- 29 Mart 2010
- 506
- 317
- 123
Benim aklıma hersey geliyo canım napicam bilmiyorum acaba boş kesemi acaba dış gebelikmi sizlerde de oldumu böyle düşünceler ayin 8de benimde randevu var inşallah kese ve kalp atışı duyulur birde bende hala bi belirti yok halsizlik dışındaBeni 7. hafta çağırmışlardı memorialden canım kalp atışı ve kese için. Kese 5-6. haftalarda da görünüyormuş ama kalp atışı 7. haftada görünüyormuş ikisini bir arada görmek için öyle çağırıyorlar. 21. gün ultrasonu deniyor adına
Korkma canim bende hala birti yok arama belirtiBenim aklıma hersey geliyo canım napicam bilmiyorum acaba boş kesemi acaba dış gebelikmi sizlerde de oldumu böyle düşünceler ayin 8de benimde randevu var inşallah kese ve kalp atışı duyulur birde bende hala bi belirti yok halsizlik dışında
Saol canım cevabın için herkes midem bulanıyor falan diyince bende de hiç bişey yok acaba diyorum birde bi sorum olacak kan testini sadece 2 defa yaptım acaba tekrar yaptirsamm mi bilemedim siz kaç defa yaptirdinizKorkma canim bende hala birti yok arama belirti
Gozunaydin canim bence degerin iyi insallah 2 gun sonra katlayarak devam eder. Masallah hayirli olsun diyim simdidenKızlar Merhaba benim bugün transferimin 7. Günü test günüme 2 gün var dayanamadim test yaptim ve sonucum 63.13 çıktı bi fikir verir misiniz
Cok sagol canim benimGozunaydin canim bence degerin iyi insallah 2 gun sonra katlayarak devam eder. Masallah hayirli olsun diyim simdidenguzel haberlerinin devamini bekliyoruz, sende dikkat et kendine bu surecte
Gozunaydin canim bence degerin iyi insallah 2 gun sonra katlayarak devam eder. Masallah hayirli olsun diyim simdidenguzel haberlerinin devamini bekliyoruz, sende dikkat et kendine bu surecte
Amin canim hayirlisi olsun hepimiz icin. Ilk denemem kimyasal olunca (degerim 15 ile baslayip 150 ye kadr cikmisti katlanarak) icimde bir korku var simdi. Acaba baska bir problemmi var diye ve bundada aynisini yasarim diye...evet cok istiyorum ama uzulmuyorum artik belkide kismetimde yoktur. Allah herseyi layikiyla bilendir nasip etmiyorsada vardir bir hayir diyorumDarisi basina insallah biz artik olmayacak imkansiz vs diyorduk bitmistik yani resmen bu sonuç gözlerimizi yasartti hala alıyoruz sevincten hepiniz ayni sonucu görün insallah
Hiç umutsuzluğa düşme benim esimde 4-5 tane sperAmin canim hayirlisi olsun hepimiz icin. Ilk denemem kimyasal olunca (degerim 15 ile baslayip 150 ye kadr cikmisti katlanarak) icimde bir korku var simdi. Acaba baska bir problemmi var diye ve bundada aynisini yasarim diye...evet cok istiyorum ama uzulmuyorum artik belkide kismetimde yoktur. Allah herseyi layikiyla bilendir nasip etmiyorsada vardir bir hayir diyorum
Saol canım cevabın için herkes midem bulanıyor falan diyince bende de hiç bişey yok acaba diyorum birde bi sorum olacak kan testini sadece 2 defa yaptım acaba tekrar yaptirsamm mi bilemedi m siz kaç defa yaptirdiniz[/bUOTE] bende iki kez kan verdim ucuncuyu doktor istemiyor zaten ne guzel mide bulantisiz guzel bir hamilelik geciriyoruz telasa gerek yok zor anne oluyoruz ama rabbim hamileligi kolay eyliyo bize canim darisi herkesin basina olsun
Maşallah, inşallah devamıda gelir, rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim toplamda 4 denemem var bende hep sıfır gördüm ilk denememde 4 almıştım sadece, yine negatif tabiki...bende kendimi iyice umutsuz vakaa olarak görüyorum. Kısmetse Semra hocayla görüşmeyi düşünüyorum, şehir dışından gelip gideceğiz.. Rabbim bizede nasip eder inşallah..Hiç umutsuzlanma senin kimyasal olduysa normali de olur ben bugüne kadar 0.001 den yüksek sonuç görmemiştim gözlerime inanamadım bugun dogru mu yanlis mi iyi mi kötü mü bilemedim hastaneyi de aradim hep mesguldu öyle işte biz epey umutsuz vakaydik ama pozitifi gördük şükürler olsun inşallah böyle de devam eder
Insallah canim benim cok sevindim senin adina. Herseyin yolunda devam etsin insallah. Pozitif sonucun mutlulugunu yasamak bambaska bisey Allah herkese nasip etsin. Tadini cikart bu mutlulugun annisHiç umutsuzlanma senin kimyasal olduysa normali de olur ben bugüne kadar 0.001 den yüksek sonuç görmemiştim gözlerime inanamadım bugun dogru mu yanlis mi iyi mi kötü mü bilemedim hastaneyi de aradim hep mesguldu öyle işte biz epey umutsuz vakaydik ama pozitifi gördük şükürler olsun inşallah böyle de devam eder
Memorial bu konuda çok iyi ben onu anladim baska yerde olusmayan emmbriyolar burada olustu pozitifi getirdi bize insallah hepinize getirsin Allahin izniyleMaşallah, inşallah devamıda gelir, rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benim toplamda 4 denemem var bende hep sıfır gördüm ilk denememde 4 almıştım sadece, yine negatif tabiki...bende kendimi iyice umutsuz vakaa olarak görüyorum. Kısmetse Semra hocayla görüşmeyi düşünüyorum, şehir dışından gelip gideceğiz.. Rabbim bizede nasip eder inşallah..
Canim maşallah Tebrikler hamilesinKızlar Merhaba benim bugün transferimin 7. Günü test günüme 2 gün var dayanamadim test yaptim ve sonucum 63.13 çıktı bi fikir verir misiniz
Canim bi kısmını tedaviye ilk başlayınca alıyorlar 1850 gibi bi rakam geri kalaninida yumurta toplama günü alıyorlarArkadaşlar ödeme ne zaman yapılıyor. Opu sonrası mi transfer sonrasi mi
Bende o yüzden gelmeyi istiyorum, bizde bulunamayan bir sebep var, embriyo oluşuyor ama tutunmuyor, bu konuda Semra hocanın çok iyi olduğunu duydum, bazı hastalar kolay hasta oluyor hemen ilk veya ikinci denemede hamile kalıyor. Ama bizim gibi negatifi fazla olan hastalarda Memorial ın başarı oranı yüksek olduğunu düşündüğümden ilk tercihim orası. İnşallah geleceğimiz zaman randevuda sorun yaşamazsak orada başlamayı istiyorum.Memorial bu konuda çok iyi ben onu anladim baska yerde olusmayan emmbriyolar burada olustu pozitifi getirdi bize insallah hepinize getirsin Allahin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?