hayırlı cumalar bu arada, dualarımız kabul olsun inşDaha önce devlette raporlu tüp bebek yaptırdıysan raporunu götürdüğünde 1000 tl indirim yapıyorlar
Oylemi tesekkurler canim.Daha önce devlette raporlu tüp bebek yaptırdıysan raporunu götürdüğünde 1000 tl indirim yapıyorlar
Canım hayırlısıyla güzel sonuçlarla gel inşallah. AminnHerkese merhaba, bu hafta memorialda tüp bebek yaptırdım arefe günü tahlilim var inş güzel sonuçlar alırız. Bekleyen herkes için de dua ediyorum. Memorial çok profesyoneldi benim dr um hande akbaş. İnş yeni başlayanlar da memnun kalır pozitif sonuçlar alırlar. Amin
9 haftanın içindeyim canım hep kontrole gidesim var çok endişeleniorm korkuyorm. Sende de oluyor muSen şu an kaç haftaliksin canim
Teşekkür ederim canm ramazanın son cuması dualarımız kabul olsun inş.Canım hayırlısıyla güzel sonuçlarla gel inşallah. Aminn
Ben yeni olduğm için bilmiyordum hamileymişsin ne kadar güzel, Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Memorialda yaptın galiba dr un kimdi embriyo kaliten nasıldı? Bu aralar güzel şeyler duymaya ihtiyacım var9 haftanın içindeyim canım hep kontrole gidesim var çok endişeleniorm korkuyorm. Sende de oluyor mu
Maşallah canim9 haftanın içindeyim canım hep kontrole gidesim var çok endişeleniorm korkuyorm. Sende de oluyor mu
İnşallah güzel haberler verirsin canım kaliteye takılma Mevlana ol dediğinde 2. Gün embriyolarinin bile tutundugunu görüyoruz inşallah pozitif olur senin ve tüm bu yolda emek harcayan kardesleriminBen yeni olduğm için bilmiyordum hamileymişsin ne kadar güzel, Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Memorialda yaptın galiba dr un kimdi embriyo kaliten nasıldı? Bu aralar güzel şeyler duymaya ihtiyacım var
Amin canım benim Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Memorial da yapmadım canım aksilik oldu tatildeydim özel bir doktora yaptırdım riske atarak. Rabbim ol derse olur inşallah dedim çok şükür inşallah devamı da gelir. Doktorun o yüzden önmli olduğunu düşünmüyorum. Memorialdaki tüm doktorlar çok iyi çnkü. Labaratuvarları da harika. 6 embriyom oluşmuştu ama inan kalitesi hakkında bilgi bile vermediler. İyi dediler sadece. Kaçı iyi kaçı çok iyi hiçbişey demediler. Sen bol bol dua et merak etme olacakBen yeni olduğm için bilmiyordum hamileymişsin ne kadar güzel, Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Memorialda yaptın galiba dr un kimdi embriyo kaliten nasıldı? Bu aralar güzel şeyler duymaya ihtiyacım var
Doktor konusunu netlestiremedik henüz ama eşim illa çapa ya gidelim diyor bir kez daha Memorial da kontrol olup sonra da capa ya gideceğiz her halde canım beni perinatoloji uzmanı olsun istiyorum ama bakslimProf dr semih tuğrul kadın doğum ve perinotolji uzmanı. Ona devam etmeyi düşünüorm. Ohss olduğumda beni kurtaran doktordur kendisi. Çok bilgili ve çok sıcakkanlı. Asla prof havalarında değil her soruma cevap aldığım ve herseyimle yakından ilgili bir doktor. Özel bi hastanede çalışıyor muayene ücreti 150tl. İnşallah devam edebilirsek onunla etmeyi istiyorum Allahın izniyle. Sen ne düşünüyorsun dr konusunda canım??
