Oradada Memorial hastanesindemi yapıldı? mutlaka toplama ve transfer için istanbula gitmek şart ben aradaki kontrolleri merak etmiştim.yumurtalarım erken büyüyor ama yine gitmek lazım.Ben Ankara'dan gidip geldim. Sadece bir takibim Ankara'da yapıldı onun dışında yaklaşık 6-7 kez İstanbul'a gidip geldim. Yumurta toplama ve transferler için tekrar gittim ve transferden 24 saat sonra araba ile Ankara'ya döndüm. Zor olmadı, İstanbul'da apart bir yerde kaldım hastaneye yakın.
Aslında yumurtalarım çabuk büyüyor genelde 7-8 gün kullanıyorum iğneleri, ama nerden baksan 2 defa gitmek demek hastaneye, eğerki oluyorsa güzel olur valla, çok teşekkürler..Bu biraz da kişinin durumuna göre değişiyor aslında. Yumurtaları hızla gelişen biri 6-7 kez gitmek zorunda kalmaz belkide. Bazen hergün bile çağırabiliyorlar. Tamamen ilaçlara verilen tepkiye bağlı diye düşünüyorum. Herkesin hayırlısıyla güzel bir tedavi süreci ve sonunda boy boy sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatları olsun inşallah
AmiiinBu biraz da kişinin durumuna göre değişiyor aslında. Yumurtaları hızla gelişen biri 6-7 kez gitmek zorunda kalmaz belkide. Bazen hergün bile çağırabiliyorlar. Tamamen ilaçlara verilen tepkiye bağlı diye düşünüyorum. Herkesin hayırlısıyla güzel bir tedavi süreci ve sonunda boy boy sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatları olsun inşallah
7-8 gün kullanıyorsan maşallah çok iyi benim de öyleydi transfer ve opu hariç 3 kez gittim. Yani minimum 4-5 kere gidilir heralde ama bence yumurta sayısı ve büyüklüğüne başka hastanede de bakılabilir. Tamamen şahsi fikrim ve doktorun insiyatifine kalmış birsey. Şöyle söyliyim kendimden örnek veriyim adetime çok vardı ve tatildeydim dönüşte adet görür tedaviye başlarım diye düşünmüştük. Malesef yola çıktığımz gün adet oldum. Resmen yıkıldım. Gittiğimz yer ufak bir tatil köyü doktor fln yok. Aradım doktorumu sen şu doz gonalF başla adetin 3. Günü dedi. Geldiğinde hemen muayeneye geleceksin ters bir durum varsa ilacı keseriz 3 gün kullanmakla bişey olmaz kaçırmayalım bu ayı dedi. Yani muayenesiz iğne başladım. Döndüğümde 2 kez daha gittim sonra opu ve transfer oldu. 7 olgun yum.toplandı ve 6 tanesi döllendi. çok şükür ki tuttu inşallah devamı da gelir Rabbim nasip eder inşallah kucağıma da almayı.herkese nasip etsin rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı büyütmeyi mürüvetlerini görmeyi inşallah. Demem o ki ol diyorsa Rabbim oluyor. Doktorla da ilgisi yok bence. Ama sonucunda ohss oldumAslında yumurtalarım çabuk büyüyor genelde 7-8 gün kullanıyorum iğneleri, ama nerden baksan 2 defa gitmek demek hastaneye, eğerki oluyorsa güzel olur valla, çok teşekkürler..
