzel haberleri paylaşmayı nasip etsin . Benim de bugün sağ tarafıma batma şeklinde 3-4 kez ağrı oldu hayır olsun inşallah gebeler bizede bol.dua edinnn
Fndp sende ilk testini pazartesi vereceksin dimi?? Dün biraz daha rahattım ama son 1 gün kala insan geriliyormus.. bende hiçbir belirti de yok

Evet inşallah çok çok güzel sonuçlar alırız doğrudur Meryem süresi dinleyip rahatlıyorum sizde öyle yapın belirti olmaması gayet normalmiş dua edelim bizde arkadaşlar gibi güzel sonuçlarla mutlu olalım

Kızlarr süreci baştan beri biliyorsunuz ilk 5 gün sıfır belirti. Akşamına lutinus aparatına bulaşan pembe leke ile korkup tahlil verdim. Bu geceden beri reglide ne belirti yaşıyorsam aynı şiddette aynı şekilde yaşadım. Eksiği yok fazlası var. Sonra aparata leke geçen güne göre daha fazla geldi. Umudumu tamamen yitirmiştim ama çok şükür bugünümüze. Allahım sizlerden de güzel haberler almayı nasip etsin. Belim kasıklarım hala çok ağrıyo adet olcakmışım gibi:)

İkizizin sonucunu görünce ağladım Allah'ım İnşallah biz sonuç bekleyenlere de güzel haber almayı nasip etsin çok mutlu oldum ikinizin adına da Rabbim sağ salim kucağınıza almayı da nasip etsin siz sıranızı savdınız sıra bizlerde bugün benim 5.günüm ne bir belirti ne birşey var sizler dinleniyor musunuz ne yapıyorsunuz gününüz nasıl geçiyor

Daırıs başınıza inşallah kuzum sizdende güzel haberler alıcaz inanıyorum dua ediyorum. 7. Güne kadar sıfır belirtiydi bende . Dün gece işte aşırı regli şikaywtlerim başladı. Bugünde heran regli olscak gibiyim.
Ben hiç yatamadım biliyosun transferden sonraki gün kızım ameliyat oldu tüm gün hastanedeydim evde de oturdum uzandım yürüdüm. Bu bi hafta içinde 3 kere kızımı kontrole hastaneye götürdüm öecburen. Yani ystıp dinlenemedim çok maalesef

Kızlar yücel hocaya proluton depot iğneyi sordum lekelenmeler genelde önemli olmaz ama destek amaçlı 3 günde 1 yaptırabilirsiniz dedi. Bi özel hastanenin aciline gitsem yaparlar mı?

Kızlar yücel hocaya proluton depot iğneyi sordum lekelenmeler genelde önemli olmaz ama destek amaçlı 3 günde 1 yaptırabilirsiniz dedi. Bi özel hastanenin aciline gitsem yaparlar mı?
Reçeten yoksa vurmuyorlar diye biliyorum bana yapmamışlardı eczanede vuran varsa o şekil yaptır canım sen kanaman kesilene kadar vurul canım ne olur olmaz

İnşallah canım benim de dinlenmeye vaktim olmuyor kızdan dolayı eşim işe başladı yardımcı olacak kimsem de yok ağır bir şey kaldırmıyorum sadece bu kadar geri kalan bütün işlerimi yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…