Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaslar bana dr. Konusunda yardimci olur musunuz? Pozitif, halden anlayan birdr tavsiye edebilir misiniz?

Bence kesinlikle ayse hanim cok pozitif ve guleryuzlu . Ayrica ilk gorusmede Semra hanimla da gorusmeyi talep edin bence.
Tesekkur ederim, insallah her ikiside randevu alacagim gun orda olur. Ilk tedavim degil canim, dondurulmusu deniycem simdi. Ilk gorusmede yani tedavimde Semra Hn i talep etmemistim, keske etseymisim..simdiki surecte vesile olur insallah hayirli sonuca.
Sen hangi asamadasin?

Benim drum hande hanimdi cok tatli bi dr bence ama sürekli Aylin hanima denk geldim o da cok tatliydi zaten dondurulmus tedavisinde dru 3 kez goruyorsun adetin ikinci gunu 12.gunu ve tranfer

Embriyolar iyiyse senin moralin iyiyse Allahim ol derse olur canim benim 3. Denememdi hic doğru dürüst yatmadim bu kez eşim kizdi abartma yat dedi yine de yatmadim olacağı varsa olur sikinti yapma sakin

Embriyolar iyiyse senin moralin iyiyse Allahim ol derse olur canim benim 3. Denememdi hic doğru dürüst yatmadim bu kez eşim kizdi abartma yat dedi yine de yatmadim olacağı varsa olur sikinti yapma sakin
Oyle canim hersey olacagina variyor, nasipte ne varsa onu gorucez.

Slm kızlar benim dr umda Ayşe hocaydı ama arada Aylin hoca yada denk geliyordum transfer günüm de aylin hocs vardı o yaptı çok şükür Şükürler olsun ilk denemem de hamile kaldım.17 haziran da saat 17 civarı benimle birlikye bekleyen 5..6 arkadaş vardı onları çok mersk ediyorum tuttumu diye.Burda larsa haber verseler sevşnirim..Çünkü hepsinin 3.4.7. Denemeleriydi benim ki sadece ilk denemeydi.

Masallah canim hayirli olsun. Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

Senle aramizda 6 gün var canim ben de 23unde oldu transfer. Benim de adet olacak gibi hafif karin agrim oluyo ozellikle aksamlari. Bir de goguslerim hafiften acimaya basladi

Benim göğüs agrım bayadır var,ama kasık ağrım bugün akşam başladı korkuyorum

Arkadaşlar gün içerisinde ben ısrarla sizlere soruyordum semra hoca döndümü izinden diye.bugün saat 17 gibi beni aradı hoca çok mutlu oldum.ve demişlerdiki beni daha önce hemşire hanım aradıgında hoca 7 sinde geliyor ve sizi arayacak diye gerçekten de tek kelimeyle helal olsun sözlerinde durdular ve aradılar.uzun lafın kısası arkadaşlar semra hoca bana 27 temmuz da Laparoskopi yapacak neolur dualarınızda unutmayın sol tüpü kapatacakmış iyi geceler iyi sahurlar...

hakkimiz da hayırlısı olsun canım. İnşallah her şey güzel olur ,insallah çekilen sıkıntılara değecek sonuç. Rabbim yardımcımız olsun.

BENCE ÇOK TAKILMAYIN ARKADAŞLAR BENİM ARKADASIM MEMORİALDA İLK DENEMESİNİ SEMRA HANIMLA YAPTI TRANSFER FALAN TUTMADI İKİNCİ DONDURULMUŞLARDAN YAPILDI HANDE HANIM YAPTI TUTTU RABBİM OL DEDİKTEN SONRA KAFANIZA TAKMAYIN BENCE

Kızlar bir şey soracağım şehir dışından gelenler için kontrollerini bulunduğu şehirde yaptırabiliyor mu? İğnelere başlandıktan sonraki kontrollerde bulunduğum şehirde bir doktora gidebilir miyim? duyan yada bileniniz var mı?

Ben Ankara'dan gidip geldim. Sadece bir takibim Ankara'da yapıldı onun dışında yaklaşık 6-7 kez İstanbul'a gidip geldim. Yumurta toplama ve transferler için tekrar gittim ve transferden 24 saat sonra araba ile Ankara'ya döndüm. Zor olmadı, İstanbul'da apart bir yerde kaldım hastaneye yakın.

Yapılabilir ama pek tavsiye edilmiyor.

Yapılabilir ama pek tavsiye edilmiyor.
Bu biraz da kişinin durumuna göre değişiyor aslında. Yumurtaları hızla gelişen biri 6-7 kez gitmek zorunda kalmaz belkide. Bazen hergün bile çağırabiliyorlar. Tamamen ilaçlara verilen tepkiye bağlı diye düşünüyorum. Herkesin hayırlısıyla güzel bir tedavi süreci ve sonunda boy boy sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatları olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…