Canim nasilsin hersey yolunda dimi?Hamilelik takvimini goremeyince merak ettim, yoksa yapmamismiydin?Bu biraz da kişinin durumuna göre değişiyor aslında. Yumurtaları hızla gelişen biri 6-7 kez gitmek zorunda kalmaz belkide. Bazen hergün bile çağırabiliyorlar. Tamamen ilaçlara verilen tepkiye bağlı diye düşünüyorum. Herkesin hayırlısıyla güzel bir tedavi süreci ve sonunda boy boy sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatları olsun inşallah
Dogru diyorsun canim hersey bir vesile olacagi varsa olur tabi ama ben ilk drumdan memnun degilim. Aslinda iyi baslamistik ama bir konuda bizi yanlis anladigini dusunuyorum dr.un. Hersey unvan, mevki degil. Insan olarak dinlemeyi anlamayi ogrenmemiz lazim. Yoksa kibrinden dinleme tenezzulu gostermeyip karsi tarafi kirmak is degil.. oysaki tedavimin basindan beri ondan baska dr istememistim surekli ona muayene oldum. Neyse bulundugumuz surec zaten cok hassas maddi manevi neler cektigimizi biz anlariz sadece.O yuzden su asamada tek istedigim anlayisli, pozitif bir dr ile iletisim kurmak. Gerisi zaten Rabbimin bilecegi is, O Ol dedikten sonra engel olamaz dr, hastane vesiledir.7-8 gün kullanıyorsan maşallah çok iyi benim de öyleydi transfer ve opu hariç 3 kez gittim. Yani minimum 4-5 kere gidilirheralde ama bence yumurta sayısı ve büyüklüğüne başka hastanede de bakılabilir. Tamamen şahsi fikrim ve doktorun insiyatifine kalmış birsey. Şöyle söyliyim kendimden örnek veriyim adetime çok vardı ve tatildeydim dönüşte adet görür tedaviye başlarım diye düşünmüştük. Malesef yola çıktığımz gün adet oldum. Resmen yıkıldım. Gittiğimz yer ufak bir tatil köyü doktor fln yok. Aradım doktorumu sen şu doz gonalF başla adetin 3. Günü dedi. Geldiğinde hemen muayeneye geleceksin ters bir durum varsa ilacı keseriz 3 gün kullanmakla bişey olmaz kaçırmayalım bu ayı dedi. Yani muayenesiz iğne başladım. Döndüğümde 2 kez daha gittim sonra opu ve transfer oldu. 7 olgun yum.toplandı ve 6 tanesi döllendi. çok şükür ki tuttu inşallah devamı da gelir Rabbim nasip eder inşallah kucağıma da almayı.herkese nasip etsin rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı büyütmeyi mürüvetlerini görmeyi inşallah. Demem o ki ol diyorsa Rabbim oluyor. Doktorla da ilgisi yok bence. Ama sonucunda ohss oldum( 3 gün hastanede yattım. Memorial buna izin vermiyor ben memorial da yapmadım. Az muayeneye gitmek iyi değil aslında ohss riskine karşı memorial çok titiz. Allah korusun ölümlerden döndüm. Siz siz olun bu riski mutlaka vurgulayarak sorun doktorunuza. Şu an birsürü 5cm lik kist taşıyorum bebeklerimden büyük her an birdaha patlama riski var. Bu riski minimize edin kızlar memorial çok iyi bir hastane sadece güvenin ve dediklerini yapın. Bebeğinizi size veren onlar değil sadece bir vesile onlar. Tedavinizi mutlaka olun. Ama transferi kimin yaptığı kimin muayene ettiği inanın önmli değil. Bunu çok umursamaz bir doktorun elinden pozitif sonucu alarak tecrübe ettim. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Bu nübarek günlerde dua edelim bol bol. Gönlünüzü ferah tutun canlarım
