Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

canım nasılsın iyi gidiyor umarım herşey

canım Allah sanada evladınada sağlık versin kontrollere memorialdemi devam edicen doğuma kadar
Yok canim 21 .gün ultrasonunu orada yaptiracagim sadece sonrası il disinda olacagim artik.zaten sanirim tüp bebekciler takip yapmiyor normal kadin dogumculara yonlendiriyor bildigim kadariyla.ilaclar konusunda da ben gonal-f kullandim hande hanim elinde olani kullaniriz dediyse bence acele etme adetten once randevu al görüş ilac konusunu netlestir derim

CANIM DAHA ÖNCE EŞİMİN SPERM SONUCUNU BANU HANIMA MAİL ATMIŞTIM DÖNDÜ MAİLİME İLAÇ KONUSUNDADA FİKİR ALSAM MI MALUM ÇALIŞIYORUM BU ARA İZİNDE OLANLAR VAR İZİN ALMAM ZOR

Al tabii ki aklinda kalip stres yapapacagina görüş.tanidigin eczane varsa onunla da konuş pazarlik yap birinin verdigi fiyati digeri vermiyo inan arada epey fark oluyo
CANIM DAHA ÖNCE EŞİMİN SPERM SONUCUNU BANU HANIMA MAİL ATMIŞTIM DÖNDÜ MAİLİME İLAÇ KONUSUNDADA FİKİR ALSAM MI MALUM ÇALIŞIYORUM BU ARA İZİNDE OLANLAR VAR İZİN ALMAM ZOR

Al tabii ki aklinda kalip stres yapapacagina görüş.tanidigin eczane varsa onunla da konuş pazarlik yap birinin verdigi fiyati digeri vermiyo inan arada epey fark oluyo
Kızlar gonalF 450 fiyatı 340tl ama hiç tanımadığım eczaneyle 250tl ye kadar pazarlık yaptım. Mutlaka pazarlık yapın çünkü devlet katkısı çok bu ilaçlarda. Eczane çok büyük kar ediyor 250tl ile bile kar ediyor düşünün.

Başka bi eczane 275tl dedi en son, iyi dedim 250 ye veren var ordan alırım. Tamam dedi 250tl ye verdi. Tamamen pazarlık yapan onlar sakın acımayın karın karını alıyorlar. Yazık bize.
Eczaneye girdiğiniZde gayet sert bişekilde fiyat almak için gelmiştim deyin. Onlar zaten sistemden o ilacın kendilerine ne kadara mal olduğuna bakıyorlar ve bi fiyat söylüyorlar. 250nin altına veren duymadım, 1kuruş fazla vermeyin kızlar

CANIM BEN ÖZEL BİR HASTANEDE ÇALIŞIYORUM BURDAKİ SATIN ALMADAKİ ARKADAŞ DEPODAN ALIYOR BANA MESELA PREGON 250 İDE BEN 104 ALDIM SAĞOLSUN PATRONLAR ÇALIŞANLARA BÖYLE IYILIK YAPIYOR. EN AZINDAN ŞİMDİLİK KAÇ İLAÇ GİDİCEKSE SÖYLERİM SİPARİŞ EDERLER

Tanıdık olunca çok daha güzel indirim yapmışlar yarısının bile altına vermişler ne güzel. Ama demek istediğim tanıdığı olmayanlar da ilk defa girdiği bir eczaneyle gayet güzel pazarlık yapabilir. Bu ilaçlar çok para ve eczacı bunu çok ıcuza alıyor hemde çok.

Canim senin gebeligin nasil gidiyor kacinci haftadasin ikiz mi tek mi bellidir sanirim artik senin
Sağol canım ohss mahvetti beni yeni kndime geliorm. 9 haftalık oldu ikizler inşallah sorunsuzca devam eder hepimizin gebelikleri. Sen nasılsın? Keseyi gördünüz müü??

Sağol canım ohss mahvetti beni yeni kndime geliorm. 9 haftalık oldu ikizler inşallah sorunsuzca devam eder hepimizin gebelikleri. Sen nasılsın? Keseyi gördünüz müü??
Ayy ne güzel insallah sonuna kadar sorunsuzca devam eder kucagina alırsın.kese için erken daha benim ama Tektir diye düşünüyorum tahlillerim ikiz olacak kadar yuksek degil gecen ikizleri olan bi arkadasimla görüştüm tahlile bakma benim senden dusuktu dedi kisacasi merakla korkuyla heyecanla tarifsiz duygularla beklemeye devam...

