Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benim esiminde 2milyon spermi var ama %65 inin morfolojisi bozuk.hızı da sıfır. Yeri geliyor arabalarda boğuluyor insan ama Benzer sorunlara sahip olup bebek sahibi olan kişilerin olumlu sonuçları umut oluyor insana. Rabbim anali babalı büyütsün oglunuzu. Darısı da en yakın zamanda bizlere inşallah.

inşallah en kısa zamanda yavrunuzu kucagınıza alırsınız yeterki sabredelim ve bolca dua edelim.

Merhaba oncelikle Allah evladiniza hayirli omurler versin benim sorum su esimin sperm sayisi 12 bin ve morfoloji bozuk yerinde hareketli cok fazla ilk bebek tedavimizde zor saglam buldular desem yeridir sizin kacinci denemenizde oldu ve cogaltmak saglikli sperm uretmek icin herhangi biseyler yaptiniz mi bide esinizde memorialdemi yani ordaki urolagami tedavi oldu cok sordum kusura bakmayin :)

Ankarada ki takibini yapacak yer yine Memorial hastanesi mi? nasıl oluyor öyle, yani toplama ve transferemi o zaman İstanbula mı gideceksin. Ben Bursada yaşıyorum ama Ankaralıyım, ailem Ankarada, bana en uygun nasıl olabilir diye meraktan soruyorum, çok teşekkürler..

estafurullah ne kusuru.capada androloji bölümünde esim gerekli bütün testleri yaptı(genetik testi vb) capada tedavi olmadık.capadaki testler maddi olarak cok isimize yaradı. bitakım bitkisel ilaclar kullandı fakat etkili olmadı.memorialdeki ürolog zaten pek etkili degil dedi.herhangi tedavi uygulanmadı direk tüp bebk tedavisine gecelim dedi. ve bizi tüp bebek bölümüne yönlendirdi..bizim ilk denememizdi.

[QU="nahre, post: 41557229, member: 501802"]Teşekkür ederim canım Allah razı olsun erzurumdan tedaviye gidiyor um burada hiçbir problem yok diye söylediler 2 yıl önceki rahim filmi ile tedavi yaptılar tekrar istemedi dr.semra hoca tekrar istedi zaten 2 yıl önceki rahim filmi nde iki tüp ucuna hafif genişleme var yazıyordu.şuanki filmdede sol tüp kapalı ama çekim esnasında açılmış sag tüpte girintili çıkıntılı bozukluk ve uçta genişlik var diye yazıyor muhtemelen Laparoskopi yapar lar diye düşünüyorum. Filmimi semra hocada görse çok iyi olurdu.[/QUOTE]
Anladim canim benim kapali cikti laparoskopi oldum hamd olsun bisey cikmadi filmimi sans eseri gordu semra hoca o koydu teshisi nasil dualar ettim ama bir bilsen guluyodum o kadini gordukce hep o gordu israrla istersen onun gormesini bekle oda gorsun zaten herseyden haberi oluyormus bende hemsiresinin numarasi var ama vermem dogru olurmu bilmiyorum canim feyza ve yasemin onun hemsirelerinin adi hastaneyi aradiginda onlarla gorusmek iste bi umut gorusebilirsen izah edersin insallah yardimci olurlar[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim canım bakalım henüz arayan olmadı kargo ulaşmadı galiba artık arayan olursa söylerim semra hoca degerlendirdimi diye çokta merak ediyorum çünkü filmin kendisini ve raporuda istediler bu zamana kadar kimse benden filmi istemedi hep raporu istiyorlardı.

Kızlarrrr ya size 2 sorum olacak ,fikri olan varsa ve de paylaşırsa çooook sevinirim:
1.Tedavi sürecinde alttan muayene olmak orucu bozar mı?..
2. Dondurulmuşlarla transfer olacak inşallah ve şimdi transfer öncesi ilaç kullanma sürecindeyim. . Bu dönemde ilişkiye girmeye engel bir durum yoktu dimi ?..

