Insallah siz de pozitifi görürsünüz bizim de azospermi sayilir 4-5 sperm çıkıyordu milyon vs değil yani. Son gün tese olacakken sperm çıktı da tese olmadik umudunu yitirme korkma sakın eşimin 7. Denemesi bu
2015 yılının bereketi bu okulda bir sürü arkadaşımda hamile bu yıl idarenin işi zor görünüyor
İnşallah siradaki pozitif haber sen olursun canim benim... dondurulmuş tedavisi senin de sanirim...ateş basması sinirlilik gerginlik oldu bende hala kullanıyorum ayaklarimin alti bile yanıyorKızlarrrr çok heyecanlı süreç ,biziM de ilaç tedavimız devam ediyor ,burda epey kişinin pozitif sonucunu görüp kendi sonucumda pozitif aldığımi hayal ettim , hayali bile çok güzeldi. .
Size birsey soracağım , tedavide estrofem kullandiginiz süreçte kendinizi ekstra sıcak hissediyormuydunuz,ateş basmalar oluyormuydu ?..
İnşallah siradaki pozitif haber sen olursun canim benim... dondurulmuş tedavisi senin de sanirim...ateş basması sinirlilik gerginlik oldu bende hala kullanıyorum ayaklarimin alti bile yanıyor
Aynen canım dondurulmuş tedavisi benim de. . Ayy hiç sorma ayaklarımin altından sanki ateş cikiyor, içimde soba kurulmuş gibi
Demek herkeste aynı sonuç oluyor,bende gariplik yok. .
Senin transferin oldu mu arkadaşım ?..
Kızlar bu glifor tablet hamilelik olusunca da kullanilmaya devam mi ediyor kullanan var mi yardim eder misiniz :-( kafama takıldı
Evet canım bende kullanıyorum.Değerine bakturdın mı kaç olmuşKızlar bu glifor tablet hamilelik olusunca da kullanilmaya devam mi ediyor kullanan var mi yardim eder misiniz :-( kafama takıldı
Baktirdim canim 148 den 386.6ya çıktı dünEvet canım bende kullanıyorum.Değerine bakturdın mı kaç olmuş
teşekkür ederim inşallah allahım herkesin dileklerini kabul etsin.canım inşallah Rabbim sizinde yavrularııza sizede sağlık versin hayırlı sağlıklı mutlu bir şekilde kucaklarınıza almayı nasip etsin
Selam canim ben ozellikle istemedim ekip drum yoktu semra hanima ve aylin hanima birlikte verdiler iyi de oldu sen de iste bence daha da rahatliyor insanArkadaslar merhaba, gunum yaklasiyor. Dondurulmus tedavisine basliycam. Size birsey danismak istiyorum. Ilk tedavimde Semra Hn a muayene olmadim ben. Sizce bu tedavimde Semra Hn inda gormesini istemelimiyim, yoksa gerek yok mu? Yada kismet olursa transferimi yapmasi icinmi Semra Hn i istemeliyim?
Arkadaslar merhaba, gunum yaklasiyor. Dondurulmus tedavisine basliycam. Size birsey danismak istiyorum. Ilk tedavimde Semra Hn a muayene olmadim ben. Sizce bu tedavimde Semra Hn inda gormesini istemelimiyim, yoksa gerek yok mu? Yada kismet olursa transferimi yapmasi icinmi Semra Hn i istemeliyim?
Selam canim ben ozellikle istemedim ekip drum yoktu semra hanima ve aylin hanima birlikte verdiler iyi de oldu sen de iste bence daha da rahatliyor insanArkadaslar merhaba, gunum yaklasiyor. Dondurulmus tedavisine basliycam. Size birsey danismak istiyorum. Ilk tedavimde Semra Hn a muayene olmadim ben. Sizce bu tedavimde Semra Hn inda gormesini istemelimiyim, yoksa gerek yok mu? Yada kismet olursa transferimi yapmasi icinmi Semra Hn i istemeliyim?
Arkadaslar merhaba, gunum yaklasiyor. Dondurulmus tedavisine basliycam. Size birsey danismak istiyorum. Ilk tedavimde Semra Hn a muayene olmadim ben. Sizce bu tedavimde Semra Hn inda gormesini istemelimiyim, yoksa gerek yok mu? Yada kismet olursa transferimi yapmasi icinmi Semra Hn i istemeliyim?
Sagol canim, randevu alirken soyliycem insallah musait olurda Semra hn ada gorunmus olurum. Insallah bu tedavim hayirla sonuclanir dua et olur mu? Sen hamilesin Allah kabul eder insallahSelam canim ben ozellikle istemedim ekip drum yoktu semra hanima ve aylin hanima birlikte verdiler iyi de oldu sen de iste bence daha da rahatliyor insan
Peki arkadaşım çalışıyormuydu semra hoca yani hasta muayene ediyormuydu çok merak ettim benimde Laparoskopi günümü belirliyecegiz haftaya adet olacagım da semra hoca dönüş yapacaktı aramadı daSemra hanım dün dönüş yaptı. Hastanede gördüm.
Insallah canim benim olacak benceSagol canim, randevu alirken soyliycem insallah musait olurda Semra hn ada gorunmus olurum. Insallah bu tedavim hayirla sonuclanir dua et olur mu? Sen hamilesin Allah kabul eder insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?