Benim esiminde 2milyon spermi var ama %65 inin morfolojisi bozuk.hızı da sıfır. Yeri geliyor arabalarda boğuluyor insan ama Benzer sorunlara sahip olup bebek sahibi olan kişilerin olumlu sonuçları umut oluyor insana. Rabbim anali babalı büyütsün oglunuzu. Darısı da en yakın zamanda bizlere inşallah.merhaba arkadaslar 12 haziranda dogum yaptım oglum oldu cok sukur. memorialda tedavi oldum. esimde 30 bin sperm ve %0 morfolojı bozuklugu vardı. rabbim olmayan herkese nasip etsin.yardımcı olabilecegim bisey olursa cevaplamaya calısırım.
inşallah en kısa zamanda yavrunuzu kucagınıza alırsınız yeterki sabredelim ve bolca dua edelim.Benim esiminde 2milyon spermi var ama %65 inin morfolojisi bozuk.hızı da sıfır. Yeri geliyor arabalarda boğuluyor insan ama Benzer sorunlara sahip olup bebek sahibi olan kişilerin olumlu sonuçları umut oluyor insana. Rabbim anali babalı büyütsün oglunuzu. Darısı da en yakın zamanda bizlere inşallah.
İnşallah canım inşallah. Adetle başlıyoruz tedaviye. İnşallah sonu bebekli olur. Dua eder misin bizlere :)inşallah en kısa zamanda yavrunuzu kucagınıza alırsınız yeterki sabredelim ve bolca dua edelim.
Merhaba oncelikle Allah evladiniza hayirli omurler versin benim sorum su esimin sperm sayisi 12 bin ve morfoloji bozuk yerinde hareketli cok fazla ilk bebek tedavimizde zor saglam buldular desem yeridir sizin kacinci denemenizde oldu ve cogaltmak saglikli sperm uretmek icin herhangi biseyler yaptiniz mi bide esinizde memorialdemi yani ordaki urolagami tedavi oldu cok sordum kusura bakmayin :)merhaba arkadaslar 12 haziranda dogum yaptım oglum oldu cok sukur. memorialda tedavi oldum. esimde 30 bin sperm ve %0 morfolojı bozuklugu vardı. rabbim olmayan herkese nasip etsin.yardımcı olabilecegim bisey olursa cevaplamaya calısırım.
Ankarada ki takibini yapacak yer yine Memorial hastanesi mi? nasıl oluyor öyle, yani toplama ve transferemi o zaman İstanbula mı gideceksin. Ben Bursada yaşıyorum ama Ankaralıyım, ailem Ankarada, bana en uygun nasıl olabilir diye meraktan soruyorum, çok teşekkürler..Sevgili poldi,
Ben Ankara'dan gidip geliyorum. Gece otobüse binip sabah erken orada oluyorum. En geç 9:30 da işim bitiyor. Sonra hemen uçağa yetişip dönüp öğleden sonra da işime 15:30 gibi dönüyorum. Yada otobüsle dönüyorum. Biraz yorucu oluyor tabii ama önemli değil. Şimdiye kadar 3 görüşmem oldu. 4.sü Ankara'da bir doktor tarafından takip edilecek. Sonra duruma bakılacak. Kalacak yer memorial'ın içinde var. Çift kişilik oda fiyatı 130 TL aldım. Yumurta toplanmasında ve transferde orada kalacağım. Aslında transferde kalmaya gerek yok ama uzun yolculuk yaptırmayacaklar birgün kadar o sebeple orada kalacağım. Özetle zor olmuyor.