Merhabalar arkadaşlar bu sabah topiğinizi girip okudum az da olsa Rabbim hamile olanlarn evlatlarini sagsalim kucaklarina almalarini nasip etsin cocugunu kucagina alanlari evlatlarna guzel omurler versin. Bebekleri olmayanlarada Allahim en kisa surede nasip etsin.. kendimden bahsetmek istiyorum. Benim esim azospermi yani hiç sperm yok 2 yillik evliyiz ve 1 yildir biliyoruz durumu. Cok uzatmak istemiyorum. Memorial sisli urologuyla gorustuk microtese ameliyati olucak esim sperm aranicak testislerde operasyonla. Eylul ayinda Allahin izniyle başlariz diye dusunuyorum bende hazirlanicam memorial sisli tup bebek merkezinde. eger bulunursa yumurta toplama ve transfer surecine gecicez. Agustosta esim microtese ameliyati olacakti urolog prof.dr.murat basar agustosta hastanede olmayacakmis eylulde yapariz duruma gore dedi. Ben baska bi sehirde.ogretmenim. oda yumurta takibinizi bulundugunuz sehirde yaptirirsiniz dedi merkezle telefonda gorustum olabiliyormus boyle bisey. Microtese oncesi bende hazirlanacagim icin nasil olacak.okadar kafam karisik ki Allahimm cok buyuk sadece ona sigindik Rabbim bizede nasip eder insallah. Hepinizden dua bekliyorum Allah hamile olanlara kolay dogumlar nasip etsin. Belki birgun bende hamile olup evladimi kucagima alirim

Canım benim de değerlerim düşüktü 12. Gün 328 14. Gün 518 di. İkiye bile katlamadı çok üzüldüm ama çok şükür pek alakası yokmuş değerlerle. Senin kaç çıktı ??

Canım anladığım kadarıyla sende sorun yok. Bu tedaviye en çabuk cevap veren gruptasın yani. Yumurtaların döllendikten sonrası Allah nasip ederse olmaması için bir sebebin yok. Sizin sorun erkek kaynaklı, Allahın izniyle sperm varsa çok kısa zamanda sen de kucağına alacaksın bebişini inşallah. Lütfen umutsuz olma gerçekten bi sebep yok bunun için. Doktorlar bu durumlarda bize yardım etmek için varlar. Sen de bolca dua et yakında güzel haberlerini vericeksin inşallah ben çok inanıyorum. Moralini yüksek tut, eşin de öyle. Ayrıyetten eşin güzel beslensin, kuruyemiş keçiboynuzu vs kürler yesin içsin. Doğanın bize sunduğu şifalar da çok işe yarıyor inan. Şimdiden tedaviniz hayırlı olsun canım

Microtese ile çok kişi hamile kaldı, umutsuz olma daha şimdiden, eşinede moral vermeye çalış arkadaşım. Doğal kürlerin faydası olduğuna inanıyorum bu süreçte keçiboynuzu, kuruyemişler kullanabilir, sizin durumuna benzer bir arkadaşın eşi de tese öncesi largini kullanmıştı, spermler bulunmuştu, hamile kaldı hatta ikizlere...
Başka şehirde kontrol olayı nasıl oluyor çok merak ediyorum, bizde şehir dışından geleceğiz, kısmetse bayram sonrası randevumuz, inşallah orası vesile olur yavrularımıza kavuşmaya..

Evet canim yakin tarihte kadin doguma gittim hersey normal dedi dr. Hic sperm cikmiyo insallah bulunur Allah buyuk ol derse olur insallahh. Ben baya dogal seyler kullandirmistim bal karisimlari.zeytinyaginda bekletilmis incir bi sure gnc arginmax kullandi. Suan da sadece dr un bize verdigi ilaci ve gnc den aldim betakaroten (avitamini) bunlari kullaniyor. Kirmizi meyve yiyo.cogu zaman.keciboynuzu pekmezi fsh hormonunu yukseltir diye birakti. Bi donem baya bi takviye yapmistim.canimm sen hamilesin galiba Allah saglikla kucagina almani nasip etsin banada dua et insallah.

Canimmm insallahhh Allah bizede nasip eder Arkadasinin bebeklerni bagislasin Rabbim. Biz de agustos diye dusunmstuk ameliyati yapack olan dr hastanede olmyckmis. Dr duruma gore eylulde baslarsnz igneleri kendi sehrinizde yapip takip ettirirsiniz sperm bulunrsa toplama islemide burda olur dedi. Merkezi aradim boyle bise olabilcegini soylediler.

Çok iyi öyle bir uygulama varsa, gidince mutlaka konuşacağım, çok sağol canım. Eylül ayına çok uzun bir zaman yok, beklemek heyecanlı oluyor ama tedaviye başlayıncada herşey çok hızlı gelişiyor, bizede buraya güzel haberler yazmak nasip olur inşallah..sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…