Digeride Bahceci Fulyada.. Dr Erbil Beyde.. Ben Arayip Görüstügümde Bana Ilk Basta Aylin Hanim BakicAk Daha Sonra Semra Hanimin Yanina GidicekSiniz Dedi.. Birde Her Iki Yerdede Eger Muane Olursam Ücret Ödemeliymisim Yoksa Ilk Görüsme Ücretsizmis..İlk görüşmede Semra hocanın yanında uygun olan doktoru seçiyorsun, tedaviye başlayınca istediğin doktoru seçme hakkın var diye biliyorum. Bizde ilk görüşme için gideceğiz fakat başka yerle daha görüşmek istesek hep öngörüşme için ücret aldıklarından dolayı baya masraflı olacak daha tedaviye başlamadan, o yüzden Semra hocada muayene olup amacım orada başlamak tedaviye. Diğer görüşmeye gideceğiniz kim? hangi hastane?merak ettim..
aylin hanım ve hande hanım var bu işi bilen. ikisinden birini seçebilirinizBen Iki Ayri Yerden Randevu Aldim.. Sisli Memorial De Aylin Hanimi Sectim.. Bir Sorun Olursa Degistirebilirim Herhalde.. Bu Ay Türkiyeye Yolcuyum.. Birgün Arayla Iki Ayri Merkezle Görüsmem Var.. Cok Cok Kararsizim..
eğer maddi imkanınız kısıtlıysa memorialde kan alınan bölümde arta kalan ilaçların bağışlandığı bir bölüm var oradan ücretsiz temin edebilirsinizBaşka bi eczane 275tl dedi en son, iyi dedim 250 ye veren var ordan alırım. Tamam dedi 250tl ye verdi. Tamamen pazarlık yapan onlar sakın acımayın karın karını alıyorlar. Yazık bize.
Eczaneye girdiğiniZde gayet sert bişekilde fiyat almak için gelmiştim deyin. Onlar zaten sistemden o ilacın kendilerine ne kadara mal olduğuna bakıyorlar ve bi fiyat söylüyorlar. 250nin altına veren duymadım, 1kuruş fazla vermeyin kızlar
transfer genelde öğleden sonra yapılıyorKızlar transferler sabah saatinde mi ogleden sonra mı yapılıyor Memorial da ,öyle bir genelleme var mı?..
kesinlikle hande hanım. çok pozitif ve işini hakkıyla yapan bir doktor. ayşe hanım daha yeni geldi ve tecrübesi eksikArkadaslar bana dr. Konusunda yardimci olur musunuz? Pozitif, halden anlayan birdr tavsiye edebilir misiniz?
evet hamileliğin 3. ayına kadar devam ediliyorKızlar bu glifor tablet hamilelik olusunca da kullanilmaya devam mi ediyor kullanan var mi yardim eder misiniz :-( kafama takıldı
menekşe hanım fiyat konusunda yardımcı olabiliyor pazarlığınızı iyi yapınSorulara devam :) peki embriyo dondurma ne kadar?
mikro tese yaptırmanızı tavsiye ederim. kolay bir ameliyat ve bozulmamış spermler elde ediliyorBenim esiminde 2milyon spermi var ama %65 inin morfolojisi bozuk.hızı da sıfır. Yeri geliyor arabalarda boğuluyor insan ama Benzer sorunlara sahip olup bebek sahibi olan kişilerin olumlu sonuçları umut oluyor insana. Rabbim anali babalı büyütsün oglunuzu. Darısı da en yakın zamanda bizlere inşallah.
görüşmee gitmenize gerek yok hemen gidip başlayabilirsinizkızlar birşey danışacağım size..bir tüp bebek bir dondurulmuş embriyo tarnsferinden sonra şimdi üçüncü deneme için tekrardan yola devam diyeceğim. ağustos ayı adetimle tedaviye başlayacağım ama önceden bir görüşmeye gitmem şartmı memurum izin olayım sıkıntı o yüzden yıllık iznimi tedaviyle almayı düşünüyordum. rahim filmi çektiriyorum ve diğer tahlilleride kargoyla göndersem bir sıkıntı olurmu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?