Merhaba oncelikle Allah evladiniza hayirli omurler versin benim sorum su esimin sperm sayisi 12 bin ve morfoloji bozuk yerinde hareketli cok fazla ilk bebek tedavimizde zor saglam buldular desem yeridir sizin kacinci denemenizde oldu ve cogaltmak saglikli sperm uretmek icin herhangi biseyler yaptiniz mi bide esinizde memorialdemi yani ordaki urolagami tedavi oldu cok sordum kusura bakmayin :)[/QUO
tabiki ederim.herzaman duacınızım.gönlünüzü ferah tutunİnşallah canım inşallah. Adetle başlıyoruz tedaviye. İnşallah sonu bebekli olur. Dua eder misin bizlere :)
estafurullah ne kusuru.capada androloji bölümünde esim gerekli bütün testleri yaptı(genetik testi vb) capada tedavi olmadık.capadaki testler maddi olarak cok isimize yaradı. bitakım bitkisel ilaclar kullandı fakat etkili olmadı.memorialdeki ürolog zaten pek etkili degil dedi.herhangi tedavi uygulanmadı direk tüp bebk tedavisine gecelim dedi. ve bizi tüp bebek bölümüne yönlendirdi..bizim ilk denememizdi.Merhaba oncelikle Allah evladiniza hayirli omurler versin benim sorum su esimin sperm sayisi 12 bin ve morfoloji bozuk yerinde hareketli cok fazla ilk bebek tedavimizde zor saglam buldular desem yeridir sizin kacinci denemenizde oldu ve cogaltmak saglikli sperm uretmek icin herhangi biseyler yaptiniz mi bide esinizde memorialdemi yani ordaki urolagami tedavi oldu cok sordum kusura bakmayin :)
inşallah cümlemizinCanim inşallah bütün kötü olasiliklardan uzak sapasağlam gelsin kucağına inşallah evladin
tebrik ederim allah bebeğine kavuştuğun günü de göstersinCanim cok saol inşallah çok destek oldunuz allah hepimize de evlatlarimizla güzel günler gostersin inşallah
Amin canım inşallah sıra kese ve kalp atışında siz transferden ne kadar sonra gittiniz ultrason içintebrik ederim allah bebeğine kavuştuğun günü de göstersin
Anladim canim benim kapali cikti laparoskopi oldum hamd olsun bisey cikmadi filmimi sans eseri gordu semra hoca o koydu teshisi nasil dualar ettim ama bir bilsen guluyodum o kadini gordukce hep o gordu israrla istersen onun gormesini bekle oda gorsun zaten herseyden haberi oluyormus bende hemsiresinin numarasi var ama vermem dogru olurmu bilmiyorum canim feyza ve yasemin onun hemsirelerinin adi hastaneyi aradiginda onlarla gorusmek iste bi umut gorusebilirsen izah edersin insallah yardimci olurlar[/QUOTE][QU="nahre, post: 41557229, member: 501802"]Teşekkür ederim canım Allah razı olsun erzurumdan tedaviye gidiyor um burada hiçbir problem yok diye söylediler 2 yıl önceki rahim filmi ile tedavi yaptılar tekrar istemedi dr.semra hoca tekrar istedi zaten 2 yıl önceki rahim filmi nde iki tüp ucuna hafif genişleme var yazıyordu.şuanki filmdede sol tüp kapalı ama çekim esnasında açılmış sag tüpte girintili çıkıntılı bozukluk ve uçta genişlik var diye yazıyor muhtemelen Laparoskopi yapar lar diye düşünüyorum. Filmimi semra hocada görse çok iyi olurdu.
Bildigim kadariyla bozmuyo zaten iki kez muyane oluyosun toplamda iliskiyede engel bir durum yok canimKızlarrrr ya size 2 sorum olacak ,fikri olan varsa ve de paylaşırsa çooook sevinirim:
1.Tedavi sürecinde alttan muayene olmak orucu bozar mı?..
2. Dondurulmuşlarla transfer olacak inşallah ve şimdi transfer öncesi ilaç kullanma sürecindeyim. . Bu dönemde ilişkiye girmeye engel bir durum yoktu dimi ?..
Bildigim kadariyla bozmuyo zaten iki kez muyane oluyosun toplamda iliskiyede engel bir durum yok canim
Çok teşekkür ederim canım bakalım henüz arayan olmadı kargo ulaşmadı galiba artık arayan olursa söylerim semra hoca degerlendirdimi diye çokta merak ediyorum çünkü filmin kendisini ve raporuda istediler bu zamana kadar kimse benden filmi istemedi hep raporu istiyorlardı.[/QUOTE]Anladim canim benim kapali cikti laparoskopi oldum hamd olsun bisey cikmadi filmimi sans eseri gordu semra hoca o koydu teshisi nasil dualar ettim ama bir bilsen guluyodum o kadini gordukce hep o gordu israrla istersen onun gormesini bekle oda gorsun zaten herseyden haberi oluyormus bende hemsiresinin numarasi var ama vermem dogru olurmu bilmiyorum canim feyza ve yasemin onun hemsirelerinin adi hastaneyi aradiginda onlarla gorusmek iste bi umut gorusebilirsen izah edersin insallah yardimci olurlar
Cok sevindim yani semra hocanin gormesine ayrica laparoskopinde insallah iyi gecer bak ne guzel tertemiz ve emin olarak ilerliceksin yolunda insallah iyi olucak hersey hic canini sikma hersey cok guzel olucak cok opuyorum seni Allah yar ve yardimcin olsunarkadaşlar bugün beni memorialden aradılar cuma günü kargoyla rahim filmimi göndermiştim ellerine ulaşmış ve semra hoca yurt dışında izinliymiş.semra hocayada filmi tarattırıp göndermişler ve banada laparoskopi demiş hoca.beni yasemin hemşire aradı ama taktir ettim gerçekten çok teşkilatlı çalışıyorlar.hoca izin dönüşü beni arayacakmış zaten. bende temmuz adetinde değilde ağustos adetinde gitmeyi düşünüyorum zaten adetten sonra yapılıyormuş.şimdiden çok heyecanlandım ne olacak acaba Rabbim yardımcımız olsun inşallahhh...
Amin canım inşallah sıra kese ve kalp atışında siz transferden ne kadar sonra gittiniz ultrason için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?