Kalpten gitmez isem iyidirŞükür çok sevindimvalla elim telde bekliyordum sıra busradan güzel haber bekliyoruz
Kızlar sonucum 125 çıktı çok şükür bin şükür biraz sakinleşim yazıcam tekrar size sıca socağına haber vermek isteidm
Bnde pazartesi41 kere maşallahMutlu1anne ve Busra2015 rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin valla çok sevindim darısı biz bekleyenlerin başına yarın ilk testi vereceğim ve bugün gerginliğimi frenlemekte zorlanıyorum hayırlısı inşallah
Bnde pazartesiAllahım bizede güzel haberleri paylaşmayı nasip etsin . Benim de bugün sağ tarafıma batma şeklinde 3-4 kez ağrı oldu hayır olsun inşallah gebeler bizede bol.dua edinnn
Daırıs başınıza inşallah kuzum sizdende güzel haberler alıcaz inanıyorum dua ediyorum. 7. Güne kadar sıfır belirtiydi bende . Dün gece işte aşırı regli şikaywtlerim başladı. Bugünde heran regli olscak gibiyim.İkizizin sonucunu görünce ağladım Allah'ım İnşallah biz sonuç bekleyenlere de güzel haber almayı nasip etsin çok mutlu oldum ikinizin adına da Rabbim sağ salim kucağınıza almayı da nasip etsin siz sıranızı savdınız sıra bizlerde bugün benim 5.günüm ne bir belirti ne birşey var sizler dinleniyor musunuz ne yapıyorsunuz gününüz nasıl geçiyor
Reçeten yoksa vurmuyorlar diye biliyorum bana yapmamışlardı eczanede vuran varsa o şekil yaptır canım sen kanaman kesilene kadar vurul canım ne olur olmazKızlar yücel hocaya proluton depot iğneyi sordum lekelenmeler genelde önemli olmaz ama destek amaçlı 3 günde 1 yaptırabilirsiniz dedi. Bi özel hastanenin aciline gitsem yaparlar mı?
İnşallah canım benim de dinlenmeye vaktim olmuyor kızdan dolayı eşim işe başladı yardımcı olacak kimsem de yok ağır bir şey kaldırmıyorum sadece bu kadar geri kalan bütün işlerimi yapıyorumDaırıs başınıza inşallah kuzum sizdende güzel haberler alıcaz inanıyorum dua ediyorum. 7. Güne kadar sıfır belirtiydi bende . Dün gece işte aşırı regli şikaywtlerim başladı. Bugünde heran regli olscak gibiyim.
Ben hiç yatamadım biliyosun transferden sonraki gün kızım ameliyat oldu tüm gün hastanedeydim evde de oturdum uzandım yürüdüm. Bu bi hafta içinde 3 kere kızımı kontrole hastaneye götürdüm öecburen. Yani ystıp dinlenemedim çok maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?