Fleet-fosfo bildigim kadariyla bagirsaklari bosaltmak için lavman bi çeşit. Agizdan alınan formu.eczanelerde var.taksiti bilmem ama karttan çekim yapiyorlararkadaşlar ben bugün laparoskopi için randevuyu kesinleştirdim.27 temmuz sabah 8.30 da orada olacağız.şimdi size 2 sorum olacak fikri olanlar cvp larsa çokkk sevinirim.ameliyattan birgün önce 15 te içilen fleet-fosfo denilen soda varmış şimdi bu eczanelerde olurmu yada nereden temin ediliyor canlar.diğer sorumda laparaskopiyi karta çkiyorlar mı taksit yapıyorlarmı acaba teşekkürler iyiki varsınız
7-8 gün kullanıyorsan maşallah çok iyi benim de öyleydi transfer ve opu hariç 3 kez gittim. Yani minimum 4-5 kere gidilir heralde ama bence yumurta sayısı ve büyüklüğüne başka hastanede de bakılabilir. Tamamen şahsi fikrim ve doktorun insiyatifine kalmış birsey. Şöyle söyliyim kendimden örnek veriyim adetime çok vardı ve tatildeydim dönüşte adet görür tedaviye başlarım diye düşünmüştük. Malesef yola çıktığımz gün adet oldum. Resmen yıkıldım. Gittiğimz yer ufak bir tatil köyü doktor fln yok. Aradım doktorumu sen şu doz gonalF başla adetin 3. Günü dedi. Geldiğinde hemen muayeneye geleceksin ters bir durum varsa ilacı keseriz 3 gün kullanmakla bişey olmaz kaçırmayalım bu ayı dedi. Yani muayenesiz iğne başladım. Döndüğümde 2 kez daha gittim sonra opu ve transfer oldu. 7 olgun yum.toplandı ve 6 tanesi döllendi. çok şükür ki tuttu inşallah devamı da gelir Rabbim nasip eder inşallah kucağıma da almayı.herkese nasip etsin rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı büyütmeyi mürüvetlerini görmeyi inşallah. Demem o ki ol diyorsa Rabbim oluyor. Doktorla da ilgisi yok bence. Ama sonucunda ohss oldum( 3 gün hastanede yattım. Memorial buna izin vermiyor ben memorial da yapmadım. Az muayeneye gitmek iyi değil aslında ohss riskine karşı memorial çok titiz. Allah korusun ölümlerden döndüm. Siz siz olun bu riski mutlaka vurgulayarak sorun doktorunuza. Şu an birsürü 5cm lik kist taşıyorum bebeklerimden büyük her an birdaha patlama riski var. Bu riski minimize edin kızlar memorial çok iyi bir hastane sadece güvenin ve dediklerini yapın. Bebeğinizi size veren onlar değil sadece bir vesile onlar. Tedavinizi mutlaka olun. Ama transferi kimin yaptığı kimin muayene ettiği inanın önmli değil. Bunu çok umursamaz bir doktorun elinden pozitif sonucu alarak tecrübe ettim. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Bu nübarek günlerde dua edelim bol bol. Gönlünüzü ferah tutun canlarım
Hangi doktordu memnun olmadığın öğrenebilirmiyim? insanın negatifleri çok olunca ince eleyip sık dokuyor.. Moral verecek, destek olacak bir doktor olması çok önemli..Dogru diyorsun canim hersey bir vesile olacagi varsa olur tabi ama ben ilk drumdan memnun degilim. Aslinda iyi baslamistik ama bir konuda bizi yanlis anladigini dusunuyorum dr.un. Hersey unvan, mevki degil. Insan olarak dinlemeyi anlamayi ogrenmemiz lazim. Yoksa kibrinden dinleme tenezzulu gostermeyip karsi tarafi kirmak is degil.. oysaki tedavimin basindan beri ondan baska dr istememistim surekli ona muayene oldum. Neyse bulundugumuz surec zaten cok hassas maddi manevi neler cektigimizi biz anlariz sadece.O yuzden su asamada tek istedigim anlayisli, pozitif bir dr ile iletisim kurmak. Gerisi zaten Rabbimin bilecegi is, O Ol dedikten sonra engel olamaz dr, hastane vesiledir.
