Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Yaa du bakalım nette lekenme olur da yazıyor "Lekelenme olarak adlandırılan bu kanama özellikle embriyo transferinden sonraki 5-12 gün arasında gerçekleşir."

Yaa du bakalım nette lekenme olur da yazıyor "Lekelenme olarak adlandırılan bu kanama özellikle embriyo transferinden sonraki 5-12 gün arasında gerçekleşir."
Hayırlısı be arkadaşım bu saatten sonra değiştirebileceğim hiçbir şey yok 2-3 saate her şey belli olacak.

Merhaba hanimlar, 2019-2020 yillari arasinda burda cok aktiftim, ara ara girip bakiyorum.Besinci transferimde kizim oldu,cok zor surecler ama bebeginizi kucaginiza aldiginizda yasadiginiz tum olumsuzluklari unutuyorsunuz,dilerim Allah bu yolda kimsenin kucagini bos birakmasin.

Selamm seni çok iyi hatırlıyorum:) sen beni hatırladın mı bilmiyorum. Sağlıklı hayırlı uzun ömürler dilerim kızınla canım

10.30 gibi vercem kan ama benim ümidim iyice bitti lekelenmelerim arttı
Eğer sonucun artarsa proluton depot vurdur canım zaten hastaneye bildirdiğinde belki söylerler hemen kesiyor kanamayı benim ilk gebeliğim 6. Haftaya kadar kanamalı geçmişti sonra iğneyi vurdurunca kanama durdu ama içerde kanama alanı 10 haftaya kadar vardı onu da içerde bebek emiyormuş zaten sıkma canını herşey olacağına varır varsa yiyecek bir lokma ekmeği herşey bahane

Benimde kanamam olmuştu regli gibi hemde ama 11. Haftamda falan. Böyle test gününe yakın test gününde kanama olanı duymamıştım hiç. Her şeyin hayırlısı sonuç çıksın Yücel hocayla görüşücem hemen

Keşke alsaydın randevuyu acil den versen olmaz mı

Selamm seni çok iyi hatırlıyorum:) sen beni hatırladın mı bilmiyorum. Sağlıklı hayırlı uzun ömürler dilerim kızınla canım
Evet evet hatirladim, senin de pozitif olmus hayirli olsun,Lekelenmelerin icin de hic korkma,bebis kendine yer aciyor,insallah saglicakla kucagina alirsin

Günaydın arkadaşlar, bende kanımı verdim heyecan ile bekliyorum, akşam belki 10 kere kalktım sabah oldu diye . Rabbim inşallah yüzümüzü güldürsün inşallah

Bugün 2. Testi vercem ama çok ümidim yok canım hayırlısı olsun. Bildiğin regli ağrılarım var
İyide zaten regl agrilari olmasi cok normal.Ben kizimdan sonra dogal yolla hamile kaldim,hamile kaldigim ay bes gun suren regl benzeri kanamam oldu,regl agrisi da vardi ustelik.Yani bu durum seni yaniltmasin bebis sıkıca tutunuyordur

İyide zaten regl agrilari olmasi cok normal.Ben kizimdan sonra dogal yolla hamile kaldim,hamile kaldigim ay bes gun suren regl benzeri kanamam oldu,regl agrisi da vardi ustelik.Yani bu durum seni yaniltmasin bebis sıkıca tutunuyordur
İnşallah canım inşallah . Ne güzel 2 evlat sahibi oldun he tüp bebek sonrası doğal yolla hamile kalanda o kadar duyuyorum ki maşallah. Allah ikisinide sağlıklı uzun ömürler versin. Darısıbekleyen isteyen herkese olsun

Arkadaşlar bende verdim kanı. Allah hayra ulaştırsın inşallah Busra2015 canımm bugün erken bayram yapalım inşallah:) yarından itibarende diğer arkadaşlar inşallah bayram etsin
Aminnnnn inşallah bu bayram cifte bayram yaşayalım. Stresten başım çatlıyor, inşallah güzel sonuclar alicaz korku stres endişe ümit sevinc bütün duygularım karıştı birbirine

Ah canim ah ilk kizim hic kolay olmadi,bes deneme dile kolay, ustelik erken menepoz riskim vardi, Allah cok buyuk nasip ettimi her sekilde oluyor iste.Dilerim bu mubarek gunlerde bekleyen, isteyen herkesin kucagi dolsun,senin de guzel haberlerini alacagiz insallah,degerin guzelce katlanmistir,saglicakla evladini kucagina alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…