Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Çok saol canım rahat olmaya calisiyorum kaç olduğunu söylemedi bakalım artık 10 gün sonra gorecez

Aylin hanim tedavi sürecimde kendi doktorum olmadığı için 1 kere muayene olmuştum ,frekansım çok tutmamışti . .
Ben Iki Ayri Yerden Randevu Aldim.. Sisli Memorial De Aylin Hanimi Sectim.. Bir Sorun Olursa Degistirebilirim Herhalde.. Bu Ay Türkiyeye Yolcuyum.. Birgün Arayla Iki Ayri Merkezle Görüsmem Var.. Cok Cok Kararsizim..

Ben Iki Ayri Yerden Randevu Aldim.. Sisli Memorial De Aylin Hanimi Sectim.. Bir Sorun Olursa Degistirebilirim Herhalde.. Bu Ay Türkiyeye Yolcuyum.. Birgün Arayla Iki Ayri Merkezle Görüsmem Var.. Cok Cok Kararsizim..
İlk görüşmede Semra hocanın yanında uygun olan doktoru seçiyorsun, tedaviye başlayınca istediğin doktoru seçme hakkın var diye biliyorum. Bizde ilk görüşme için gideceğiz fakat başka yerle daha görüşmek istesek hep öngörüşme için ücret aldıklarından dolayı baya masraflı olacak daha tedaviye başlamadan, o yüzden Semra hocada muayene olup amacım orada başlamak tedaviye. Diğer görüşmeye gideceğiniz kim? hangi hastane?merak ettim..

Aylin Hanım çok iyi bir doktordur. Çok isabetli olmuş. Benim de doktorum ayrıca.

Ben de zor bir hastayım aslında, yaşım ileri ve yumurta sayım çok düşük çıkıyordu. Ancak buranın lab.ı ve doktorları çok iyi. Benim 2 yumurtam olgunlaştı ki imkansız bir şeydi aslında. Şimdi bekliyorum sonucu.

İnsallah pozitif olur canım sonucun.

Canim sadece gonal f diye bir iğne var o başka yok ama herkesin tedavisi farklı ise onu bilemem
Canım bi de yumurtaların bazısı önden gidiyosa onlar dursun çatlamasın diye baskılayıcı bi iğne vardı benim tedavimde. Sabah gonalF akşam diğer iğneyi oluyodum. Sonunda da ohss oldum zaten:))

Evet İstanbul'da Memorial da yapıldı.

Maşallah canım 2 adet embriyo konuldu o zaman, hadi inşallah bu sefer olur hamile haberlerinide alırız. Benim sana asıl sorduğum Ankarada kontrollerini yaptırmışsın ya, orada kime yaptırdığın dı? hani kendi seçtiğin herhangi bir kadın doğumcumu? yoksa İstanbulun Ankarada seçtiği bir doktormu?

kızlar ilk gün yani adetin 2. günü gittiğinizce ilk hangi iğnelerle başlıyorsunuz
Ben her tedavimde farklı iğneler kullandım, en verim aldığım Menogon du. Benimde elimde bir arkadaşın verdiği iğneler var ama ben doktorumu yönlendirme yapmayacağım, o iğneleri yazarsa onları kullanırım. Benim 4 negatifim 1 iptalim var o yüzden doktorumu yönlendirme yapamam bu aşamada yumurtanın sayısı ve kalitesi çok önemli.
Senin ilk tedavin ise elindekileri kullanabilirsin, doktorun olur demiş zaten, ama için rahat değilse yönlendirme yapma.

CANIM BU İKİNCİ TEDAVİM İLKİNDEN KALAN İĞNELER VAR ELİMDE OLUR DEDİ TABİ BİRDE MADDİYAT BOYUTU VAR ONDAN BARİ HEM ZİYAN OLMASIN İLAÇ HEMDE MADDİ YARARI OLUR DEDİM

Kizlar hayirli cumalar herkese. Memorial şişlide ilk kez tedavi olacak olanlar indirim oluyomu ucretlerde yada rapor gecerlimi esim azosperm yazmistim daha once bize microtese ameliyati tup bebek ilaclar toplam 10 bine yakin fiyat soylediler. Rabbim cuma gununun yuzu suyu hurmetine evladi olmayan butun arkadaslarima hayirli evlat nasip etsin. Hamile olanlarin saglikla kucagina almayi nasip etsin.

Daha önce devlette raporlu tüp bebek yaptırdıysan raporunu götürdüğünde 1000 tl indirim yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…