Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Her kontrolde farklı doktora denk geliyorsa niçin doktor seciyoruz. Orasını anlayamadım :)
Merhaba, memorialda benim dr um hande hanımdı, mükemmel bir insan her istediğini sorabiliyorsun, çok ilgili arayıp sorar. Ben dosyama hande hanımdan başkasını istemiyorum yazdırdım, bir kere izin gününe denk geldiği için ayşe hanıma randevu verdiler, sonra hatırlatmak lazım kendi dr unuzu. Orada dr un izin günü olur vs işler aksamıyor başka bir dr devam ediyor. Ben şanslıydım yumurta top. ve transferi hande hanım yaptı

Şimdi anladım canım. O gün seçtiğimiz doktor ordaysa o bakıyor yoksa diğerlerinden biri yanı.

menekşe hanım fiyat konusunda yardımcı olabiliyor pazarlığınızı iyi yapın

Canım bizim daha yeni oldu dondurma işi. 5 tüp vardı. Dondurma ücreti almıyoruz sadece 5 yıllık bakım ücreti olarak 690 tl istediler. Onu ödedik bizde. Valla pazarlık payı olduğunu bilmiyorduk direk ödedik bizde

Bizimde iki tüp donduruldu henüz ödemedik ama 1390 tl diye biliyorum. Canım emin misin 690 olduğuna. Öyleyse biz de ödemeden bilelim

Bizimde iki tüp donduruldu henüz ödemedik ama 1390 tl diye biliyorum. Canım emin misin 690 olduğuna. Öyleyse biz de ödemeden bilelim
Bende öyle biliyordum ,ilk tedavi için ödeme yaparken öyle demişlerdi ama bilemedim ,ne farklılık gösterdi

Ayy kızlar evde ne zor geçiyor vakit,kendimi dinlemekten paranoyak olacağım vallahi. . Hiçbir belirti de bulamıyorum zaten
Bide birsey soracağım ,bizim 5.gün embriyosu idi ,transferin 6 .günü kanda baktırsam çıkar mı birseyler. . O gün eşimin doğumgünü ,eğer pozitif çıkarsa güzel bir doğumgünü hediyesi olurdu

Benim de 5. Gün embriyosu benim göğüslermde acı ve dolgunluk var crinone jelden dolayı mı gebelik mi var bilmiyorum. bugün kaçıncı gününüz. Bazen erken yaptırınca çıkıyormuş ama Allah korusun negatif olursa 9. Gün bi daha yaptıracaksın.

Bu arada ben de evdeyim canm zaman geçmiyor sanki, bazen mutlu hissediyorum bazen mutsuz. Aslına bakarsan ben de testi erken yaptırırım ama eşim kesinlikle erken istemiyor hangi gün dedilerse o gün diyor. Benim tahlil günüm arefe günü inş burada bekleyen tüm arkadaşlarla çifte bayram yapacaz

Canım göğüsledeki o dolgunluk estrofem ve crinone ye başladığım dan beri var bende ,ayşe hocam ilaçların etkisi o demişti :gögüşlerde şişkinlik ,sıcak basmalar falan. . .
Ay bende senden iki gün sonra test günüm ,bayramin ikinci günü . . Ayy inşallah iki gün ara ile burda güzel haberler Vermek nasip olur ikimizede. . . takipteyim seni arkadaşım

Benim de 5. Gun embriyosuydu ama dondurulmustu 7. Gun baktirdim 63.3 cikmisti canim ama herkeste cikar mi bilemem.zamani gecirmek icin 1000lik puzzle aldım onu yaparken vakit nasil gecti anlamadım hirs yaptim.puzzle da bebek desenliydi tavsiye ederim :-D

Kızlar Ayşe hocam bayramdan sonra ilk gün gel kese ve kalp atışı bakalım demişti dayanamadı. Dün özel bi hast. Gittim karından bakıp gördükk keseyi şükürlerr olsunnnnnn Allah'ıma

Kızlar Ayşe hocam bayramdan sonra ilk gün gel kese ve kalp atışı bakalım demişti dayanamadı. Dün özel bi hast. Gittim karından bakıp gördükk keseyi şükürlerr olsunnnnnn Allah'ıma
Cok sevindim canım yaa ben de meraktan ölmek uzereyim pazartesi gidecegim ben de inşallah gorunur bebis de gorundu mu

Ayy benim de 5.gün embriyosu ve benim de dondurulmuş. . 7.günde çıktı ise 6. Günde de çıkar o zaman. . Ayy ben yapayim test o zaman. . Ayy ama birsey çıkmazsa da cumartesi ye kadar vakit geçmek bilmez he . . .

Kızlar yeni pozitif alanlar olarak siz bekleme sürecinde farklı bir durum yaşadınız mi belirti olarak nitelendirebileceginiz? ..
Bu arada allah hayırlı eylesin gebeliği nizi hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin rabbim

Sagol canim insallah bekleyen herkesin yüzünü guldursun Rabbim.benim 3. Denemem diger ikisinde hep kendimde belirti aradim vesvese yaptim bu kez basindan beri olacak olacak diye gecirdim hep icimden sadece transferin üçüncü günü hafif bi adet ağrısı gibi agrilar hissedttim o kadar.belirti arama yani hem kisiden kisiye degisiyo hem de insan kiyaslayip strese girio.benim goguslerim yeni yeni aciyo mesela ama baska pozitif sonuc alan arkadaslar sonuctan once aciyo yaziyodu...o yuzden iyiyi çağır olacak diye telkin et kendini bebegini sev onunla konuş ben bu kez böyle yaptim

Oraya gidince kalacakmısın, nerede kalacaksın peki, bizde şehir dışından gideceğiz, nasıl yaparız hiç bilemiyorum..
memorialde konuk evi var ve çok pahalı. istiklal caddesinin arkasında beyoğlunda çok uygun fiyata oteller var ve burası memoriale yakın. groupundan veya tatil sepeti gibi internet adreslerinden fiyat araştırın.

kesinlikle hiçbir belirti olmuyor. şöyle oldu böyle oldu diyene de inanmayın. zaten küçücük bir şey. hemen vücudu etkilemesinin imkanı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…