Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Geldi tabi gelmez mi :) uykularım kaçtı dış gebelik mi boş gebelik mi diye. Ama kan sonuçları önemliymiş bu noktada yani 2ye katlanıyorsa dış gebelik olamazmış öyle demişti hemşire bana :) Merak etme canım içini ferah tut Allahın izniyle keseni kalp atışlarını duy inşallah.

Belirti bende de yoktu zaten çok abartı belirtilere de inanmıyorum psikolojik gibi geliyor bana yani bukadar erken ne olabilir ki? Mide bulantıları bile 8. haftadan itibaren başlıyormuş ki herkes de olmuyor bende olmadı.

Arkadaşlar ödeme ne zaman yapılıyor. Opu sonrası mi transfer sonrasi mi
Canım Semra hocaya da muayene olmak istiyorsan randevunu 3 hafta önceden almaya çalış. Bulamazsın ona yoksa

Arkadaşlar ödeme ne zaman yapılıyor. Opu sonrası mi transfer sonrasi mi

Canım Semra hocaya da muayene olmak istiyorsan randevunu 3 hafta önceden almaya çalış. Bulamazsın ona yoksa
Çok haklısın ama eşimin izin tarihi belli değil, ne zaman çıkarsa o zaman arayabilirim hastaneyi.. bende şüpheliyim görüşme konusunda, daha önceden aldım randevuyu ama eşimin izni o zamana denk gelmedi iptal ettirdim, inşallah denk getirebiliriz.

Benim ilk kan 231 2 gün sonraki de 453 tam katlamamis mi canım tekrar yapma dediler ama ayin 8i gelse de gorsek bebisi

MERHABA KIZLAR BENDE POLİPİ ALDIRIDIM 2 GÜN RAPORLUYDUM BUGÜN İŞE BAŞLADIM BU ENGELİDE ATLATTIK ALLAH'ın İZNİYLE . BENİMDE SPERM AZ HAREKETLİLİK AZ MAİL ATMIŞTIM DÖNDÜ BANU HANIM MERAK EDİLECEK BİRŞEY YOK TAM TÜP BEBEK TABLOSU DEDİ BİZDE SEMRA HANIMLA BANU HANIMLA BİRLİKTE GÖRÜŞMÜŞTÜK TEK GÖRÜŞMÜYOR MU BİLEN VAR MI

Semra hanim tek gorusmuyor canim ekip isi diyorlar once dok sonra semra hanim goruyo hakkind a hayirlisi olsun insallah

Öl
Kızlar Merhaba benim bugün transferimin 7. Günü test günüme 2 gün var dayanamadim test yaptim ve sonucum 63.13 çıktı bi fikir verir misiniz

Cnm tebrik ederim Benimde 8.gün 61 çıktı dün 14.günüm 692 olmuştu seninde kaatlar inş..canım.Bende ilk denememi mrmorial de yaptım çok şükür ilk denemem de tuttu.Ayse hoca ve Aylin hoca ya sonsuz tşk ler.Rabbime de binlerce kez şükürler olsun.usg içinde 20 temmuza gün verdi şimdi sadece onu düşünüyorum inşallah hayırlısıyla kese ve kalp atışını da duyarız.Bide halsizliğim ve baş ağrım var sızlerdedee ilk haftada oluyırmuydu.

Ne güzel yaa insallah bizim de boyle katlar sonuc isteyen herkese versin insallah Rabbim.ultrasonu kac gün sonraya veriyorlar ki acaba

ne güzel yaa bu aralar herkes pozitif dua edin hayırlısı ilebizde bulalım inşallah canım
Insallah siz de pozitifi görürsünüz bizim de azospermi sayilir 4-5 sperm çıkıyordu milyon vs değil yani. Son gün tese olacakken sperm çıktı da tese olmadik umudunu yitirme korkma sakın eşimin 7. Denemesi bu

Pozitif haberleri alanları çok çok tebrik ediyorum, Allah keseleri görmeyi kalp atışlarını duymayı da nasip etsin inşallah annecikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…