Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canim evet sorun mutlaka sizde. Evet zaman cabuk geciyor birde sey sorucam canim bahsettigin arkadas kimdi hatirliyomusun memorial dami tedavi oldular

Canım çok sevindim sende sorun olmamasına maşallah. Benim pko var, eşimin de spermi az. Bi türlü yumurtam büyümüyodu. İlk denememizde çok şükür tuttu. Senin de problemin yokmuş, sağlıklı 1 sperm bulsalar yeter ki bence çok bulunacak spermler inşallah. Dualarım sizlerle Allahım tez zamanda yüzünüzü güldürsün inşallah. Sağlıklı hayorlı evlatlar nasip etsin hepimize

Hayirlisi olsun canim insallah sen de yavrunu kucagina alirsin en kisa zamanda.memorial bu konuda çok iyi öncelikle emin ellerdesin yani. Bizim son güne kadar sperm cikmadi daha onceki tedavilerde 1- 2 tane cikiyordu onlar da az hareketli.teseye karar verildi.en son gun ejekulat verdi eşim ardisik olarak mikroskopla bi baktilar ki sperm var benden 13 yumurta aldilar esimden de o kadarcik sperm buldular düşün artik ve ben böyle hamile kaldim.bu işler belli olmuyor yani Rabbim ol derse oluyor stres yapmayin yeter.teseyle 4 tüp sperm bulunan arkadaslar oldu bu topikte insallah sizin de bulunur hep olumlu dusunun
Canim evet sorun mutlaka sizde. Evet zaman cabuk geciyor birde sey sorucam canim bahsettigin arkadas kimdi hatirliyomusun memorial dami tedavi oldular

Sağol canım ohss mahvetti beni yeni kndime geliorm. 9 haftalık oldu ikizler inşallah sorunsuzca devam eder hepimizin gebelikleri. Sen nasılsın? Keseyi gördünüz müü??
Canim ben de dün kesemizi gördüm çok şükür dün 6+1 di ultrasonda 6+2cikti fakat kalbi yavaş dedi 2 saniye falan dinletti 10 gün sonra gel dedi o zamana hızlanır mi kalbi acaba sen ne zaman duydun kalbini canım

Hayır yaşadığım yerdeki hastanede yaptırmıştı, tedavi öncesi solgar largine kullanmış eşi, ama Memorial iyi bir hastane açıkçası Bülent Tıraş ve Semra hoca arasında kararsız kalmıştım, seçimimi Semra Hocadan yana kullandım, inşallah vesile olur anne olmama..

Canim cok sevindimm Rabbim yavrunu bagislasin saglikla kucagina alirsin insallah. 1 2 de olsa varmis sperm bizde hic cikmiyo Rabbim mucizelerini gonderir insallah bizede.

Aminnn Canim cok tesekkur ederimm. Hamile olan tüm arkadaşlarin evlatlarini Rabbim bagislasin.. insallah Allah bize ve isteyen herkese de nasip eder

Insallahh canim aminn. Rabbim bizede nasip etsin. Memorial iyi bi hastane evet canim . Ramazan sonrasi ben yine basliyim takviyeye. Murat hoca proxxed kullanin dedi.

Iyi aksamlar arkadaslar,
Ben Sisli Memorial'da tup bebek tedavisi olmaya karar verdim ve Eylul'de baslamak istiyorum kismetse.
Size tedavi sureci ile ilgili bir sorum olacak. Eylul'un 18'i regly 3.gunu hastaneye gidip ilac tedavisine basladiktan sonra toplam tedavi sureci kac hafta? Ben yurt disindan gelecegim, ona gore ucak biletimi ayarlayacagim.

Tesekkur ederim

Memorial ın karşısında ki eczane 200 tl ye aldım ben subat mart ayında.

Memorial ın karşısında ki eczane 200 tl ye aldım ben subat mart ayında.

Merhaba 20 gun orda kalicak sekilde ayarlamani tavsiye ederim.

Merhaba Arkadaslar Dr Aylin Nasil Biri..?! Hamile Olan Arkadaslar Hayirli Olsun Allah Saglikli Bir Sekilde Dünyaya Getirmeyi Nasip Etsin.. Tedaviye Baslayacak Olanlarada Rabbim Yardimci Olsun Yüzümüzü Güldürsün..

Ben de ikisi arası da cok kaldım ve memoriala karar verdim. İnşallah vesile olacaklar canim :)

Merhaba Arkadaslar Dr Aylin Nasil Biri..?! Hamile Olan Arkadaslar Hayirli Olsun Allah Saglikli Bir Sekilde Dünyaya Getirmeyi Nasip Etsin.. Tedaviye Baslayacak Olanlarada Rabbim Yardimci Olsun Yüzümüzü Güldürsün..
Aylin hanim tedavi sürecimde kendi doktorum olmadığı için 1 kere muayene olmuştum ,frekansım çok tutmamışti . .

Canim ben de dün kesemizi gördüm çok şükür dün 6+1 di ultrasonda 6+2cikti fakat kalbi yavaş dedi 2 saniye falan dinletti 10 gün sonra gel dedi o zamana hızlanır mi kalbi acaba sen ne zaman duydun kalbini canım
Canım Rabbim bebişine sağlıklı uzun ömürler versin inşallah. Ben 8. Haftaya kadar dinlemedim sadece atışını ultrasonda görüyodum. 8. Hafta dinletti sdce normal dedi okadar. Ama dinlemek iyi değilmiş zaten ısı veriliyormuş boşu boşuna bnce gerek yok. Kalp atışı yavaş derken kaç atıyormuş söyledi mii?? Belki senin gbi 6+2 de dinleselerdi benimkide yavaştı. Kafana takma 8 haftalıkken bakacak doktor hersey normal çıkacak merak etme gözün aydın canım bnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…