Anladim canim benim kapali cikti laparoskopi oldum hamd olsun bisey cikmadi filmimi sans eseri gordu semra hoca o koydu teshisi nasil dualar ettim ama bir bilsen guluyodum o kadini gordukce hep o gordu israrla istersen onun gormesini bekle oda gorsun zaten herseyden haberi oluyormus bende hemsiresinin numarasi var ama vermem dogru olurmu bilmiyorum canim feyza ve yasemin onun hemsirelerinin adi hastaneyi aradiginda onlarla gorusmek iste bi umut gorusebilirsen izah edersin insallah yardimci olurlar[/QUOTE]
Çok teşekkür ederim canım bakalım henüz arayan olmadı kargo ulaşmadı galiba artık arayan olursa söylerim semra hoca degerlendirdimi diye çokta merak ediyorum çünkü filmin kendisini ve raporuda istediler bu zamana kadar kimse benden filmi istemedi hep raporu istiyorlardı.[/QUOTE]
Bunlar ayrintici canim olsun en iyisi benim ilk tedavimde paldir kuldur basladik ne esime sperm testi ne bana bi test tahlil bi muayene pat basladik tedaviye esime ilac verdi sperm sayisi icin kullandik gittik test bile yapmadilar ilac ise yaradimi yaramadimi olmadi nasip dedik burda herseyi istediler iyide oldu bakildi ameliyat bile oldum insallah bundan sonra hersey herkes icin iyi olur ins karsilariz hastanede :) benim bayram sonrasi ins agustosuda bulabilir umarim denk geliriz :)

Bildigim kadariyla bozmuyo zaten iki kez muyane oluyosun toplamda iliskiyede engel bir durum yok canim

Çok teşekkür ederim canım bakalım henüz arayan olmadı kargo ulaşmadı galiba artık arayan olursa söylerim semra hoca degerlendirdimi diye çokta merak ediyorum çünkü filmin kendisini ve raporuda istediler bu zamana kadar kimse benden filmi istemedi hep raporu istiyorlardı.[/QUOTE]
Bunlar ayrintici canim olsun en iyisi benim ilk tedavimde paldir kuldur basladik ne esime sperm testi ne bana bi test tahlil bi muayene pat basladik tedaviye esime ilac verdi sperm sayisi icin kullandik gittik test bile yapmadilar ilac ise yaradimi yaramadimi olmadi nasip dedik burda herseyi istediler iyide oldu bakildi ameliyat bile oldum insallah bundan sonra hersey herkes icin iyi olur ins karsilariz hastanede :) benim bayram sonrasi ins agustosuda bulabilir umarim denk geliriz :)[/QUOTE]
inşllahhhh canım Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşlahhh ta karşılaşırız.

arkadaşlar bugün beni memorialden aradılar cuma günü kargoyla rahim filmimi göndermiştim ellerine ulaşmış ve semra hoca yurt dışında izinliymiş.semra hocayada filmi tarattırıp göndermişler ve banada laparoskopi demiş hoca.beni yasemin hemşire aradı ama taktir ettim gerçekten çok teşkilatlı çalışıyorlar.hoca izin dönüşü beni arayacakmış zaten. bende temmuz adetinde değilde ağustos adetinde gitmeyi düşünüyorum zaten adetten sonra yapılıyormuş.şimdiden çok heyecanlandım ne olacak acaba Rabbim yardımcımız olsun inşallahhh...

Cok sevindim yani semra hocanin gormesine ayrica laparoskopinde insallah iyi gecer bak ne guzel tertemiz ve emin olarak ilerliceksin yolunda insallah iyi olucak hersey hic canini sikma hersey cok guzel olucak cok opuyorum seni Allah yar ve yardimcin olsun

Amin canım inşallah sıra kese ve kalp atışında siz transferden ne kadar sonra gittiniz ultrason için

Beni 7. hafta çağırmışlardı memorialden canım kalp atışı ve kese için. Kese 5-6. haftalarda da görünüyormuş ama kalp atışı 7. haftada görünüyormuş ikisini bir arada görmek için öyle çağırıyorlar. 21. gün ultrasonu deniyor adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…