7-8 gün kullanıyorsan maşallah çok iyi benim de öyleydi transfer ve opu hariç 3 kez gittim. Yani minimum 4-5 kere gidilir heralde ama bence yumurta sayısı ve büyüklüğüne başka hastanede de bakılabilir. Tamamen şahsi fikrim ve doktorun insiyatifine kalmış birsey. Şöyle söyliyim kendimden örnek veriyim adetime çok vardı ve tatildeydim dönüşte adet görür tedaviye başlarım diye düşünmüştük. Malesef yola çıktığımz gün adet oldum. Resmen yıkıldım. Gittiğimz yer ufak bir tatil köyü doktor fln yok. Aradım doktorumu sen şu doz gonalF başla adetin 3. Günü dedi. Geldiğinde hemen muayeneye geleceksin ters bir durum varsa ilacı keseriz 3 gün kullanmakla bişey olmaz kaçırmayalım bu ayı dedi. Yani muayenesiz iğne başladım. Döndüğümde 2 kez daha gittim sonra opu ve transfer oldu. 7 olgun yum.toplandı ve 6 tanesi döllendi. çok şükür ki tuttu inşallah devamı da gelir Rabbim nasip eder inşallah kucağıma da almayı.herkese nasip etsin rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı büyütmeyi mürüvetlerini görmeyi inşallah. Demem o ki ol diyorsa Rabbim oluyor. Doktorla da ilgisi yok bence. Ama sonucunda ohss oldum( 3 gün hastanede yattım. Memorial buna izin vermiyor ben memorial da yapmadım. Az muayeneye gitmek iyi değil aslında ohss riskine karşı memorial çok titiz. Allah korusun ölümlerden döndüm. Siz siz olun bu riski mutlaka vurgulayarak sorun doktorunuza. Şu an birsürü 5cm lik kist taşıyorum bebeklerimden büyük her an birdaha patlama riski var. Bu riski minimize edin kızlar memorial çok iyi bir hastane sadece güvenin ve dediklerini yapın. Bebeğinizi size veren onlar değil sadece bir vesile onlar. Tedavinizi mutlaka olun. Ama transferi kimin yaptığı kimin muayene ettiği inanın önmli değil. Bunu çok umursamaz bir doktorun elinden pozitif sonucu alarak tecrübe ettim. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Bu nübarek günlerde dua edelim bol bol. Gönlünüzü ferah tutun canlarım
Canım laparoskopi ücreti nı karttan geçiyorlar ama tek seferde ,taksit yok. .arkadaşlar ben bugün laparoskopi için randevuyu kesinleştirdim.27 temmuz sabah 8.30 da orada olacağız.şimdi size 2 sorum olacak fikri olanlar cvp larsa çokkk sevinirim.ameliyattan birgün önce 15 te içilen fleet-fosfo denilen soda varmış şimdi bu eczanelerde olurmu yada nereden temin ediliyor canlar.diğer sorumda laparaskopiyi karta çkiyorlar mı taksit yapıyorlarmı acaba teşekkürler iyiki varsınız
teşekkürler canımCanım ohss riski konusunda Memorial in çok hassas olduğunu bizzat kendim yaşayarak gördüm.. benim tedavim sırasında yumurtalarim çok uyarılmislar ,bu riski farkettiklerinden ben 7-8 kere muayene ye gittim o süreçte. . . Semra hoca olası ohss riskine karşı detaylı bilgilendirme yaptı ,olası transfer ederlerse çok daha kötü sonuçları olabileceği ,ertelenmesinin muhtemel olacağını anlattı. Transfer günü olarak düşündükleri gün sabahtan yine çağırdılar o günkü muayeneye göre son karar alınacakti ,ayşe hocam muayene etti o gün de,muayene sonucunda riske atmamanin daha iyi olacağını söyledi. . .
Para odaklı olsalar o zaman da yaparlardı,tutmaz sa sonrakinde yine para alacaklardi nasıl olsa. . Ama hastanın sağlığı daha ön planda. . Tabi bu süreçte ayşe Hocamın da hakkini yiyemem, tüm profesyonelligi ,güler yüzu,titiz çalışması, içimizi rahatlatan yaklaşımı ile hep yanımızda oldu. .
Canım laparoskopi ücreti nı karttan geçiyorlar ama tek seferde ,taksit yok. .
Sağol canım benim cümlemizin inşallah Allah herkese nasip etsin hayırlısıyla.canım benim memorial değildi. Çok sıkışık zamanda olduğum için memorial yapmaz diye düşündüm. Özel bi doktora gittim sonra da işte ohss oldum oysaki baksaydı yumurtalıklarıma transferden önce çok büyümüşlerdi çok ağrıyodu karnım şişmişti hiçbişey yok hersey yolunda dedi yaptı transferi. Şimdiki aklım olsa beklerdim geç olsun güç olmasın der memorial a giderdim mutlaka. Hele ki PKO olanların çok dikkat etmesi gerek bu mevzuyaÖncelikle bebeğin hayırlı olsun canım, Rabbim sağlık ve uzun ömürler nasip etsin. Ben aslında kötü tecrübeye sahibim toplamda 4 negatif 1 iptalim var. Şehir dışından gelip gitmek zor olacak ama artık elim kolum bağlandı, Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın, yine olmayacak mı düşünceleri aklımdan atamıyorum.
