Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım hayırlısıyla güzel sonuçlarla gel inşallah. Aminn

9 haftanın içindeyim canım hep kontrole gidesim var çok endişeleniorm korkuyorm. Sende de oluyor mu
Ben yeni olduğm için bilmiyordum hamileymişsin ne kadar güzel, Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Memorialda yaptın galiba dr un kimdi embriyo kaliten nasıldı? Bu aralar güzel şeyler duymaya ihtiyacım var

İnşallah güzel haberler verirsin canım kaliteye takılma Mevlana ol dediğinde 2. Gün embriyolarinin bile tutundugunu görüyoruz inşallah pozitif olur senin ve tüm bu yolda emek harcayan kardeslerimin

Prof dr semih tuğrul kadın doğum ve perinotolji uzmanı. Ona devam etmeyi düşünüorm. Ohss olduğumda beni kurtaran doktordur kendisi. Çok bilgili ve çok sıcakkanlı. Asla prof havalarında değil her soruma cevap aldığım ve herseyimle yakından ilgili bir doktor. Özel bi hastanede çalışıyor muayene ücreti 150tl. İnşallah devam edebilirsek onunla etmeyi istiyorum Allahın izniyle. Sen ne düşünüyorsun dr konusunda canım??

Amin canım benim Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Memorial da yapmadım canım aksilik oldu tatildeydim özel bir doktora yaptırdım riske atarak. Rabbim ol derse olur inşallah dedim çok şükür inşallah devamı da gelir. Doktorun o yüzden önmli olduğunu düşünmüyorum. Memorialdaki tüm doktorlar çok iyi çnkü. Labaratuvarları da harika. 6 embriyom oluşmuştu ama inan kalitesi hakkında bilgi bile vermediler. İyi dediler sadece. Kaçı iyi kaçı çok iyi hiçbişey demediler. Sen bol bol dua et merak etme olacak benim bi doktorm vardı Allahın da izniyle olacak derdi, ben inanmazdım olmiycak sanardım. Evlat edinirim artık diye düşünürdüm. Bu foruma girer hamileleri görüp hayal kurar, bi gün ben de olacakmıyım acaba derdim. Yani emin ol Rabbim ol derse olur. Rahat ol elinden geleni zaten yapıyorsun en gzl hastaneye gelmişsin. Bundan sonrası senin moralin ve duan inşallah. Güzel haberler duyacağız en kısa zamanda inşallah

Doktor konusunu netlestiremedik henüz ama eşim illa çapa ya gidelim diyor bir kez daha Memorial da kontrol olup sonra da capa ya gideceğiz her halde canım beni perinatoloji uzmanı olsun istiyorum ama bakslim

Digeride Bahceci Fulyada.. Dr Erbil Beyde.. Ben Arayip Görüstügümde Bana Ilk Basta Aylin Hanim BakicAk Daha Sonra Semra Hanimin Yanina GidicekSiniz Dedi.. Birde Her Iki Yerdede Eger Muane Olursam Ücret Ödemeliymisim Yoksa Ilk Görüsme Ücretsizmis..

eğer maddi imkanınız kısıtlıysa memorialde kan alınan bölümde arta kalan ilaçların bağışlandığı bir bölüm var oradan ücretsiz temin edebilirsiniz

mikro tese yaptırmanızı tavsiye ederim. kolay bir ameliyat ve bozulmamış spermler elde ediliyor

görüşmee gitmenize gerek yok hemen gidip başlayabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…