- 2 Mart 2015
- 1.049
- 612
- 123
- 38
Bak gördün mü canım seninki de benimkinden yüksekmiş:) maşallah değerlerin iyi bence ikiz ama tekmiş çiftmiş ne farkeder yeter ki sağlıklı olsunlar.9.gun 148 2gun sonra 386.6 cikti katlayinca bi daha yaptirmadilar
Çok saol canım rahat olmaya calisiyorum kaç olduğunu söylemedi bakalım artık 10 gün sonra gorecezCanım Rabbim bebişine sağlıklı uzun ömürler versin inşallah. Ben 8. Haftaya kadar dinlemedim sadece atışını ultrasonda görüyodum. 8. Hafta dinletti sdce normal dedi okadar. Ama dinlemek iyi değilmiş zaten ısı veriliyormuş boşu boşuna bnce gerek yok. Kalp atışı yavaş derken kaç atıyormuş söyledi mii?? Belki senin gbi 6+2 de dinleselerdi benimkide yavaştı. Kafana takma 8 haftalıkken bakacak doktor hersey normal çıkacak merak etmegözün aydın canım bnm
Ben Iki Ayri Yerden Randevu Aldim.. Sisli Memorial De Aylin Hanimi Sectim.. Bir Sorun Olursa Degistirebilirim Herhalde.. Bu Ay Türkiyeye Yolcuyum.. Birgün Arayla Iki Ayri Merkezle Görüsmem Var.. Cok Cok Kararsizim..Aylin hanim tedavi sürecimde kendi doktorum olmadığı için 1 kere muayene olmuştum ,frekansım çok tutmamışti . .
İlk görüşmede Semra hocanın yanında uygun olan doktoru seçiyorsun, tedaviye başlayınca istediğin doktoru seçme hakkın var diye biliyorum. Bizde ilk görüşme için gideceğiz fakat başka yerle daha görüşmek istesek hep öngörüşme için ücret aldıklarından dolayı baya masraflı olacak daha tedaviye başlamadan, o yüzden Semra hocada muayene olup amacım orada başlamak tedaviye. Diğer görüşmeye gideceğiniz kim? hangi hastane?merak ettim..Ben Iki Ayri Yerden Randevu Aldim.. Sisli Memorial De Aylin Hanimi Sectim.. Bir Sorun Olursa Degistirebilirim Herhalde.. Bu Ay Türkiyeye Yolcuyum.. Birgün Arayla Iki Ayri Merkezle Görüsmem Var.. Cok Cok Kararsizim..
Cevap yazdiginiz icin Tesekkur ederim.Merhaba 20 gun orda kalicak sekilde ayarlamani tavsiye ederim.
Evet İstanbul'da Memorial da yapıldı.Oradada Memorial hastanesindemi yapıldı? mutlaka toplama ve transfer için istanbula gitmek şart ben aradaki kontrolleri merak etmiştim.yumurtalarım erken büyüyor ama yine gitmek lazım.
Aylin Hanım çok iyi bir doktordur. Çok isabetli olmuş. Benim de doktorum ayrıca.İlk görüşmede Semra hocanın yanında uygun olan doktoru seçiyorsun, tedaviye başlayınca istediğin doktoru seçme hakkın var diye biliyorum. Bizde ilk görüşme için gideceğiz fakat başka yerle daha görüşmek istesek hep öngörüşme için ücret aldıklarından dolayı baya masraflı olacak daha tedaviye başlamadan, o yüzden Semra hocada muayene olup amacım orada başlamak tedaviye. Diğer görüşmeye gideceğiniz kim? hangi hastane?merak ettim..
Ben de zor bir hastayım aslında, yaşım ileri ve yumurta sayım çok düşük çıkıyordu. Ancak buranın lab.ı ve doktorları çok iyi. Benim 2 yumurtam olgunlaştı ki imkansız bir şeydi aslında. Şimdi bekliyorum sonucu.Öncelikle bebeğin hayırlı olsun canım, Rabbim sağlık ve uzun ömürler nasip etsin. Ben aslında kötü tecrübeye sahibim toplamda 4 negatif 1 iptalim var. Şehir dışından gelip gitmek zor olacak ama artık elim kolum bağlandı, Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın, yine olmayacak mı düşünceleri aklımdan atamıyorum.