Yumurtalarım genelde o aralıkta büyüyor son tedavimde ise iğneleri 7 gün kullandım sadece...Sen oradaki tedavindemi ohss oldun?Senin oradaki doktorun kimdi? benim gibi negatifi çok olan kişilerde inşallah başarılı bir yerdir, genel kanım çok iyi bir yer olduğu dur.Özellikle Semra hocanın başarıları çok, inşallah benide iyileştirir..
Kesinlikle canım çok güven ellerdeymişsin maşallah. Hiç acele etmeye gerek yok çünkü hem maddi hem manevi çok pahalıya patlıyor. Ucuz hesaplar peşinde olan doktorlardan uzak olmak gerek. Memorial bence de Türkiyede 1 numara. Allah razı olsun vesile oluyorlar bu güzel olaya. Rabbim hepimize sağlklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahCanım ohss riski konusunda Memorial in çok hassas olduğunu bizzat kendim yaşayarak gördüm.. benim tedavim sırasında yumurtalarim çok uyarılmislar ,bu riski farkettiklerinden ben 7-8 kere muayene ye gittim o süreçte. . . Semra hoca olası ohss riskine karşı detaylı bilgilendirme yaptı ,olası transfer ederlerse çok daha kötü sonuçları olabileceği ,ertelenmesinin muhtemel olacağını anlattı. Transfer günü olarak düşündükleri gün sabahtan yine çağırdılar o günkü muayeneye göre son karar alınacakti ,ayşe hocam muayene etti o gün de,muayene sonucunda riske atmamanin daha iyi olacağını söyledi. . .
Para odaklı olsalar o zaman da yaparlardı,tutmaz sa sonrakinde yine para alacaklardi nasıl olsa. . Ama hastanın sağlığı daha ön planda. . Tabi bu süreçte ayşe Hocamın da hakkini yiyemem, tüm profesyonelligi ,güler yüzu,titiz çalışması, içimizi rahatlatan yaklaşımı ile hep yanımızda oldu. .
Canım laparoskopi ücreti nı karttan geçiyorlar ama tek seferde ,taksit yok. .
Senle aramizda 6 gün var canim ben de 23unde oldu transfer. Benim de adet olacak gibi hafif karin agrim oluyo ozellikle aksamlari. Bir de goguslerim hafiften acimaya basladi
Sorma heyecanı gunler gecmek bilmiyor bana da 21 23 gibi ultrason dediler de ben sabirsizim pazartesi bi baktiracam kese gorunuo mu tek mi cift mi vsEvet cnm seninle yakınız keseyi gördün mü Ayse hoca beni 20 temmuz da çağırdı hem kese hem kalp atışı için çok heyecanlıyımm
Bu biraz da kişinin durumuna göre değişiyor aslında. Yumurtaları hızla gelişen biri 6-7 kez gitmek zorunda kalmaz belkide. Bazen hergün bile çağırabiliyorlar. Tamamen ilaçlara verilen tepkiye bağlı diye düşünüyorum. Herkesin hayırlısıyla güzel bir tedavi süreci ve sonunda boy boy sağlıklı uzun ömürlü hayırlı evlatları olsun inşallah
Sorma heyecanı gunler gecmek bilmiyor bana da 21 23 gibi ultrason dediler de ben sabirsizim pazartesi bi baktiracam kese gorunuo mu tek mi cift mi vs
Çok şükür canım inşallah ilerleyen zamanlarda sıkıntısız devam eder hepimizin. Senin de az kalmış hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım:)canım nasılsın iyi gidiyor umarım herşey
canım Allah sanada evladınada sağlık versin kontrollere memorialdemi devam edicen doğuma kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?