Yumurtalarım genelde o aralıkta büyüyor son tedavimde ise iğneleri 7 gün kullandım sadece...Sen oradaki tedavindemi ohss oldun?Senin oradaki doktorun kimdi? benim gibi negatifi çok olan kişilerde inşallah başarılı bir yerdir, genel kanım çok iyi bir yer olduğu dur.Özellikle Semra hocanın başarıları çok, inşallah benide iyileştirir..
Yumurtanın gelişim durumuna göre belirliyorlar. Benim akşam 17:30 da oldu transferim.Kızlar transferler sabah saatinde mi ogleden sonra mı yapılıyor Memorial da ,öyle bir genelleme var mı?..
İnsallah pozitif olur canım sonucun.Ben de zor bir hastayım aslında, yaşım ileri ve yumurta sayım çok düşük çıkıyordu. Ancak buranın lab.ı ve doktorları çok iyi. Benim 2 yumurtam olgunlaştı ki imkansız bir şeydi aslında. Şimdi bekliyorum sonucu.
Canim sadece gonal f diye bir iğne var o başka yok ama herkesin tedavisi farklı ise onu bilememkızlar ilk gün yani adetin 2. günü gittiğinizce ilk hangi iğnelerle başlıyorsunuz
Canım bi de yumurtaların bazısı önden gidiyosa onlar dursun çatlamasın diye baskılayıcı bi iğne vardı benim tedavimde. Sabah gonalF akşam diğer iğneyi oluyodum. Sonunda da ohss oldum zaten:))Canim sadece gonal f diye bir iğne var o başka yok ama herkesin tedavisi farklı ise onu bilemem
Sen şu an kaç haftaliksin canimCanım bi de yumurtaların bazısı önden gidiyosa onlar dursun çatlamasın diye baskılayıcı bi iğne vardı benim tedavimde. Sabah gonalF akşam diğer iğneyi oluyodum. Sonunda da ohss oldum zaten:))
Evet İstanbul'da Memorial da yapıldı.
Maşallah canım 2 adet embriyo konuldu o zaman, hadi inşallah bu sefer olur hamile haberlerinide alırız. Benim sana asıl sorduğum Ankarada kontrollerini yaptırmışsın ya, orada kime yaptırdığın dı? hani kendi seçtiğin herhangi bir kadın doğumcumu? yoksa İstanbulun Ankarada seçtiği bir doktormu?Ben de zor bir hastayım aslında, yaşım ileri ve yumurta sayım çok düşük çıkıyordu. Ancak buranın lab.ı ve doktorları çok iyi. Benim 2 yumurtam olgunlaştı ki imkansız bir şeydi aslında. Şimdi bekliyorum sonucu.
Ben her tedavimde farklı iğneler kullandım, en verim aldığım Menogon du. Benimde elimde bir arkadaşın verdiği iğneler var ama ben doktorumu yönlendirme yapmayacağım, o iğneleri yazarsa onları kullanırım. Benim 4 negatifim 1 iptalim var o yüzden doktorumu yönlendirme yapamam bu aşamada yumurtanın sayısı ve kalitesi çok önemli.kızlar ilk gün yani adetin 2. günü gittiğinizce ilk hangi iğnelerle başlıyorsunuz
Ben her tedavimde farklı iğneler kullandım, en verim aldığım Menogon du. Benimde elimde bir arkadaşın verdiği iğneler var ama ben doktorumu yönlendirme yapmayacağım, o iğneleri yazarsa onları kullanırım. Benim 4 negatifim 1 iptalim var o yüzden doktorumu yönlendirme yapamam bu aşamada yumurtanın sayısı ve kalitesi çok önemli.
Senin ilk tedavin ise elindekileri kullanabilirsin, doktorun olur demiş zaten, ama için rahat değilse yönlendirme yapma.
Daha önce devlette raporlu tüp bebek yaptırdıysan raporunu götürdüğünde 1000 tl indirim yapıyorlarKizlar hayirli cumalar herkese. Memorial şişlide ilk kez tedavi olacak olanlar indirim oluyomu ucretlerde yada rapor gecerlimi esim azosperm yazmistim daha once bize microtese ameliyati tup bebek ilaclar toplam 10 bine yakin fiyat soylediler. Rabbim cuma gununun yuzu suyu hurmetine evladi olmayan butun arkadaslarima hayirli evlat nasip etsin. Hamile olanlarin saglikla kucagina almayi nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?